1982 Series 3 Swb Adanadan Selamlar Ve Ondan Sonra Yapılanlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan foremost Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 213
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 71,660
Ynt: 1982 Series 3 Swb Adanadan Selamlar Ve Ondan Sonra Yapılanlar

selam yağlı filitre ile yola devam edeceğiz belli oldu yeni filitre karbüratöre göre boğazı o yüzden olmuyor ama ekstra bir aparat ile olabilir onuda ben istemiyorum filitreyı iptal edeceğiz sanırım :smiley:

Etiketler

eskiyen contamızı bir anı olarak saklıyoruz ki baktıkça ona ne kadar iyi bakmamız gerektığını anlayalım ;D ;D ;D

20150411_005519.jpg

umut401' Alıntı:
Ahahahahahaahahaha harbi psiko çıktı adam yaaahahahahaha ;D ;D ;D
daha dur daha dur :smiley:)))))) asıl bombaları fuardan geldikten sonra patlatacam inşallah :smiley:

eksoz susturucumuzuda değiştik sesi fiti fiti güzelleşti ;D ;D ;D

25.jpg

selam arkadaşlar fuar dönüşü bir kaç foto atayım dedim paspaslar orjinal olarak değiştirdim diyerleri de iyi idi ama yıkadıktan sonra uzun bir süre kurumuyordu bende hazır orjinallerini bulmuşken alayım dedim ;D ;D ;D

20150419_132510.jpg

20150419_132414.jpg

Super abi
Bende orjinalini almakla kalıp çıkartıp kesmek arasında kararsızım abi

selam arkadaşlar yine rahat durmadık karıncalanma gerçekleşti dedimki la bu arka koltuklar niye böyle acayıp duruyor yokmu buna bir çare tek tek olsa olmazmı olur tabi olmazmı başladık araştırmaya aslına uygun orjınal bakıştırdım ancak nafile bulamadım bende kendim yapmaya karar verdim ama bana öncelikle açılır kapanır bir tekli koltuk lazımdı bunu hostes koltuğu ile çözüm sağladım ancak koltuğun 4 adet montaj deliği mevcuttu ben aracı bu kadar delmek istemiyordum çünkü güzel durmaz ise aracı boş yere delmiş olacaktım bu yüzden kendi koltuğun deliklerinden faydalanarak bir tabla oluşturdum

20150407_103849.jpg

daha sonra gelen koltukları üzerine monte edecek şekilde ayarladım yanlız koltuklar rekleri absült bir renkte geldi onları sonradan siyah deriye çevirdim

20150407_103936.jpg

beni en çok uğraştıran daha basıt düşündüğüm arka sırt dayamaları oldu uykularımı kaçırdı arkadaş bir türlü nasıl montaj yapacağımı kestiremiyordum çünkü arka bölümdeki daha önceden montajli orjinal koltuklarrın sırt yerleri mevcuttu ve aracı yine delip zarar vermemek için aynı yerlere montaj etmek daha iyi olacaktı ancak bu zor bir işti zira getirtiğim hostes koltukların arkaları tam deliklere denk gelmiyordu ve anahtar çalışamayacak kadar dardı ortam ve arkalıkları tüm yapmaya karar verdim yeniden yenden ahşap kesip tüm yaptım ;D ;D

20150427_002210.jpg

sesezgin' Alıntı:
Şapka çıkartıyorum abi

Çıkardıklarında orjinal abi
serdar onlar ayrı duracak ilerde üzerini acarsam onları takarım değişik değişik kullanırım :smiley:

evet şimdi gelelim zurnanın son deliğine planlarımı sürekli bozan arka sırtlık iyice sınır bir hal almaya devam ederken nihayi çözümü geçte olsa buldum ancak levhaları mengene ile elde bükmek işte bu çılgınlıktı ;D ;D ;D tam bir el işçiliği sergiledim canım çıktı ama istediğimide elde ettim cozütmaya az kaldı :smiley:

20150427_002345.jpg

20150427_202905.jpg

Vay arkadaş hasta ruhlu çıktı ya la adam ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D İçim o kadar rahat ki düldülü sana sattığıma anlatamam ;D ;D ;D ;D ;D Amelenin biri alacak önünü Defender yapacak içine koyun postu döşeyecek direksiyona sedef kaplayacak diye uykularım kaçıyordu direk ölsem gam yemem yeminle....Allah her satıcıya böyle müşteri versin ;D ;D ;D ;D

amin umut kardeşim sağolasın Allah senden de razı olsun çiçek gibi araç aldım senden Allah ta sana nasıp etsin güzel araçlar ve satıcılar kardeşim yanlız 2 bomba projem daha var ancak birini asmaya yer bulamadım diyerinin içini dolduramadım la bilmece gibi olsu bu ;D ;D ;D ama hoş şeyler süprizi bozmayayım pek yakında ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
Ynsemr81

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.