1987 Land Rover Defender 110

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hfb44 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,095
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 259,969

Etiketler
Ynt: 1987 Land Rover Defender 110

land rover'ci degilim ama bu araci merak ettim diye tikladim.

emegi gecenin herkesin ellerine saglik. muhtesem olmus ya,,,,

solihul'dan bile bu kadar ozenle cikmis 110 yok galiba ;)

hus55' Alıntı:
land rover'ci degilim ama bu araci merak ettim diye tikladim.

emegi gecenin herkesin ellerine saglik. muhtesem olmus ya,,,,

solihul'dan bile bu kadar ozenle cikmis 110 yok galiba ;)

Teşekkür ederim... :smiley:

nordic1903' Alıntı:
Nacizane fikrim sadece yanlarda olmasından yana..Gerçi bu bir şaheser..Her şey yakışacak gibi duruyor..Saygılarımla..

Cenk

mu7y' Alıntı:
Bencede ön kaputtakı sticker kalkarsa ve yazı kalırsa daha sade guzel olur yandakı sticker hos olucak gıbı gozukuyor saygılar...

nkurtkaya' Alıntı:
Ön kaputta olmasa, kaput yanındaki yazı da olmasa... ne bileyim sade daha güzel sanki. Ama her şekilde güzel olacak.
Sanırımı haklısınız öndeki büyük sticker olmasa belki daha iyi olacak. Yanlarıda sizin yolladığınız orijinaller gibi tekrar deneyeceğim. Aslında denedim arkaya koyduğumuz siyah çetaya uyum sağlayamadı gibi geldi. Birde stickerleri biraz daha ince bir bant yapmam gerekecek galiba. Orijinallerde öyle görünüyorlar. Yavaş yavaş halledeceğim. Bu hafta 5. koltuğu yetiştiremedik. Pazartesiye gelecek sanırım salı filan tescile gider. TUV'ü de o hafta bitiririz inşallah. Fren ayarları epey iyi oldu. Gürol ağbinin tabiriyle selam verecek hale geldi. ;D

Sonrasında ön tampon yenisi ile değişecek ve vinç takılacak daha...

Hadi hayırlısı

acaglar' Alıntı:
bence hasan bey sanırım artık bu araç ile arazi yapmayacak :smiley: daha doğrusu kıyamayacak sanırım aracına :smiley: araç şuan gösteri aracı gibi oldu. çokda güzel oldu sabrınıza hayranım .

Hakkaten, show car oldu ;D

merhaba hasan abi aracınızı en başından beri heyecanla takip ediyorum .yazılan her yorumu gönderilen her mesajı okudum.kişisel fikrim stickerlar far altı platformların gri olmasıyla iyi gidiyor yoksa sadece yan kapılar diyorum ben.sadece kişisel zevkim.
araç da bitmek üzere sanırım benim sabrım kalmadı artık sizi düşnemiorum.hayırlı olsun

Volk' Alıntı:
merhaba hasan abi aracınızı en başından beri heyecanla takip ediyorum .yazılan her yorumu gönderilen her mesajı okudum.kişisel fikrim stickerlar far altı platformların gri olmasıyla iyi gidiyor yoksa sadece yan kapılar diyorum ben.sadece kişisel zevkim.
araç da bitmek üzere sanırım benim sabrım kalmadı artık sizi düşnemiorum.hayırlı olsun

Galiba yanlara sticker koyacağım :smiley:

Hasan abi aracınız her şeyiyle gerçek G4'e benzediğine göre belki siz de stickerları orjinal G4 Challange dakii gibi yapabilirsiniz. Her sene fark oluyor mu bilmiyorum, güncel olan iyidir :smiley:

ozcour' Alıntı:
Hasan abi aracınız her şeyiyle gerçek G4'e benzediğine göre belki siz de stickerları orjinal G4 Challange dakii gibi yapabilirsiniz. Her sene fark oluyor mu bilmiyorum, güncel olan iyidir :smiley:

Sağol Özgürcüm, artık kullanmak istiyorum, sticker filan gözüm görmüyor artık. ;D ;D
Yanlara siyah çaprazlar atılan var ya belki ondan yaparım...
Bir çıksın
sabır
sabır ;D

Selam millet ben yeni üye oldum tam bi Land aşıgı adamım henüz bi aracım yok ama en kısa zamanda (1 sene içerisinde inşallah) bende bi Land alıp sanal ortamdan sonra gerçek hayattada aranıza katılacağım.
Benim merak ettiğim şey bu aracı bu kadar güzel toplamak için ne kadar para ve zaman harcandı veya bu özelliklerde gerçi şimdiye kadar bu kadar iyisine pek rastlamadım internette falan ama bi araç almaya kalksak ne kadar sipaliyi gözden çıkarmamız gerekir bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
Aranızda olmak güzel bu araçlar bana gerçekten çok iyi geliyor umarım yakında bir tane alır ve doganın tadını cıkarırım.
ii gezmeler.

baştan sona kadar takip ettim , valla ne diyim kutluyorum sizi ;) ;D
elinize emeginize sağlık

dincer59' Alıntı:
Selam millet ben yeni üye oldum tam bi Land aşıgı adamım henüz bi aracım yok ama en kısa zamanda (1 sene içerisinde inşallah) bende bi Land alıp sanal ortamdan sonra gerçek hayattada aranıza katılacağım.
Benim merak ettiğim şey bu aracı bu kadar güzel toplamak için ne kadar para ve zaman harcandı veya bu özelliklerde gerçi şimdiye kadar bu kadar iyisine pek rastlamadım internette falan ama bi araç almaya kalksak ne kadar sipaliyi gözden çıkarmamız gerekir bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
Aranızda olmak güzel bu araçlar bana gerçekten çok iyi geliyor umarım yakında bir tane alır ve doganın tadını cıkarırım.
ii gezmeler.

Hoşgeldiniz. en kısa zamanda bir land rover sahibi olursunuz inşallah. Benim aracın maliyetini burada yazmak istemem. Fakat istekler arttıkça, o da sıfır olsun bu da olsun dedikçe rakamda yükseliyor doğal olarak. Size yardımcı olmak için, bana özelden mesaj atabilirsiniz bende maliyetler konusunda genel bilgi verebilirim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.