1987 Land Rover Defender 110

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hfb44 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,095
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 259,986

Etiketler
Ynt: 1987 Land Rover Defender 110

hfb44' Alıntı:
Nejat bey çok sağolun. Evet artık keyfine bakmaya başlayacağım inşallah. Daha yapılacak işler çoook.
Ama artık yavaş yavaş olur sanırım. ;D ;D

Daha ne kaldı ki? Arka diff'e Detroit taktırdınız mı tamamdır bitti. 1-2 yıl sonra da Puma atarsınız tamamdır.

nordic1903' Alıntı:
Hasan Bey ;

Aslında aracınıza tıpkı gemilerin denize indirilme töreni gibi toprağa çıkartma töreni yapmamız gerekirdi :smiley: Tekrar hayırlı olsun..

Saygılarımla

Cenk

;D ;D ;D

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

IMG_0283.jpg

IMG_0292.jpg

IMG_0296.jpg

IMG_0299.jpg

IMG_0287.jpg

Aranıza yeni katılan biri olarak bütün Land Rover aşıklarını selamlıyorum . Artık bu yapıtınıza musadenizle şu söylemde bulunmak istiyorum.One live One rover bu kadar emeğin karşılıgı bu yeniden doğuşun eş zamanlı gelişini bütün sevdiklerinizle geçirmeniz dileğiyle .

bazden24' Alıntı:
Aranıza yeni katılan biri olarak bütün Land Rover aşıklarını selamlıyorum . Artık bu yapıtınıza musadenizle şu söylemde bulunmak istiyorum.One live One rover bu kadar emeğin karşılıgı bu yeniden doğuşun eş zamanlı gelişini bütün sevdiklerinizle geçirmeniz dileğiyle .

Çok teşekkürler aramıza hoşgeldiniz. ;D ;D

Son resimler çok güzel, iç dekorasyondan pozlarda isteriz. ;D

gercekten harıka oldu araba.. sımdı nasıl keyıfle surmesı oluyodur tahmın bıle edemıyorum bu kadar emekten bu kadar zaman beklemeden sora

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR