1987 Land Rover Defender 110

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hfb44 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,095
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 261,220
Ynt: 1987 Land Rover Defender 110

son halinin resimlrini dört gözle bekliyorum.bende revizyona sokacam aracımı ... :smiley::smiley::smiley::smiley:

Etiketler

Tavanı tekrar boyamaya gönderdik, alt zeminler boyandı, pütürler atıldı montaja başladık...

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

IMG_0067.jpg

IMG_0070.jpg

IMG_0071.jpg

IMG_0072.jpg

IMG_0075.jpg

senin şu jantlar harika yaw. ;D ;D nereden ve nasıl kaç liraya tedarik ettin diye sorarsam ayıp olmaz dimi? ;D ;D ;D

gomera' Alıntı:
senin şu jantlar harika yaw. ;D ;D nereden ve nasıl kaç liraya tedarik ettin diye sorarsam ayıp olmaz dimi? ;D ;D ;D

land rover boost jantlar
hüma otoda 370 lira

hüma oto dakiler sanırım altın kaplı 370 tl istediğine göre... ;D ;D ;D ;D

gomera' Alıntı:
hüma oto dakiler sanırım altın kaplı 370 tl istediğine göre... ;D ;D ;D ;D

:D :D :D
hocam sıradan bir aracın dışarıda jantlarını değiştirmek istediğinizde yine bu fiyatlarda daha pahalıları da var.(son zamanda araçların jantlarını değiştirmek moda oldu :D )
bir de benim kişisel fikrimce bu land rover boost jantlar beyaz tavan kırmızı gövde ya da beyaz tavan yeşil gövde defenderlara acayip yakışıyor.ayrı bir hava katıyor.defender'ı kamyonluktan çıkarıp çok spor bir araç yapıyor.
Not:kamyon lafıma kızmayın.defender bende de en az sizdeki kadar tutku ve bu sevgi bitmez.

Sac janttin goruntusu olmiyabilir :smiley:
Ama gonul rahatligiyla janti yerden yere kayadan kaldirima vurabilirsiniz :smiley:

gomera' Alıntı:

Doğru yazmışlar, fakat 370 ile bitmiyor maalesef.
jantlar 373x4=1492 TL, Spacer 570 TL, Bijonlar 120 TL, Land Rover logolar 40 TL idi sanırım.
Toplam 2222 TL % 15 iskonto ile, 1888 TL gibi bir şeyler tutuyor.
Yani çok pahalı fakat çok güzel duruyorlar.

harika oluyor araciniz size basit bir öneride bulunmak isterim,
iceriden izolasyon olayinada özen göstermelisiniz bu asamada soyleme gereksinimi duydum belki yaptiracaksinizdir bile.
ben aracima tavanin altina kapilarin icine bagaj yanlarina vs. döseme altina komple bir tarafi yapiskan hafif sert yaklasik 1 cm kalinliginda süngerimsi bir malzeme kullandim ve cok cok iyi oldu mutlaka sizede tavsiye ederim hem isi hem ses icin...fotograflari ile sari defenderim basligi altinda benim aracima bakabilirsiniz land rover bölümünde http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=23260.20
kolay gelsin araciniz harika olacak eminim.

büyük_okyanus' Alıntı:
harika oluyor araciniz size basit bir öneride bulunmak isterim,
iceriden izolasyon olayinada özen göstermelisiniz bu asamada soyleme gereksinimi duydum belki yaptiracaksinizdir bile.
ben aracima tavanin altina kapilarin icine bagaj yanlarina vs. döseme altina komple bir tarafi yapiskan hafif sert yaklasik 1 cm kalinliginda süngerimsi bir malzeme kullandim ve cok cok iyi oldu mutlaka sizede tavsiye ederim hem isi hem ses icin...fotograflari ile sari defenderim basligi altinda benim aracima bakabilirsiniz land rover bölümünde http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=23260.20
kolay gelsin araciniz harika olacak eminim.

Ustam ile bu konuyu epeydir konuşuyoruz. Membran kaplamaktan vaz geçtik, çünkü biz bütün zemini aracın rengine boyadık alt kısmınada pütür attık. belki bagaja siyah boyalı çeta kaplayacağız içine düşünüyoruz şimdilik. Açıkçası yapılan işçiliği yapışkan bir zift ile kaplamaya kıyamadık. Bir yandan kolay sökülebilir, temiz bir malzeme kullanalım istiyoruz.
Bir yandan da fonksiyonel olsun. Ön tarafa zaten paspas gelecek diyorum ama bir kullanmaya başlasam seslerin nerelerden geldiğini bir anlasam diyorum hep. Burada sizlerin tecrübeleri bana yardımcı olacaktır o yüzden çok teşekkür ederim ilginiz için. O dediğiniz malzemenin bir ismi nedir acaba ya da nereden temin edebiliriz yazarsanız sevinirim.
teşekkürler

Bu arada aracınızı gördüm çok güzel olmuş. Sarı rengide çok yakışmış, güle güle kullanın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR