1987 Land Rover Defender 110

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hfb44 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,095
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 261,222
Ynt: 1987 Land Rover Defender 110

Evet haklısınız ama yine de pişman değilim çünkü neredeyse A'dan Z'ye sıfır oluyor benim Defender. Bütün bu işler biterse inşallah benim aracın değişen parçalarının bir listesini yapacağım. Epey uzun bir liste olacak ama en azından sıfırdan toplamak isteyenler için bir referans olabilir. Zaman içersinde O arkadaşın defenderi gibi ekstralar bende yapacağım tabii ama biraz zaman alacak sanırım. (En azından şimdi değil :smiley:)

Etiketler

İşte bu işin tek açıklaması bu, kendine ait kendi zevkine göre yapılmış bir araç. Ben de sizin gibi yapmak istedim ama bazı arkadaşlar bana duygusal (!) konuları anlatıp, mantık :smiley: yolunu gösterdi.

hfb44' Alıntı:
Evet haklısınız ama yine de pişman değilim çünkü neredeyse A'dan Z'ye sıfır oluyor benim Defender. Bütün bu işler biterse inşallah benim aracın değişen parçalarının bir listesini yapacağım. Epey uzun bir liste olacak ama en azından sıfırdan toplamak isteyenler için bir referans olabilir. Zaman içersinde O arkadaşın defenderi gibi ekstralar bende yapacağım tabii ama biraz zaman alacak sanırım. (En azından şimdi değil :smiley:)

hiç bir zaman pişman olmazsınız emin olun çünkü o arabanın her civatasında emeğiniz var buda araçlarımızı bizler için daha kıymetli yapıyor. hazır araba alacaksan git son model konforlu bişe al bin bence. defenderi kendin yapmazsan pek tadı olmaz ben daha fazla bişe yapmadım aracım için. motor rektefe ve ön koruma barı felan taktırdım daha ama hepsini kendim elimi hise yağa bulaştırarak hemen hemen motorun her parçasına ustadan sonra bende bi el atarak yaptırdım. buda ayrı bi zevk demi hasan bey. farkımız tarzımız ;D

Not: ufak bi dip not düşeyim dedim ;D benim gibi evliyseniz eşinizin'de bu aracı sevmesi lazım yoksa boşanma sebebi olabilir allahtan eşim bende çok seviyor kıratı. ;D ;D ;D benden çok o sürüyo aracı

valla sizlere özenmiyor değilim. kesin bir gün bende sanayide mesai yapacağım henüz değil ama sizleri izledikçe heyacanınızı paylaştıkça kaşıntım tutuyor ;D

mkb1907' Alıntı:
valla sizlere özenmiyor değilim. kesin bir gün bende sanayide mesai yapacağım henüz değil ama sizleri izledikçe heyacanınızı paylaştıkça kaşıntım tutuyor ;D

sizin nerede olduğunuzu bilmiyorum muhtemelen istanbul veya ankaradır. sizlerin orada elinizde her türlü imkan ve parca var ama ben burda bırakın parçayı ustayı bile 400 km uzaktan getirtim cuma günü gece söktük motoru cumartesi istanbuldan otobüse verdirdim parçaları pazarda rektefe işlerini yapıp pazartesi kontağa bastım. ama sizlerin böyle acele etme gibi sorunlarınız yok sanırım. inşallah en kısa zamanda sizde istediğiniz gibi aracınızı bi garage çekersiniz ve bizim aldığımız keyfin daha fazlasını yaşarsınız.
selamlar tarık

buda benim kırat http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=28211.0

İstanbuldayım Tarık Bey,
haklısınız herşey ayagımızın altında. bakalım bıraz önümüzü görelimde sırasıyla bir kırat sahibi olamazsakta gezilerde eşlik edecek bir küheylanımız olur inşallah.
kıratınız çok güzelmiş bir nal pardon jant almanız farz olmuş size.
güle güle zevkini çıkara çıkara kullanın ;)

bakalım 7. ayın sonunda geze geze gezenbilircileri göre göre bi istanbul yapmayı düşünüyorum kıratla o zaman istanbulda iyi nalbantlar varmış onlara değiştirtmeyi düşünüyorum nasipse ;D ;D

umutcelikel' Alıntı:
Zaten sizin ihaleden aldığınız rakama göre bu paralara vermek direk zarar...Bence izolasyon sorununu falan halledip güzel güzel binin, oynanmamış ve orjinal aracınız var en azından...

Aslında Umut bey zarar deyil kar ihaledemiydiniz bilmiyorum ama 15 100 vergiler tellaliye artı dışarıda yaptığım harcamalar yaklaşık 18 500 dü bu rakamdan ziyade herkezin söylediği arabanın hakkı 20 000 oldu bunuda boşverin toplanan araçların maliyetine bakın kullanılabilir bir aracın maliyeti bu forumlarda da bellli yani aldığım rakama göre bu paralara satılırsa zarar deyil SAYGILAR.

[attachment=1]

Foto(339).jpg

figo' Alıntı:
Aslında Umut bey zarar deyil kar ihaledemiydiniz bilmiyorum ama 15 100 vergiler tellaliye artı dışarıda yaptığım harcamalar yaklaşık 18 500 dü bu rakamdan ziyade herkezin söylediği arabanın hakkı 20 000 oldu bunuda boşverin toplanan araçların maliyetine bakın kullanılabilir bir aracın maliyeti bu forumlarda da bellli yani aldığım rakama göre bu paralar zarar deyil SAYGILAR.
2 arkadaşım vardı ihalede, rakamı oradan biliyorum. Araç oynanmamış güzel bir araç, güle güle binin. Ama ben şahsen alıp evladiyelik binersiniz bu rakama diye düşünmüştüm. Onun için satmak pek mantıklı gözükmüyor dedim. Ha iyi bir teklif gelir, üste 2-3 eklediniz mi 300 TDi alırsınız zaten ;)

ata036' Alıntı:
hiç bir zaman pişman olmazsınız emin olun çünkü o arabanın her civatasında emeğiniz var buda araçlarımızı bizler için daha kıymetli yapıyor. hazır araba alacaksan git son model konforlu bişe al bin bence. defenderi kendin yapmazsan pek tadı olmaz ben daha fazla bişe yapmadım aracım için. motor rektefe ve ön koruma barı felan taktırdım daha ama hepsini kendim elimi hise yağa bulaştırarak hemen hemen motorun her parçasına ustadan sonra bende bi el atarak yaptırdım. buda ayrı bi zevk demi hasan bey. farkımız tarzımız ;D
Not: ufak bi dip not düşeyim dedim ;D benim gibi evliyseniz eşinizin'de bu aracı sevmesi lazım yoksa boşanma sebebi olabilir allahtan eşim bende çok seviyor kıratı. ;D ;D ;D benden çok o sürüyo aracı

Evet Tarik bey haklisiniz. Belki oyle hazir olani alsaydim kiymetini bilmeyecektim. Bu arac benim icin ozel oldu, orjinalligini sadece koltuklarini degistirerek bozduk. O da konforlu hale getirdi araci. Inanin sanayide benim kadar aracin bitip yola cikmasini bekleyen fanlari var. Az kaldi, bir kullanmaya baslasak esimde kiymetini daha cok anlayacak.
Land'larimizla zevkle yolculuk yapmak dilegiyle.

Not: Istanbul'a gelirseniz Ataturk sanayiye bekleriz.

inşallah geleceğim senin canavarı görmeye :D yan yana koyar bi hatıra fotosuda çekeriz :D tabi benimki biraz fukara kalacak sizin aracın yanında ama olsun kardeşler idare ederiz

ata036' Alıntı:
inşallah geleceğim senin canavarı görmeye :D yan yana koyar bi hatıra fotosuda çekeriz :D tabi benimki biraz fukara kalacak sizin aracın yanında ama olsun kardeşler idare ederiz

Estafirullah Tarik bey oyle olurmu hic aslanlar gibi fotograf cektiririz. Biz yetistirelim yeterki.

öncelikle (kıyıya vuran denizyıldızlarının hikayesinde olduğu gibi) land'a yeniden hayat verdiğiniz için övgülerin en büyüğünü hak ediyorsunuz.benim en büyük hayalimin büyük bir parçasını gerçekleştirmişsiniz. hayırlı uğurlu olsun.ben daha uzun süre hayal kurmaya devam etmek zorundayım tamamen duygusal olarak:smiley: ama landınıza gerçekten çok acıyorum zamanlama açısından ofsayte düştü. bebiş aranıza katılınca landın reytigi çoook düşecek.bebiş hayırlı uğurlu olsun analı babalı büyüsün.size kolay gelsin yeni fotoları bekliyoruz.
:smiley:

ustalarınıza teşekkür etmeyi unutmuşum ; özürlerimi kabul ederlerse sevinirim .ellerine ve gönüllerine sağlık ,gerçek bir sanat icra ediyorlar.
eeee insanoğlu unutkan arada bir ilk fotoya bakmakta fayda var nerden nereye. tebrikler tekrar. :smiley:

TEMBELREİS' Alıntı:
ustalarınıza teşekkür etmeyi unutmuşum ; özürlerimi kabul ederlerse sevinirim .ellerine ve gönüllerine sağlık ,gerçek bir sanat icra ediyorlar.
eeee insanoğlu unutkan arada bir ilk fotoya bakmakta fayda var nerden nereye. tebrikler tekrar. :smiley:

Hakikaten benim aldigim land ile su andaki arasinda daglar kadar fark oldu.
Ustalar sagolsun. Benimde hayalimdi boyle bir land toplamak (sonunda oluyor:smiley:)
Bende o yuzden acele etmeye basladim, bebisimiz dogmadan land ile bir yerlere gidelim istiyoruz.
Hadi hayirlisi.
Cok tesekkurler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR