1990 Model 80 Seri (Fully Loaded)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan OffRoader-EB Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 44,946
Ynt: 1990 Model 80 Seri (Fully Loaded)

Ersun bey,büyük emek harcayarak yaptığınız aracınız müthiş.
Aracımın içinde bazı yenilikler yapmayı planlıyorum,sizin aracınızın içindeki uyguladıklarınızla ilgili fotoları paylaşırmısınız.(Notebook,rollcage,ön koltuklar vs)
teşekkürler...

Etiketler

OffRoader-EB' Alıntı:
*** Pek Yakında ***

Ahanda bir bomba var herhal... ;D Hayırdır ersun bey yakında olan ne ***** pek yakında***** derken film galası gibi olmuş..

selamlar

seco7' Alıntı:
Ersun bey,büyük emek harcayarak yaptığınız aracınız müthiş.
Aracımın içinde bazı yenilikler yapmayı planlıyorum,sizin aracınızın içindeki uyguladıklarınızla ilgili fotoları paylaşırmısınız.(Notebook,rollcage,ön koltuklar vs)
teşekkürler...

Serdar kardeşim çiçek gibi araban var ne uğraşırsın içiyle filan...... ???

Vaayy Gökhan'ım kardeşim döndün demek izinden.İçinde bikaç değişiklik düşünüyorum aracın,bu nedenle farklı araç içi fotoğrafları ile ilham almak istiyorum :smiley: :smiley:

Ersun abiye lazim olan yegane ilaç ;)

AUX-BATTERY-1.jpg

ersun bey merhaba.antoff antalyadan tuğsan dal .aracınızı ilgiyle seyrediiyoruz biraz daha resim bekliyoruz.inşallah bizdeki araçların sopnuda sizdeki gibi gelişmiş halde olur.merak ediyorum aracınızda bulunan turbo kitinini uygularken atmosferik motorla turbo motor arasındaki tüm parçalar demişsiniz.bu parçalar nelerdir.listeleyebilirseniz sevinirim
saygılarla

TUĞSAN' Alıntı:
ersun bey merhaba.antoff antalyadan tuğsan dal .aracınızı ilgiyle seyrediiyoruz biraz daha resim bekliyoruz.inşallah bizdeki araçların sopnuda sizdeki gibi gelişmiş halde olur.merak ediyorum aracınızda bulunan turbo kitinini uygularken atmosferik motorla turbo motor arasındaki tüm parçalar demişsiniz.bu parçalar nelerdir.listeleyebilirseniz sevinirim
saygılarla
Tuğsan bey, bahsettiğim parçaları vecih usta katalogtan çıkarmıştı. parça nosu farklı olan herşeyi aldık. Çoğunluğu vida, conta v.s. en önemlisi pompa üzerinde bulunan grup. Pistonlarda değişiklik yok. Çünkü özellikle atmosferik makinenin yüksek sıkıştırma oranı ile daha fazla güç alınıyor.
Araç 1-2 ay sonra ortalığa çıkar. Şu anda içi ile uğraşıyoruz. Yeni bir torpido dizayn ettik. resimleri o zaman koyacağım :smiley:

valla dört gözle bekliyoruz...umarım bitmesine az kalmıştır....resimlerinizi...maliyetlerinizi...ve değişen parçaların isimlerini yayınlamınızı bekliyoruz...kolay gelsin....yaptıklarınz bize yol gösterecek çok değerli bir kaynak olacak

Ersun bey merhaba,

nedir durum ilgi ile bekliyoruz..... :smiley:

Göstergelerin programları bitmek üzere. Sadece devir saati set-up'ı kaldı. Arka bagaj kutusu boyanıyor. Bir taraftan Müzik sistemi ile ilgili ses yalıtımı yapılıyor. 23 Temmuz 2011'de bitmesini planlıyoruz.

Ersun senin araçta MR ve Renkli Doppler cihazı yoktu sanırım onları da tamamlarsın artık :smiley:)
Bir de 42" LED TV :smiley:)

Şaka bir yana çok merak ettim dash board'u... ::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,529
Kaydolan Son Üyemiz
Mustafacan Nişancı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR