))))))))))))LPG'yi mi söktün yoksa? )))foremost' Alıntı:sadece benzin hahaaa)
))))))))) only 10 numberforemost' Alıntı:sadece benzin hahaaa)
yok umut söktürmedim halen mevcut biraz görüntü yapayım dedim bu sefende perçim yeri delmek gerekli kıyamadım yapıştıracağım slikon ile ))))umut401' Alıntı:))))))))))))LPG'yi mi söktün yoksa? )))
ebaydan aldım lınkını yada aldığım kişinin adresini atarım zaten küçük bir parça resimdeki gibi büyük değil ))ozntan' Alıntı:O metal levhadan bende ariyorum yaptirdin mi satin mi aldin
kötü ornek teşkil etti serdar yayından kaldırayım ))) şaka bir yana şimdi takmayı denedim benim düşündüğüm gibi değilmiş perçim değil düz vida yerleri mevcut ancak sorun şu ki vidaları söküp pat diye takamıyoruz birini söktüm söktüğümede bin pişman oldum vida sonsuz değil bir karşılığı varmış büyük ihtimal kare bir somun kısa zaten birini soktüm tıngır diye bir ses geldi dedim yandık içine düştü karşılığı evirdim çevirdim oraya giriş yerini bulamdım sağolsun umut kardeşim bir izelasyon yapmış sökmeye kıyamadım başka bir yolu varmı bilmiyorum yarın araştıracağım ama döşemeyi sökmeden oraya ulaşmak mümkün gözükmüyor hem ulaşsam bile orjinal percımler beni korkutuyor bir daha aynı kalıtede yapamam diye birde düz vida olan yerlerde var söktükmü oraya ulasırmıyım bilmiyorum tamir kitabına baktım hatım ettim şemalı bir bilgi yok bakalım yarın ola hayır ola dövlet bizee makmııı dövletten yardım istiyorim acil yardım.....))))sesezgin' Alıntı:Böyle şeyler yapmayın insanlara kötü örnek olmayın. Ruyamiza girecek simdi bulamicaz uzulcez
benzin plakasını aldığım adresozntan' Alıntı:O metal levhadan bende ariyorum yaptirdin mi satin mi aldin
yani vidaları sökeyim ve yerine perçim yapalım diyorsunuz ancak vidaların arkada tuttuğu bir şey var sanırım ve vida delikleri baya büyük ama dediğiniz gibi deneyeceyim izelasyonu açtiğimiza değmesin yazık birde kalınlık perçimi kurtaracakmı bakmak lazımozntan' Alıntı:Harika tesekkurler sizin araca gelirsek 5 lik percin ile vidalamadan baglamaniz mumkun hem izalasyona zarar vermemis olursunuz hem de rahat rahat takmis olursunuz bizim araclarin her yeri parcin nasil olsa 5 lik iki percinde araya kaynar gider