1990 Model 80 Seri (Fully Loaded)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan OffRoader-EB Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 45,313
Ynt: 1990 Model 80 Seri (Fully Loaded)

Ön kısmı değişiklikten sonra böyle mi olacak Ersun bey, biraz LR havasına bürünmüş gibi olmuş sanki, hayırlı olsun.

Etiketler

Aslında FJ Cruiser ve Hummer gibi düz hatlar istedim. Böylece ekranlar ve göstergeler için daha yok alan kullanabildim.

co-pilot icin saglam bir tutacakda yakısır gibi duruyor torpidoya..

Gerçekten çok güzel bir araç olmuş hayırlı olsun.
Ayrıca koltukları çok beğendim kendiniz mi yaptırdınız yoksa bir aracın koltuklarını mı taktınız?

ustad ,
genel olarak begenmedim,acikcasi siz boyle bir sey dusununce cok ozel bir on gogus bekliyordum,caninizi sikmak istemiyorum,ama cok ucuz bir goruntu,
su fiorino havalandirmalari da zaten sinir bozucu birde onlari kullanmissiniz :mad:
gerci siz begendikten sonra sorun yok,keyifle kullanin
selamlar

slmlar ön panel görüntü olarak o kadar iyi değil fakat amaca uygun olduğu sürece sıkıntı olmaz herhalde..

e bu kadar mı dıştan görüntüler yok mu...ben düğmeleri sevdim ...bu tarz olmasada benim arabadada benzer düğmeler kullandım...resmini çekince yayınlarım

emrah artarslan' Alıntı:
Gerçekten çok güzel bir araç olmuş hayırlı olsun.
Ayrıca koltukları çok beğendim kendiniz mi yaptırdınız yoksa bir aracın koltuklarını mı taktınız?
Bu koltuklar 2003 revizyonunda takılmıştı. Sadece derileri değişti. Mercedes SL König koltukları. Tek kapı araç için olduğundan gerektiğinde öne de yatabiliyor.

altay41' Alıntı:
ustad ,
genel olarak begenmedim,acikcasi siz boyle bir sey dusununce cok ozel bir on gogus bekliyordum,caninizi sikmak istemiyorum,ama cok ucuz bir goruntu,
su fiorino havalandirmalari da zaten sinir bozucu birde onlari kullanmissiniz :mad:
gerci siz begendikten sonra sorun yok,keyifle kullanin
selamlar
zevkler ve renkler tartışılmaz derler...ben yapılan işten çok memnunum...merak etmeyin siz beğenmediniz diye canım sıkılmaz...

TUĞSAN' Alıntı:
e bu kadar mı dıştan görüntüler yok mu...ben düğmeleri sevdim ...bu tarz olmasada benim arabadada benzer düğmeler kullandım...resmini çekince yayınlarım
Tuğsan Bey, bu düğmeler ARB'nin de kullandığı düğmeler. Seçenek çok ve teknelerde de kullanılıyor. Başka marka model seçince hep bir eksik kalıyordu. Direksiyonun altında tek duran winch düğmesi. Spot düğmeleri çift kademeli. Bagajdaki buzdolabı, kahve makinesi, Inverter v.b. aksuarların düğmeleri de sağ gruptakiler. Sağ taraftaki düz olan panel sökülünce altında gps kontrol ünitesi, warn uzaktan kumanda ünitesi, röle ve ilave sigortalara ulaşabiliyorum. Yine sağ tarafta ortada duran kapak Ipod yuvası. Ipod teyp üzerinden kumanda ediliyor. Geri görüş kamerası ve gps yine teyp ünitesi üzerinde. Stack göstergeler ise tanıyanlar bilir. Herbiri içinde kontrol ünitesi vardır. Voltmetre de bile. Aracı çalıştırdığınızda kalibrasyon yapar. Değerleri gösterir. Stop ettiğinizde son değerler ekranda kalır. Devir saatini bilgisayara bağlayıp yolculuk boyunca devir grafiğini izleyebilirsiniz. Kullanılan deri BMW ve Audi'de kullanılan deridir.

OffRoader-EB' Alıntı:
zevkler ve renkler tartışılmaz derler...ben yapılan işten çok memnunum...merak etmeyin siz beğenmediniz diye canım sıkılmaz...
ben de onu soyluyorum zaten,en azindan hatirim icin su fiorino havalandirma mnefezlerini degistirin :D :D

iş makinası yada özel bir expedisyon yarış aracına dönmeye başladı
:smiley:

İlk bakışta itici gibi ancak dikkatlıce incelendiğinde her şey var ve yerliyerinde
Güle güle kullanın

Evet bunun üzerine bir uzun yol gezisi yakışır artık. Amazonu aşan araçlar aklıma geldi.

Vallaha ben ön göğüs çalışmanıza bayıldım. Çok işlevsel. Tamda olması gerektiği gibi herşey yerli yerinde.
Tek beğenmediğim fiorino havalandırmaları onlarda sorun değil siz beğendikten sonra...
Orta taraftada bir Def esintisi var gibi... :smiley:

Hayırlı olsun tekrardan...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,850
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR