KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: 1982 Series 3 Swb Adanadan Selamlar Ve Ondan Sonra Yapılanlar
evet patlatmadan motoru müdahale ettik şükür aslında paylaşmak istediğim başka fotolar vardı keyifle hazırladığım bu iş çıkınca erteledim motorun fotolarını gönderdim önden ))
benzin plakası takma maceramız orjinal benzin hortumunu bulup değiştirmeye kadar gitti açılmışken ama arkadakı parçayı sökmek kadar takmasına 2 saat aldı inanmassınız işkenceydı resmen
pisi pisi kopatim wallah yaparım ;D ;D ;D ;D ;D görünüşe göre filitre olayı biraz karışık şöyleki bu filitre baş şekli direk karburatöre bağlatı yapılacak şekilde yapılmış tabi ingiliz orada lpg kullanılacağını hesap etmemiş benzin ucuz ulan ne uğraşayım lpg ile demiş ağzını direk karburatöre göre ayarlamış şimdi bütün iş bittikten sonra hava filitresine bir yol düşüneceğim takıp takmama konusunda bakalım ;D
foremost' Alıntı:
pisi pisi kopatim wallah yaparım ;D ;D ;D ;D ;D görünüşe göre filitre olayı biraz karışık şöyleki bu filitre baş şekli direk karburatöre bağlatı yapılacak şekilde yapılmış tabi ingiliz orada lpg kullanılacağını hesap etmemiş benzin ucuz ulan ne uğraşayım lpg ile demiş ağzını direk karburatöre göre ayarlamış şimdi bütün iş bittikten sonra hava filitresine bir yol düşüneceğim takıp takmama konusunda bakalım ;D