Bu koltuklar 2003 revizyonunda takılmıştı. Sadece derileri değişti. Mercedes SL König koltukları. Tek kapı araç için olduğundan gerektiğinde öne de yatabiliyor.emrah artarslan' Alıntı:Gerçekten çok güzel bir araç olmuş hayırlı olsun.
Ayrıca koltukları çok beğendim kendiniz mi yaptırdınız yoksa bir aracın koltuklarını mı taktınız?
zevkler ve renkler tartışılmaz derler...ben yapılan işten çok memnunum...merak etmeyin siz beğenmediniz diye canım sıkılmaz...altay41' Alıntı:ustad ,
genel olarak begenmedim,acikcasi siz boyle bir sey dusununce cok ozel bir on gogus bekliyordum,caninizi sikmak istemiyorum,ama cok ucuz bir goruntu,
su fiorino havalandirmalari da zaten sinir bozucu birde onlari kullanmissiniz
gerci siz begendikten sonra sorun yok,keyifle kullanin
selamlar
Tuğsan Bey, bu düğmeler ARB'nin de kullandığı düğmeler. Seçenek çok ve teknelerde de kullanılıyor. Başka marka model seçince hep bir eksik kalıyordu. Direksiyonun altında tek duran winch düğmesi. Spot düğmeleri çift kademeli. Bagajdaki buzdolabı, kahve makinesi, Inverter v.b. aksuarların düğmeleri de sağ gruptakiler. Sağ taraftaki düz olan panel sökülünce altında gps kontrol ünitesi, warn uzaktan kumanda ünitesi, röle ve ilave sigortalara ulaşabiliyorum. Yine sağ tarafta ortada duran kapak Ipod yuvası. Ipod teyp üzerinden kumanda ediliyor. Geri görüş kamerası ve gps yine teyp ünitesi üzerinde. Stack göstergeler ise tanıyanlar bilir. Herbiri içinde kontrol ünitesi vardır. Voltmetre de bile. Aracı çalıştırdığınızda kalibrasyon yapar. Değerleri gösterir. Stop ettiğinizde son değerler ekranda kalır. Devir saatini bilgisayara bağlayıp yolculuk boyunca devir grafiğini izleyebilirsiniz. Kullanılan deri BMW ve Audi'de kullanılan deridir.TUĞSAN' Alıntı:e bu kadar mı dıştan görüntüler yok mu...ben düğmeleri sevdim ...bu tarz olmasada benim arabadada benzer düğmeler kullandım...resmini çekince yayınlarım
ben de onu soyluyorum zaten,en azindan hatirim icin su fiorino havalandirma mnefezlerini degistirinOffRoader-EB' Alıntı:zevkler ve renkler tartışılmaz derler...ben yapılan işten çok memnunum...merak etmeyin siz beğenmediniz diye canım sıkılmaz...