1987 Land Rover Defender 110

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hfb44 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,095
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 261,116
Ynt: 1987 Land Rover Defender 110

Merhaba arkadaşlar.
Ben yeni üyeyim.Bu gece bir roman okudum ve bitirdim,başladığımişi yarım bırakmayı sevmem.Hasanbey ilk önce ana ve baba lığınızı kutlar nine ve dede olmanızı dilerim.
Allah oğlunuza sizlerle birlikte çok uzun sağlıklı mutlu bir ömür versin. Diğeridünyanın en iyiaracını alan,toplatan,toplayan (usta,kalfa,çıraklar da dahil olmak üzere) kısaca yaratan kişileri de kutlar emekleri ve eserleri önünde saygıyla eğiliyorum.Size denilecek en iyi şey güle güle kullanın çamurunuz güzel olsun.
Şu anda 4x2 ford rancer kullanıyorum,her halde birland alıp toplamak şart oldu gibi.
Sağlıkla kalın.

Etiketler

Aracınız mükemmel oldu.İyi günlerde kullanın.Bu arada Allah bebeğinize uzun ömürler versin.Bir öneri olarak söylüyorum aracınızın tüm görsellerini (ilk günden itibaren) başka bir başlıkta toplarsanız bu işe meraklı arkadaşlar için daha aydınlatıcı olur.Çünkü çoğu resimler 40 küsur sayfanın içinde yok olup gidiyor.

agca' Alıntı:
Aracınız mükemmel oldu.İyi günlerde kullanın.Bu arada Allah bebeğinize uzun ömürler versin.Bir öneri olarak söylüyorum aracınızın tüm görsellerini (ilk günden itibaren) başka bir başlıkta toplarsanız bu işe meraklı arkadaşlar için daha aydınlatıcı olur.Çünkü çoğu resimler 40 küsur sayfanın içinde yok olup gidiyor.

Çok teşekkür ederim. Haklısınız bütün fotoğrafları buluşturup tekrar hazırlamam gerekecek. Ama faydalı olmak açısından çok doğru söylüyorsunuz.

sisdagili61' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar.
Ben yeni üyeyim.Bu gece bir roman okudum ve bitirdim,başladığımişi yarım bırakmayı sevmem.Hasanbey ilk önce ana ve baba lığınızı kutlar nine ve dede olmanızı dilerim.
Allah oğlunuza sizlerle birlikte çok uzun sağlıklı mutlu bir ömür versin. Diğeridünyanın en iyiaracını alan,toplatan,toplayan (usta,kalfa,çıraklar da dahil olmak üzere) kısaca yaratan kişileri de kutlar emekleri ve eserleri önünde saygıyla eğiliyorum.Size denilecek en iyi şey güle güle kullanın çamurunuz güzel olsun.
Şu anda 4x2 ford rancer kullanıyorum,her halde birland alıp toplamak şart oldu gibi.
Sağlıkla kalın.

Güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim (Herkese ileteceğim). İnşallah siz de bir tane Land alırsınız ve sizinkinin toplanma aşamalarını keyifle seyrederiz.
Aynı dilekler bizden de size...

Selamlar

Hasan

Teşekkür ederim Hasan bey,
Land aldığımda toplamak için başta sizden ve diğer üye arkadaşlardan detek isteyeceğim.Sizlerin görüşleri doğrultusunda bende bir Land sahibi olmak istiyorum.
Yavrunuz mutlu büyüsün,ALLAH olmayanlara da nasip etsin bu duyguyu yaşatsın.Dileğim sağlıklı,özgür,mutlu ve uzun bir ömür yaşaması.
Sağlıkla kalın.

sisdagili61' Alıntı:
Teşekkür ederim Hasan bey,
Land aldığımda toplamak için başta sizden ve diğer üye arkadaşlardan detek isteyeceğim.Sizlerin görüşleri doğrultusunda bende bir Land sahibi olmak istiyorum.
Yavrunuz mutlu büyüsün,ALLAH olmayanlara da nasip etsin bu duyguyu yaşatsın.Dileğim sağlıklı,özgür,mutlu ve uzun bir ömür yaşaması.
Sağlıkla kalın.

Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım ne demek.
Tekrar teşekkürler

nordic1903' Alıntı:
Hasan Bey ;

Bu haftasonunu boş mu geçirdiniz :smiley: yok mu sizin canavarın şöyle en güzelinden üç-beş fotoğrafı ?

Saygılarımla

Cenk

Önümüzdeki haftasonu biryerlere gideceğiz ;D ;D ;D

herkese merhaba...
bende yeni sayılırım bu sitede.ama şimdiye kadar takip ettiğim defender hikayelerinin içinde en can alıcısı en sürükleyicisi en ihtişamlısı bu olmuş diyebilirim.eşim böyle konulara pek yakın sayılmaz ama aşkı memnu :D izlerken laptoptan birkaç foto görünce aracın ilk halini gösterdim aç bakalım nasıl yapmışlar diye sıkıştırmaya başladı..tebrik ediyorum sizi..ustaların da sizinde ellerinize sağlık..sık kullanılanlara ekledim her arkadaşıma gösteriyorum..maşallah demeden de kapatmıyorum bilesiniz..allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin inşallah...atlamak zorunda kaldığım sayfalarda ;D mutlaka yazmış olabilirsiniz ama ben maliyet hakkında bilgilenmek istiyorum.zira bende fena halde niyetliyim..belki sizin def kadar ihtişamlı olmaz ama :(elimizden geldiğince yapmaya çalışacağız artık...bana özelden mesaj atarsanız çok memnun olurum...

wolkhan' Alıntı:
herkese merhaba...
bende yeni sayılırım bu sitede.ama şimdiye kadar takip ettiğim defender hikayelerinin içinde en can alıcısı en sürükleyicisi en ihtişamlısı bu olmuş diyebilirim.eşim böyle konulara pek yakın sayılmaz ama aşkı memnu :D izlerken laptoptan birkaç foto görünce aracın ilk halini gösterdim aç bakalım nasıl yapmışlar diye sıkıştırmaya başladı..tebrik ediyorum sizi..ustaların da sizinde ellerinize sağlık..sık kullanılanlara ekledim her arkadaşıma gösteriyorum..maşallah demeden de kapatmıyorum bilesiniz..allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin inşallah...atlamak zorunda kaldığım sayfalarda ;D mutlaka yazmış olabilirsiniz ama ben maliyet hakkında bilgilenmek istiyorum.zira bende fena halde niyetliyim..belki sizin def kadar ihtişamlı olmaz ama :(elimizden geldiğince yapmaya çalışacağız artık...bana özelden mesaj atarsanız çok memnun olurum...

Çok teşekkürler. Yapımı uzun sürdüğü için sabretmek zor oldu, ama değdi. İleride 130'luk Puma ve arka difransiyel kilidi filan derken para biriktirmek lazım... Bu işin sonu yok galiba ;D
Şu andaki maliyet hakkında özelden mesaj atacağım.
Sizinkini izleyeceğiz artık :smiley:

hfb44' Alıntı:
Çok teşekkürler. Yapımı uzun sürdüğü için sabretmek zor oldu, ama değdi. İleride 130'luk Puma ve arka difransiyel kilidi filan derken para biriktirmek lazım... Bu işin sonu yok galiba ;D
Şu andaki maliyet hakkında özelden mesaj atacağım.
Sizinkini izleyeceğiz artık :smiley:
bence maliyeti burayada yazın yapmak isteyen arkadalara fikir olmuş olur :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR