foremost' Alıntı:sadece benzin hahaaa)
foremost' Alıntı:sadece benzin hahaaa)
yok umut söktürmedim halen mevcut biraz görüntü yapayım dedim bu sefende perçim yeri delmek gerekli kıyamadım yapıştıracağım slikon ileumut401' Alıntı:))))))))))))LPG'yi mi söktün yoksa?
)))
ebaydan aldım lınkını yada aldığım kişinin adresini atarım zaten küçük bir parça resimdeki gibi büyük değilozntan' Alıntı:O metal levhadan bende ariyorum yaptirdin mi satin mi aldin
kötü ornek teşkil etti serdar yayından kaldırayımsesezgin' Alıntı:Böyle şeyler yapmayın insanlara kötü örnek olmayın. Ruyamiza girecek simdi bulamicaz uzulcez![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
benzin plakasını aldığım adresozntan' Alıntı:O metal levhadan bende ariyorum yaptirdin mi satin mi aldin
yani vidaları sökeyim ve yerine perçim yapalım diyorsunuz ancak vidaların arkada tuttuğu bir şey var sanırım ve vida delikleri baya büyük ama dediğiniz gibi deneyeceyim izelasyonu açtiğimiza değmesin yazık birde kalınlık perçimi kurtaracakmı bakmak lazımozntan' Alıntı:Harika tesekkurler sizin araca gelirsek 5 lik percin ile vidalamadan baglamaniz mumkun hem izalasyona zarar vermemis olursunuz hem de rahat rahat takmis olursunuz bizim araclarin her yeri parcin nasil olsa 5 lik iki percinde araya kaynar gider![]()