araca kullandıgım tum urunlerı ARDA otomatıvden aldım her konuda yardımcı oldular saolsunlar 0537 503 08 12 ahmet arkadasım her turlu sorularınıza cvp verebılecek yetkılı kısıdır.xendasouc' Alıntı:abi bu arka havalandırma kapaklarınını nerden temin ettiniz
Göstermiş oldugun ilgi icin tsklr.Aracın boya kaporda harıc tum işlerini kendim yapmaktayım ve yaptım malıyet hesaplaması hıc yapmadım ama kullandıgım malzemelerı ilk eleden aldıgım için ucuza mal oldu dıyebilirim tabiki bi cok şeyde işcilik vermedim ben yaptıgım için bu arada raca şnorker uygulamasına baslayacagım haftaya aracla ilgili her turlu malzeme tedarıkımı ARDA otomativ den hallettim saolsunlar hiç beni üzmediler kendileri LADA parcalrı satmakta 0537 503 08 12 irtibata gecebilirsinkılıç78' Alıntı:true tan çok güzel bir çalışma olmuşş yapanların eline sağlık.benim keçide(red bull) doğmak için doktorunun elinde.bende yeni bir başlık altında ekleyeceğim resimleri.sormak istediğim bi kaç şey var.Kaporta boya izalasyon işleri ne kadara mal oldu?Göstergeler ve havalandırmalara taktığınız aparatlar ne kadar tuttu.tşkkürlerrr..