1993 Lada Niva

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan true_tan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 117
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,071

Etiketler

Ynt: 1993 Lada Niva

hayırlı olsun araç on numara olsun keyifli sürüşler ..
arka havalandırma kapaklarını nerden temin ettiniz ....

hayırlı olsun allah kazasız binmeyi nasip etsin.bende göğüsü çok merak ediyorum.takip..

abi bu arka havalandırma kapaklarınını nerden temin ettiniz

Torpido çalışmasından bazı örnekler :smiley:

2.jpg

2 (1).jpg

2 (2).jpg

2 (3).jpg

2 (4).jpg

true tan çok güzel bir çalışma olmuşş yapanların eline sağlık.benim keçide(red bull) doğmak için doktorunun elinde.bende yeni bir başlık altında ekleyeceğim resimleri.sormak istediğim bi kaç şey var.Kaporta boya izalasyon işleri ne kadara mal oldu?Göstergeler ve havalandırmalara taktığınız aparatlar ne kadar tuttu.tşkkürlerrr..

xendasouc' Alıntı:
abi bu arka havalandırma kapaklarınını nerden temin ettiniz
araca kullandıgım tum urunlerı ARDA otomatıvden aldım her konuda yardımcı oldular saolsunlar 0537 503 08 12 ahmet arkadasım her turlu sorularınıza cvp verebılecek yetkılı kısıdır.

kılıç78' Alıntı:
true tan çok güzel bir çalışma olmuşş yapanların eline sağlık.benim keçide(red bull) doğmak için doktorunun elinde.bende yeni bir başlık altında ekleyeceğim resimleri.sormak istediğim bi kaç şey var.Kaporta boya izalasyon işleri ne kadara mal oldu?Göstergeler ve havalandırmalara taktığınız aparatlar ne kadar tuttu.tşkkürlerrr..
Göstermiş oldugun ilgi icin tsklr.Aracın boya kaporda harıc tum işlerini kendim yapmaktayım ve yaptım malıyet hesaplaması hıc yapmadım ama kullandıgım malzemelerı ilk eleden aldıgım için ucuza mal oldu dıyebilirim tabiki bi cok şeyde işcilik vermedim :smiley: ben yaptıgım için bu arada raca şnorker uygulamasına baslayacagım haftaya aracla ilgili her turlu malzeme tedarıkımı ARDA otomativ den hallettim saolsunlar hiç beni üzmediler kendileri LADA parcalrı satmakta 0537 503 08 12 irtibata gecebilirsin

yüreğine bileğine emeğine sağlık nivaya gerçekten değer katıyorsunuz tebrikler... ;)

harika oluyor elinize emeğinize sağlık göğüsün bitmiş halini merakla beklyorum.kolay gelsin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR