1987 Land Rover Defender 110

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hfb44 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,095
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 259,990

Etiketler
Ynt: 1987 Land Rover Defender 110

Hasan bey exel de yaptıgınız harcamaların kayıtlarını rica etsem mümkünmüdür benim planlarımda da böylesine muhteşem bir arac toplayabilmek fakat tabiki sizin tecrübelerinizden faydalanmak isterim . ::smiley:

bazden24' Alıntı:
Hasan bey exel de yaptıgınız harcamaların kayıtlarını rica etsem mümkünmüdür benim planlarımda da böylesine muhteşem bir arac toplayabilmek fakat tabiki sizin tecrübelerinizden faydalanmak isterim . ::smiley:

Yardımcı olmak isterim ama parçaları aldığım firmaların tek tek fiyatlarını vermem etik olmaz. (% 90'ı Otomekanikten, gerisi Huma, Erkin otomotiv...) Şimdi şartlar değiştiği için fiyatlar uygun ya da pahalı olabilir, sizi yanıltmış da olurum. Ekstra aldığım parçaların fiyatlarını yazarım. (özelden) Değişen parçalarında listesini isterseniz veririm işinize yarar mı bilmem ama...
Aslında şöyle söyleyeyim bu aracın şasisi, motor bloğu, kupası (ve bazı detaylar) dışında herşeyi yenilendi. Fikriniz olması açısından bölüm bölüm harcadığım miktarları yazabilirim.

Şu sıralar çok yoğun çalıştığım için biraz sizi bekletebilirim. Kusura bakmayın.

Selamlar

Hasan

Hasan bey çok sagolun uygun oldugunuzda listeyi gönderebilirseniz cok sevinirim ben bazı ufak parcaları yurtdışından almayı düşünüyorum tabi fiyat arastırması bunun içindir .
kolaygelsin
özgür Ocak ::smiley:

bazden24' Alıntı:
Hasan bey çok sagolun uygun oldugunuzda listeyi gönderebilirseniz cok sevinirim ben bazı ufak parcaları yurtdışından almayı düşünüyorum tabi fiyat arastırması bunun içindir .
kolaygelsin
özgür Ocak ::smiley:

Yurtdışından almayı düşündüğünüz parçaları bana yazarsanız onları bendekilerle karşılaştırırız.

Aracın ilk yayınlandığı günden beri takip ediyordum, heyecanlı bir roman daha bitti benim için :'(
Neyse ki fotoroman şeklinde yeni bir romana başlayacağım galiba sayenizde. Tabi yaptığınız gezilerin fotoğraflarını takip ederek. Verdiğiniz emek, gösterdiğiniz sabır inanılmaz, yıllar önce drag için topladığım nova'yı hatırladım :'( tebrik ediyor ve kutluyorum sizi.
Bu arada Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin Levent'inizi :D
[attachment=1]

09101.jpg

BOSCH' Alıntı:
Aracın ilk yayınlandığı günden beri takip ediyordum, heyecanlı bir roman daha bitti benim için :'(
Neyse ki fotoroman şeklinde yeni bir romana başlayacağım galiba sayenizde. Tabi yaptığınız gezilerin fotoğraflarını takip ederek. Verdiğiniz emek, gösterdiğiniz sabır inanılmaz, yıllar önce drag için topladığım nova'yı hatırladım :'( tebrik ediyor ve kutluyorum sizi.
Bu arada Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin Levent'inizi :D
[attachment=1]

Cok tesekkurler. Insallah bol bol gezeriz ailecek. ;D

Ve efsane çamura indi.
tebrikler çok güzel bir araç oldu.
bol çamurlu günlerde kullanırsınız inşallah.

Arkadaşlar G4 sticker isteyen olursa çizdiklerimi yollayabilirim. :smiley:
Plotercıda kestirebilirsiniz.

Liste için sagolun ben halen ihtiyacım olan parcaları tahmin ederek listeyi hazırlamaya calışıyorum listeyi size özel den yolayacağım fakat aracın rengine daha karar veremedim
bu arada aracınızın iç mekan fotoları merakla bekliyorum ö.o ::smiley: ::smiley:

bazden24' Alıntı:
Liste için sagolun ben halen ihtiyacım olan parcaları tahmin ederek listeyi hazırlamaya calışıyorum listeyi size özel den yolayacağım fakat aracın rengine daha karar veremedim
bu arada aracınızın iç mekan fotoları merakla bekliyorum ö.o ::smiley: ::smiley:

Elimden geldiğince listeye herşeyi yazdım eksikler olabilir tabii. Siz listenizi yollayın bende size elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Zor bir işe başladınız sizi tebrik ederim.
Renk konusunda; benim Defendere yakıştırdığım renklerden biri de mat yeşil olanıydı... Fakat sonra bu G4 rengini çok beğendim. Canlı kırmızıya kaçan turuncu ile mat siyah aksesuarların ilişkisi çok dengeli ve dikkat çekici.
Fakat çok dikkat çekici bir renkmiş kullanırken bazen biraz çekiniyorum. Şimdi stickerleride koyacağım çünkü onlarsız tam olmayacak işimiz iş yani ::smiley:
İçinin fotoğraflarını bir iki eksiğimi tamamlayıp koymayı düşünüyorum. Hafta sonu ses sistemi takılacak, olmazsa parça parça fotoğraf koyarım. :smiley:

Selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR