1990 Model 80 Seri (Fully Loaded)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan OffRoader-EB Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 44,947
Ynt: 1990 Model 80 Seri (Fully Loaded)

açıkçası ben biraz şaşırdım .... arb düğmeler güzel ama göğüs foksiyonel olmasına rağmen görünüm olarak biraz sıkıcı ve iç karartıcı olmuş ...neden orjinal göğüse düğme ekleme yoluna gitmediniz en azından orjinal olurdu..genede bu tarz bir değişim cesaret ister.sonuçta zevk meselesi beğenende olacaktır...beğenmeyende belki biraz gözümüzün alışması lazım....düğmelerin fonksiyonları nelerdir sırasıyla yazarmısınız

Etiketler

Tempus' Alıntı:
iş makinası yada özel bir expedisyon yarış aracına dönmeye başladı
:smiley:
kürşad yarışmak için hala çok ağır :smiley:
yaş ilerledikçe expedition konforunu artırmak gerekiyor diye düşündüm...

ict3055' Alıntı:
Vallaha ben ön göğüs çalışmanıza bayıldım. Çok işlevsel. Tamda olması gerektiği gibi herşey yerli yerinde.
Tek beğenmediğim fiorino havalandırmaları onlarda sorun değil siz beğendikten sonra...
Orta taraftada bir Def esintisi var gibi... :smiley:

Hayırlı olsun tekrardan...
İngiliz Carling Switch'ler defender'lerde sık göründüğü için haklısın... fiorino havalandırmalarına gelince krom çerçevesi olmayan bir tek onu buldum... Bu saatten sonra değiştirmek çok zor...Panelde benim de en sevmediğim parça diyebilirim... Ne yapalım...

TUĞSAN' Alıntı:
açıkçası ben biraz şaşırdım .... arb düğmeler güzel ama göğüs foksiyonel olmasına rağmen görünüm olarak biraz sıkıcı ve iç karartıcı olmuş ...neden orjinal göğüse düğme ekleme yoluna gitmediniz en azından orjinal olurdu..genede bu tarz bir değişim cesaret ister.sonuçta zevk meselesi beğenende olacaktır...beğenmeyende belki biraz gözümüzün alışması lazım....düğmelerin fonksiyonları nelerdir sırasıyla yazarmısınız
Aracı aldığımdan beri torpidoyu sevmiyordum. Düğmeleri bir grupta toplayamayınca kullanışsız olmuştu. Görüntüden önce hep işleve önem verdiğim doğrudur. Orjinalinden daha hafif. Daha önde olduğu için aracın içi rahatladı.
İave göstergeler ve GPS görüşü bozuyordu. Böyle bir tadilatı kimseye önermem. Ben de bir daha yapmam zaten. Havalandırma borularına kadar her şey tek tek elde işlendi.

OffRoader-EB' Alıntı:
İngiliz Carling Switch'ler defender'lerde sık göründüğü için haklısın... fiorino havalandırmalarına gelince krom çerçevesi olmayan bir tek onu buldum... Bu saatten sonra değiştirmek çok zor...Panelde benim de en sevmediğim parça diyebilirim... Ne yapalım...

Bence her haliyle harika olmuş...
Adam bunun içine bindimi kendini tam bir arazi aracı kullanıyormuş gibi hisseder,
Mesela Hummer gibi!

ict3055' Alıntı:
Bence her haliyle harika olmuş...
Adam bunun içine bindimi kendini tam bir arazi aracı kullanıyormuş gibi hisseder,
Mesela Hummer gibi!
aslında bu alan bile yetmedi...Stack'tan 13 tane 52mm saat ısmarlamıştım... 8 tanesine yer bulabildim. İç kısmı ile ilgili de birkaç resim ekliyorum...

EB 023.jpg

P1070162.jpg

Tempus' Alıntı:
birde prado elektronik eğimölçer yakışırmış :smiley:
Ipad için çok güzel bir uygulama var. "Land Meter" tüm göstergeler alarm set-up ile var. Tavsiye derim. Onu kullanacağım.

OffRoader-EB' Alıntı:
Ipad için çok güzel bir uygulama var. "Land Meter" tüm göstergeler alarm set-up ile var. Tavsiye derim. Onu kullanacağım.
iphone da var bende benzer bir program kullanıyorumda pradonun elektronik olan çok şık ve çok profesyonel duruyor. Benim pajeroda fabrikasyon olmasa pradonunkini aramaya devam ederdim, vx80 için ariyordum bulamamıştım.

Tempus' Alıntı:
iphone da var bende benzer bir program kullanıyorumda pradonun elektronik olan çok şık ve çok profesyonel duruyor. Benim pajeroda fabrikasyon olmasa pradonunkini aramaya devam ederdim, vx80 için ariyordum bulamamıştım.
Eski kasa prado'dan (90) mı bahsediyoruz?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,530
Kaydolan Son Üyemiz
hekimogluyasin52

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR