Aneeeyyyy abi unuttum ben onu...hfb44' Alıntı:Umut bey merhaba
Tecrübem sıfırın biraz üstü tabii yavaş yavaş öğreneceğim. ;D
Aslında ben bu tipini Defendere çok yakıştırıyorum.
Bir sesini duyayım tabii...
G4 port bagaja bakabildiniz mi? Acelem yok diyorum ama meraktan sordum kusura bakmayın. :
iyi bayramlar
umutcelikel' Alıntı:Aneeeyyyy abi unuttum ben onu...
Vay anası geçen de MKG abiyi sanayide gördüm çekerdim valla fotolarını...
Hallederim abi en kısa zamanda
Tamam abi ayıp ediyorsun))hfb44' Alıntı:Önemli değil yahu acele değil siz nezaman müsait olursanız.
Çok teşekkürler Umut bey.
Eğer size çok zahmet vermezsem bir iki ölçü alabilirseniz çok makbule geçer. :-[
hfb44' Alıntı:Gördüğüm kadarıyla yeri iyi. Ama kullanırken daha iyi bilgi veririm.
Son halinin fotoğrafını koyuyorum.
Pek engellemeyecek gibi duruyor...
Azıcık engellese de olsun ;D
hfb44' Alıntı:Dediğinizi dikkate alacağım çok teşekkür ederim. Ustamdan valfı varmı onu öğreneyim önce tabii...
Ben şnorkeli Humadan aldım. İngiliz dediler, Otokar olanını biraz daha farklıymış. Herhalde malzemesi filan farklı.
İç kısmıda iyi oldu hortum, kelepçe ve karşı parçasını yapıp taktılar izolasyon yapıldı montaj tamam. Bakalım nasıl işe yarayacak?
[attachment=1][attachment=2][attachment=3]
Sağ taraf olduğundannkurtkaya' Alıntı:Resimden görünce Otokar zannettim.
Alt kısmını neden düz takmadılar? Sağ taraf düşük duruyor.
yunus bager' Alıntı:Sağ taraf olduğundan
Kafanda çanlandır sağa talılırsa düz olurnkurtkaya' Alıntı:Şnorkel sola takılı ama ???
sinan54' Alıntı:hasan ağbi, şafak az kaldı nedersin. yakında senin araç teskereyi alır. inşallah yeni aracın ile sakaryada ağarlarız seni
Tempus' Alıntı:ben askere giderken yapılıyordu benim şafak 50 kaldı hala yapılıyor bakalım hangimiz önce teskere alıcak
shadowy0' Alıntı:Uğraşınız sizin ve ekibinizin gerçekten takdire şayan.Kolay gelsin.İnşallah uğraştığınıza deyecek ve zevkle binerek anlatabileceğiniz bir makina çıkacak ortaya.
nordic1903' Alıntı:Aaah ah Hasan Bey..Bu kadar yol almışsınız , bu kadar engel aşmışsınız benimki de laf
Saygılarımla
Cenk
hfb44' Alıntı:T Max High jack
[attachment=5]