Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tavan ile zemin arası 2,12 m oldu.Port bagaj hariç .. bir anda ne yaptık dedim ;D garajım 1,95 kapı yüksekliği. sanayiden çıkınca demirci bulup kapıyı kestirmem gerekecek ;D
fabrikadan yeni çıkmış gibi olacak, hatta daha da iyisi olacak. siz mekaniğe ve işleve çok önem veriyorsunuz ama göze de çok hoş gelecek bir cj yaratıyorsunuz, tebrikler. keşke şasiyi biraz daha düzgün elden geçirseydiniz. ön makas bağlantılarının üzerindeki bölümdeki birkaç hatalı yer sadece boya ile kapatılmış gibi. kolay gelsin.
kumlama yapmadım çünkü orjinal boyası hala üzerinde idi. Yıkamacıda temizleyip direk boyayı vurduk. Dediğin gibi dış görüntü 2.planda benim için. Yürüsün çıksın kırmasın istiyorum. Çamura girince zaten görüntü kalmıyor. Caddeye de inmem ben ;D
Kaporta boya işlerine bir hafta filan ara vereceğiz.Aracı çalıştırıp yürü hale getirip, elektrik tesisatı yapıldıktan sonra son detayları tamamlayıp boyanacak.
hadi hayırlısı. bugün bu konu ile ilgili yetkili jeep servisinden yazı aldım. 2 saat incelediler ve mutlaka 17 dijit olmalıymış.. geri kalanlar korozyon ve sürtünmeyle yok olmuşlar dendi... sanırım ek 1 ile tekrar ruhsata işleticem.. yoksa ist.da tüv hayal olacak
Göktuğ abi muayene zamanı buraya gelirsin hem muayane hem offroad yaparız benim CJ nin Adana'dan kusursuz muayene raporu var ve muayene zamanı şimdikinden 15 cm kadar daha yüksekti.
oooo o zaman geç olur offroad için.. haziran 2010 da muayene yaptırdım. Alır almaz. Yani aldığım şekli ile bile muayeneden geçti. 2012 ye kadar muayenesi var ;D
Kaporta boya işlerine bir hafta filan ara vereceğiz.Aracı çalıştırıp yürü hale getirip, elektrik tesisatı yapıldıktan sonra son detayları tamamlayıp boyanacak.
2 gündür, sanayiye geç gidince jeepin işleri de yavaş gitti.
Göğüs sacına zaman saati ve devir saati için delik açıldı. Westinhouse için ara saca delik açıldı. Alıştırıldı. Debriyaj terazisi yeni volant muhafazasına göre araya parça yapılıp alıştı. Kaya kaydıranlar elektrostatik boya ile boyandı. Bütün tadilat işlerini kendim yaptım sayılır. Ahmet ustanın işi çoktu