1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan asilhector Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 594
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 137,994
Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu

Bitmiş abi bitmiş onca zamanki emeğinin karşılığını alıcaksın inşallah. Allah önceki gibi bi tatsızlıktan korusun, kazasız belasız sürüş nasip etsin. Kolay gelsin saygılar...

Etiketler

asilhector' Alıntı:
Selamlar Rustem bey,

Cok uzun ugrasin nihayetinde CJ ortaya cikmaya basladi lakin 1 haftadir hasta yatiyorum Siteye bir seyler yazmaya dahi takadim yoktu yazina geciken cevabim icin Ozur dilerim.
CJ yi Arkadaslari ne kadar Ozledim bilemezsiniz hatta ne kadar aliskanlik yaptiysa sanayinin yag kokusunu bile ozlemisim hepsi burnumda tutuyor.

Saygilarimla,
Ali Gulcer.

selamlar,
uğraşılarınızı başından beri dizi tadında takip ediyorum, inşallah meyvesi güzel olacak.
bende sanayici olduğumdan, kokusunu ve muhabbetlerin tadını iyi bilirim.
tekrar kolay gelsin.
saygılar

Selamlar Arkadaslar,

(Bitmiş abi bitmiş onca zamanki emeğinin karşılığını alıcaksın inşallah. Allah önceki gibi bi tatsızlıktan korusun, kazasız belasız sürüş nasip etsin. Kolay gelsin saygılar...)

Burak, CJ gercektende bitmek uzere ama bende bittim inan.
Cumlemizi İns. cok Tesekkur ederim.

selamlar,
uğraşılarınızı başından beri dizi tadında takip ediyorum, inşallah meyvesi güzel olacak.
bende sanayici olduğumdan, kokusunu ve muhabbetlerin tadını iyi bilirim.
tekrar kolay gelsin.
saygılar

Rustem bey, İlgi ve Alakaniz icin cok Tesekkur ederim.
Bugun dizinin devami basladi takibe devam.

Saygilarimla,
Ali Gulcer.

Bugun kendimi biraz iyi hissedince hemen sanayinin yolunu tuttum CJ ben olmayinca tozlar icinde kalmis.
Yogun calismaktan detayli resim cekmeye pek vaktim olmadi ve sanayiden ancak su saatlerde eve gelebildim.
Bu gun tampon lambalari takilip tamponda yerine monte oldu, emniyet kemerleri takildi, guneslikler boyanip monte edildi, direksiyon ve direksiyon altiyla kontakt boyandi, okuz kornasi takildi, 3. fren lambasi boyaya hazirlandi.

Gec saatlerde ziyaretimize gelen Doktor Bulent bey gecti direksiyona ve koltuk kontrolunu yapti bu sayede koltuklarda Doktor kontrolu altinda tam notla sinifi gecmis oldu.

cjyapmasamas003800x600.jpg

cjyapmasamas005800x600.jpg

cjyapmasamas004800x600.jpg

Ali bey aracınız gayet güzel olmuş ama ön tampon takıldıktan sonra arkada kalan sinyaller kaybolmuş bu sizi ve trafikte ve vize işleminde zora sokabilir.

Selamlar marmariscj7,

(Ali bey aracınız gayet güzel olmuş ama ön tampon takıldıktan sonra arkada kalan sinyaller kaybolmuş bu sizi ve trafikte ve vize işleminde zora sokabilir.)

Oncelikle araci Begendiginiz icin Tesekkur ederim, vizede on tampon uzerindeki barlar sokulup oyle vizeye girecek sonra yine yerine takilacak yinede bu onemli uyariniz icin ayriyeten Tesekkur ederim.

Saygilarimla,
Ali Gulcer.

Stepnelik, 3. fren ayagi, arka alt takim boyandi ve boyanan parcalar yerine monte edildi.

3. fren lambasi ayagi 35'' lastiklere gore ayarli 3. fren lamba ayagi fren lambasi haricinde stepneniyi sabitlemede ve ayagin her 2 - 90 derecelik bolumlerin altinda bulunan gizli izgaralar sayesinde koltugun arkasindaki LPG tupten kacabilecek gaz sizinti havalandirmasi gorevi yapiyor.

cjcalsmalar001600x450.jpg

cjcalsmalar004600x450.jpg

cjcalsmalar005600x450.jpg

Motor kaputun arkasindaki orjinal havalandirma izgara uzerine yagmurun direkt havalandirma bolumune girerek su birikmesini onleyen ayni zamandada gorsellik olarak takilan ismini bilmedigim yukseltme monte edildi bunun disinda suzikinin cam silecek frezeleri CJ uyarlandi.

cjcalsmalar007600x450.jpg

cjcalsmalar009600x450.jpg

Habersizdi..."Ali abi !..." diye seslenene kadar..
başını kaldırıp baktığında Jeep'in nasıl böyle güzel ortaya çıktığı anlaşıldı...Sahibi yakışıklı Jeep ne yapsın?? Eli mahkum...

Selamlar Mustafa,

Resimler icin Tesekkurler gercektende beni o gun habersiz yakalamistin, yakisikliliga gelince benden gecti be Ustad yinede cok Sagol.
Resimlere bakinca Senin makina CJ nin asil rengini benim makinadan daha iyi yansitmis ayriyetten epeydir tozlu halini gore gore CJ nin renginin bu kadar parlak ve guzel oldugunu bile unutmusum.
Yeri gelmisken bende Senin ve Guzel Kizinla birlikte CJ nin icinde cekilmis resmini ekleyeyim.

Saygilarimla,
Ali Gulcer.

selm kardeş guzel işçilik cıkarmışsın guzel olmuş cj allah kazasız belasız kullanla nasip etsi yalnız tek bir şey kalmış oad lastikler celik canlar duzde olsa olur 38 x 13 r 15 rckcrewler olabilir

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,767
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
shotgun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR