1987 Land Rover Defender 110

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hfb44 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,095
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 259,972
Ynt: 1987 Land Rover Defender 110

Land Rover yazısı geldi sonunda. Çatlayacaktım neredeyse ama beklediğime değdi. ;D ;D ;D

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

IMG_0113.jpg

IMG_0114.jpg

IMG_0115.jpg

IMG_0120.jpg

IMG_0122.jpg

Etiketler

hfb44' Alıntı:
Umut bey merhaba
Tecrübem sıfırın biraz üstü tabii yavaş yavaş öğreneceğim. ;D
Aslında ben bu tipini Defendere çok yakıştırıyorum.
Bir sesini duyayım tabii...

G4 port bagaja bakabildiniz mi? Acelem yok diyorum ama meraktan sordum kusura bakmayın. ::smiley:

iyi bayramlar
Aneeeyyyy abi unuttum ben onu...
Vay anası geçen de MKG abiyi sanayide gördüm çekerdim valla fotolarını...
Hallederim abi en kısa zamanda :smiley:

umutcelikel' Alıntı:
Aneeeyyyy abi unuttum ben onu...
Vay anası geçen de MKG abiyi sanayide gördüm çekerdim valla fotolarını...
Hallederim abi en kısa zamanda :smiley:

Önemli değil yahu acele değil siz nezaman müsait olursanız.
Çok teşekkürler Umut bey.
Eğer size çok zahmet vermezsem bir iki ölçü alabilirseniz çok makbule geçer. :-[

hfb44' Alıntı:
Gördüğüm kadarıyla yeri iyi. Ama kullanırken daha iyi bilgi veririm.
Son halinin fotoğrafını koyuyorum.
Pek engellemeyecek gibi duruyor...
Azıcık engellese de olsun ;D

Aaah ah Hasan Bey..Bu kadar yol almışsınız , bu kadar engel aşmışsınız benimki de laf :smiley:

Saygılarımla

Cenk

hfb44' Alıntı:
Dediğinizi dikkate alacağım çok teşekkür ederim. Ustamdan valfı varmı onu öğreneyim önce tabii... :smiley:
Ben şnorkeli Humadan aldım. İngiliz dediler, Otokar olanını biraz daha farklıymış. Herhalde malzemesi filan farklı.
İç kısmıda iyi oldu hortum, kelepçe ve karşı parçasını yapıp taktılar izolasyon yapıldı montaj tamam. Bakalım nasıl işe yarayacak?

[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

Resimden görünce Otokar zannettim.

Alt kısmını neden düz takmadılar? Sağ taraf düşük duruyor.

Uğraşınız sizin ve ekibinizin gerçekten takdire şayan.Kolay gelsin.İnşallah uğraştığınıza deyecek ve zevkle binerek anlatabileceğiniz bir makina çıkacak ortaya.

sinan54' Alıntı:
hasan ağbi, şafak az kaldı nedersin. yakında senin araç teskereyi alır. inşallah yeni aracın ile sakaryada ağarlarız seni

ben askere giderken yapılıyordu benim şafak 50 kaldı hala yapılıyor bakalım hangimiz önce teskere alıcak :smiley:

Tempus' Alıntı:
ben askere giderken yapılıyordu benim şafak 50 kaldı hala yapılıyor bakalım hangimiz önce teskere alıcak :smiley:

Hayırlı teskereler. ;D Az kalmış dayan...
Benimkinin evrakları bayramdan sonraki hafta bitecek... ;D

shadowy0' Alıntı:
Uğraşınız sizin ve ekibinizin gerçekten takdire şayan.Kolay gelsin.İnşallah uğraştığınıza deyecek ve zevkle binerek anlatabileceğiniz bir makina çıkacak ortaya.

Evet inşallah ;D

Cenk bey benim defenderi sanayide epeyce kullandım şnorkelin ön görüşe hiçbir zararı yok denenmiştir.
Yarın plakalar çıkıyor, Cumartesi TUV'e gidiyor, pazartesi salı gibi ruhsatı alırım inşallah. Neredeyse bizim bebişle birlikte geliyordu. 20 gün sonra doğum var çok heyecanlıyım.
Selamlar

Bir iki parça daha aldık. Onlarında fotoğrafını koyuyorum.

Basamak hoşuma gitmeye başladı galiba yaptıracağım. (Fotoğraftaki hala kalırsa siyah elektrostatik yaptırıp takmayı düşünüyorum.)

[attachment=1]

Vinçin paltosu

[attachment=2]

Ön diferansiyel koruma

[attachment=3]

Çok uygun fiyata buldum, Britpart'ın spotları, A barın arasına...

[attachment=4]

T Max High jack

[attachment=5]

IMG_0133.jpg

IMG_0137.jpg

IMG_0138.jpg

IMG_0145.jpg

IMG_0149.jpg

hfb44' Alıntı:
T Max High jack

[attachment=5]

Arka sol tampona monte edildiğinde çok yakışıklı oluyor, ancak, mekanizmayı kontrol eden ince yaylar yağmurda paslanıp High-Jack'i çalışmaz hale getiriyor.
Bir şekilde araç içersine sabitleyebilirseniz High-Jack'iniz daha uzun ömürlü olur ve düzgün çalışır.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR