KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
merhaba arabanın yapım aşamasını ızlemıştım fena olmamıştı haberım olsa ben bır ay once dumankayada evım vardı satım takaslardı hayrlısı olsun ıyı muşterıler
selamlar , hayırlısı olsun , en azında ev gibi hayırlı birşey için elden çıkarıyorsunuz, allah kısmet eder daha iyilerini de alırsınız inşaalah selamlar
Vallahi ben sahsım adına son yorumlara katılamayacam ev için bile olsa böylesi bi landı heleki insan bu kadar ugrasmısken satmaya kıyamaz ya. Ben cok üzüldüm ve keşkede param olsada ben alsaydım diyorum kendi kendime. Vallahi içim kan ağlıyor ya. İnşallah gene bu siteden birileri alır (veya almıştır son durumdan haberim yok) yabancıya gitmez araç ne diyim herşeyin hayırlısı
Bu aracın değerini bilen ve anlayan birinin alması lazım bunu. Param olsa 1 dakika düşünmem. Bu araçtan daha bakımlı temiz bir araç olduğunu sanmıyorum.
Bu aracın değerini bilen ve anlayan birinin alması lazım bunu. Param olsa 1 dakika düşünmem. Bu araçtan daha bakımlı temiz bir araç olduğunu sanmıyorum.
Teşekkür ederim elimden geldiğince en iyisi olsun istedim.
Listemi de ilanıma ekledim
fiyatını da 37000 TL'ye düştüm
aksesuarsızda isteyen olursa daha uygun fiyata vereceğim.
Ev borcuna girdim. Mecbur kaldık yani...
Gezenbilir sitesine giriş butonuna "sağ üstteki ilan yüzünden" tıklayamıyorum. Bu sorunu yaşayan başka kimse var mı?
Üyelik girişi yapın yazısına tıklayarak çözüyorum ama ???
Gezenbilir sitesine giriş butonuna "sağ üstteki ilan yüzünden" tıklayamıyorum. Bu sorunu yaşayan başka kimse var mı?
Üyelik girişi yapın yazısına tıklayarak çözüyorum ama ???