1982 Series 3 Swb Adanadan Selamlar Ve Ondan Sonra Yapılanlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan foremost Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 213
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 71,655
Ynt: 1982 Series 3 Swb Adanadan Selamlar Ve Ondan Sonra Yapılanlar

sesezgin' Alıntı:
Arka farlara koruma lazım
serdar asıl aradığım krom bir çerçeve var ama ebayda fiyat uçuk Türkiyeye gönderi yapmıyor namussuzlar :smiley:

Etiketler

defenderin koruma demiri sanırım uymaz değilmi dikdirtgen bişeyler bulmak lazım

Böyle bisey olmaz mi abi
Ebaydan almıştım

uploadfromtaptalk1428389761932.jpg

sesezgin' Alıntı:
Böyle bisey olmaz mi abi
Ebaydan almıştım
evet serdar orjinali budur ebaydan buldum ancak alıp almama konusunda kararsız kaldım şimdik daha detaylı bir sorunla uğraşıyorum conta patlattı bizimki yarım motor yaptırıyorum gibi birşey gözüm başka şey görmüyor silindir emme eksoz subab tüm bu contalar değişiyor emme siboplar eksoz siboblar değişiyor bakır contaya varana kadar değiştiriyorum bunuda şu şekilde fark ettim radyotör kapağından su atıyordu orjinalını getirdim ancak kaynama devam edince bir tersl,k olduğunu anladım radyotör açıkken su kabarcıkları belirdi ve motora hava koprösörü olduğunu anladık bazen eksozdan da patlamalar oluyordu buna mukabil derine inmek zorunda kaldım yanık resinleri ekleyeceğim bugun

Ne kadar ucret cikacagini merak ettim ben

ozntan' Alıntı:
Ne kadar ucret cikacagini merak ettim ben
malzemeden değil işçilikten korkum ciğerini söktük oda bizimkini sökeccek gibi ufaktan onu sezdim malzemeler 205 tl tuttu ancak bunların dışında kalan motor ara bloğunu sildirme ve yenileme yok sadece malzemeler

YavuzÇ.' Alıntı:
Geçmiş olsun, hararet falan yaptırdınmı Ki?
abi yok hararet hiç yapmadı umutun sonradan taktığı fan baya faydalı oldu adana şartlarında zaten sıcak memleket bir artı çözüm düşünüyordum erken patlak verdi diyelim araca su eklediğimde yanındakı tahlıye bidonuna aktarıyor ordanda fazlasını işiyordu kerata bende fazlasını atıyor heralde dedim ancak müşür geç açtığı için ben 80 dereceden sonra el yordamı ile devreye alıyordum bazen unutuyordum 90 geçe açıyordu ondan sonra su kaybı oluyordu ustama gittim radyotörü açtık ve suyun yükseldiğini ve alttan kabarcıklar çıktığını fark ettik buda motor bloğunda komprosör olduğunu hava bastığını bildirdi yanı conta patlattık yada yaktık silindirlerde kaçak çıktı siyah renklerde yanıklar emmelerde paslanma ve aşınma resimler mevcut ancak küçültmem gerekiyor o yüzden hemen atamadım ama atacağım bırazdan :smiley:

Canın sağolsun, kaç yaşında araba. Olağan şeyler bunlar. Günümüz araçları olsa bu halde tövbe çalışmaz.:smiley:))))

Benim bir 6.2 lt dizel silverado vardı, yanık conta ile Van'dan Ankara'ya gelmiştim (1350 KM), kıştı gece kalorifer falan çalışmaz şekilde, saat başı su dolduruyorduk motora.:smiley:))))

YavuzÇ.' Alıntı:
Canın sağolsun, kaç yaşında araba. Olağan şeyler bunlar. Günümüz araçları olsa bu halde tövbe çalışmaz.:smiley:))))

Benim bir 6.2 lt dizel silverado vardı, yanık conta ile Van'dan Ankara'ya gelmiştim (1350 KM), kıştı gece kalorifer falan çalışmaz şekilde, saat başı su dolduruyorduk motora.:smiley:))))
tabiki abi yaşına göre iyi gitmiş araç tabi bunda bakımlarıda eksik olmamasının payı büyük tesellim parçalarının bulunuyor olması sevindirici en azından kafamız rahat bineriz bundan sonra o işde aradan çıkar :smiley:

Vay babalar, yeni gördüm, geçmiş olsun kardeş... Allahtan erken teşhis hayat kurtarmış, bir de bu olan Allah korusun Td5 ile başıma gelse var ya bittim ben:smiley:))))) İyi yürmüş o halde arabaymış yeminle...

Aybeb oyle 750 -1000 tl ile cikar en kotu ihtimal erken teshis olmasaydi bu rakama ×3 ya da4 denirdi kesinlikle erken teshis hayat ve cuzdan kurtarmiş

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
doggukann

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR