KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: 1982 Series 3 Swb Adanadan Selamlar Ve Ondan Sonra Yapılanlar
selam arkadaşlar yazlık kaputu ele alıp yavaş yavaş yapayım dedim orta kısımda bir çürüme mevcuttu unu değiştirmek istedim alcak kaput aliminyum olduğu için bu saç demir kısmı perçım ile bağlamışlar kaputa orta kısımda bulunan bu yeri kesip değiştirmekten ziyade çıkartıp yapmak istedim ve karşımıza yaklaşık 50 adetlik orjinal perçim ordusu çıktı ;D ;Dperçimler eskimiş bazıları kafaları direk koptu ancak gerisi canımı okudu hala yepyeni ve pırıl pırıldı içi içim acıdı ama mecbur bu yola çıktık tertemiz olacak tek tek söktüm ve iyikide sökmüşüm işler göründüğü gibi çıkmadı ;D ;D ;D
Ynt: 1982 Series 3 Swb Adanadan Selamlar Ve Ondan Sonra Yapılanlar
sökerken söktükçe sökesi geliyor insanın ha şunu da değişeyim ha bunu da yenileyim ddiye başlanıyor sonrası ciddi bir savaşa dönüyor yaptırmak istediğini anlamayan boş bakışlı ustalar anladım diyen ama anlamayan boş bakışlı ustalar.... bolca bira balkonda kendin yapmaya çalışmalar ..... offf offf yaz gelsede terasta bira içip tamirat yaparken küfür etsem .... ;D ;D ;D
yavuz abi kumlamayı su ile yapıyorlarmış 2 adet defender yapmışlar bende kumlama aliminyuma yapılmaz dıye biliyorum ancak adamlar daha önce yaptık dıyorlar ben deneme amacı ile elimdeki fazla aliminyum parçaların bir kaçını deneyeceğim aracı kumlatmayacağım önce küçük parçaları deneyeceğim bakalım dedikleri gibi olacakmı )