1987 Land Rover Defender 110

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hfb44 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,095
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 261,223
Ynt: 1987 Land Rover Defender 110

biraz daha ilerledik aslında biraz biriktirip koyacaktım ama sabırsızım işte...
Tavan döşemesinde küçük bir sorun çıktı gerekli değişiklikler ve alıştırmaları yapılıyor.

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

IMG_0030.jpg

IMG_0007.jpg

IMG_0018.jpg

IMG_0027.jpg

IMG_0035.jpg

Etiketler

Hatalı yerler işaretlendi tekrar boyanacak. Benzer bir sorun kaputta da vardı düzeltildi tekrar boyandı.

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

IMG_0062.jpg

IMG_0064.jpg

IMG_0065.jpg

IMG_0020.jpg

IMG_0021.jpg

Allah analı bababı büyütsün bu ihtiyar delikanlıyı. muhteşem olacak. maşallah ya. nasıl sabırsızlandığınızı tahmin edebiliyorum. umarım bir an önce biter vuslat

hocam direksiyonu sağa kaydırdınızmı?
bir de ön konsol (kokpit) yeni mi?

Çoğu gitti azı kaldı.Detaylı anlatım ve bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederiz. (DARISI CJ İLE BENİM BAŞIMA :smiley: )

mkb1907' Alıntı:
Allah analı bababı büyütsün bu ihtiyar delikanlıyı. muhteşem olacak. maşallah ya. nasıl sabırsızlandığınızı tahmin edebiliyorum. umarım bir an önce biter vuslat
Land'i biran once bitirmek istiyorum. Bebek heyecani bambaska...

http://www.sahibinden.com/turkiyede_tek-63WQQaXQQ14059268WQQpXQQdisplayitem

linke bakarsanız harika yapılmış bir defender satılık. bu rengi çok yakışmış. çok isterdim böyle bir araca sahip olmak

mkb1907' Alıntı:

linke bakarsanız harika yapılmış bir defender satılık. bu rengi çok yakışmış. çok isterdim böyle bir araca sahip olmak

Bende satılık yazdım en son Anamurdan biri aradı muhasebeciymiş 18000 verdi ama land hastalığı paçamdan yapıştı böyle giderse 20 bile beni düşündürür.

http://www.sahibinden.com/sifir_km_ye_en_yakin_defender-86WQQaXQQ11790054WQQpXQQdisplayitem

figo' Alıntı:
Bende satılık yazdım en son Anamurdan biri aradı muhasebeciymiş 18000 verdi ama land hastalığı paçamdan yapıştı böyle giderse 20 bile beni düşündürür.

http://www.sahibinden.com/sifir_km_ye_en_yakin_defender-86WQQaXQQ11790054WQQpXQQdisplayitem
Zaten sizin ihaleden aldığınız rakama göre bu paralara vermek direk zarar...Bence izolasyon sorununu falan halledip güzel güzel binin, oynanmamış ve orjinal aracınız var en azından...

mkb1907' Alıntı:

Muhteşem bir şeymiş. Neredeyse o paraya mal oluyor benimki. Benimki gibi sıfır değil ama araçta yok yok, 120'lik Puma motorlu, kilit, warn vinç, özel tampon, yükseltme kiti, webasto, port bagaj, çift disk fren vs herşey var... Özendim valla (Gerçi benim Defender civatasına kadar değişti 400 parça gibi, daha da devam ediyoruz, -Bu kadar yapılmış Defender herhalde az vardır- ama yinede diğerlerini yapmak epey para ister)
Eğer aracımı yapmasaydım bu Defender'i ne yapar eder alırdım.

hfb44' Alıntı:
Muhteşem bir şeymiş. Neredeyse o paraya mal oluyor benimki. Benimki gibi sıfır değil ama araçta yok yok, 120'lik Puma motorlu, kilit, warn vinç, özel tampon, yükseltme kiti, webasto, port bagaj, çift disk fren vs herşey var... Özendim valla (Gerçi benim Defender civatasına kadar değişti 400 parça gibi, daha da devam ediyoruz, -Bu kadar yapılmış Defender herhalde az vardır- ama yinede diğerlerini yapmak epey para ister)
Eğer aracımı yapmasaydım bu Defender'i ne yapar eder alırdım.

Genelde yapılı bir aracı almak, aynı aracı yapmaktan daha ekonomik oluyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.