1987 Land Rover Defender 110

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hfb44 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,095
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 260,048
Ynt: 1987 Land Rover Defender 110

Yükseltme kiti yok ama polybush'lar sayesindemi bilmiyorum. Herhalde aracı kasmadıkları daha rahat bıraktıkları için gergin duruyor gibi. Sanırım aracı çok sevdiğimden iyi özelliklerini hep söylüyorum... hafiften sıyırıyordum araç çıkmasaydı. ;D
Neredeyse 1 sene olacak ilk konuşmaya başladığımız zaman kasım filandı sanırım...

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

IMG_0013.jpg

IMG_0016.jpg

IMG_0018.jpg

IMG_0019.jpg

IMG_0022.jpg

Etiketler

umutcelikel' Alıntı:
Hey maşallah abi valla gün ışığında süper olmuş ;D ;D ;D Gözün aydın şimdiden bitmiş sayılır artık ;D

Umut bey çok teşekkür ederim. Açık havada rengi bambaşka oldu, 1 senedir kapalı alanda devamlı görmekten renginin bu kadar çekici olacağını düşünmemiştim.
Ayarlar bitsin, tescili atlatalım gerisi kolay.

41,5 kere maşallah. Allah kaza bela vermesin.
Bu da benim hediyem olsun: )
[attachment=1]

masallah.jpg

pixelyus' Alıntı:
41,5 kere maşallah. Allah kaza bela vermesin.
Bu da benim hediyem olsun: )
[attachment=1]

Hepimize sağlıklı sıhhatli araçlarımızı kullanmak nasip olsun çok teşekkür ederim.
Alfonse bey'inde kulağını çınlatayım yarın ilk iş nazar boncuğu alacağım. ;D

hayırlı uğurlu olsun allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin cok guzel olmuş emeğinize sağlık.

cicocum' Alıntı:
hayırlı uğurlu olsun allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin cok guzel olmuş emeğinize sağlık.

Çok teşekkür ederim size.
Ustalarımın emekleri büyük. Barbaros ve Gürol ağbiye çok teşekkür ederim.

hfb44' Alıntı:
.......................... hafiften sıyırıyordum araç çıkmasaydı. ;D
Neredeyse 1 sene olacak ilk konuşmaya başladığımız zaman kasım filandı sanırım...

Darısı başımıza sizinki bitmiş nerdeyse , bizde 8 ayı devirdik galiba sizinkini görünce bir ümit doğdu içime, iyi günlerde kullanın.

discovery-V8' Alıntı:
Darısı başımıza sizinki bitmiş nerdeyse , bizde 8 ayı devirdik galiba sizinkini görünce bir ümit doğdu içime, iyi günlerde kullanın.

Hiç moralinizi bozmayın bir şekilde bitiyor. Darısı başınıza...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR