1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan asilhector Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 594
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 137,868
Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu

img0901medium.jpg

img0902medium.jpg

img0903medium.jpg

Etiketler

herşey çok güzel ama anladığım kadarıyla defransiyellerde sorununuz var.flanj arıyorsunuz.bunlar için ulus otomotiv alirıza abiyle temas kurmanızda yarar var.çünkü ben onda orjinal flanjlar görmüştüm.ulus otomotiv aynı zamanda netlift vinçlerinin türkiye dağıtıcısı.fikir olarak da parça olarak da size yardımı olabilir.alirıza abinin telefonu.0212 238 03 50

yaklaşık 1 senedir üşenmeden takip ediyorum ağır gitmesine rağmen güzel oluyor araç . her açışımda araca bir demir daha eklenmiş olarak görüyorum, umarım bu bir alışkanlık değildir ,değilse bu aracın biteceği yok .... ( 1 sene oldu ...) bizde mahvolduk beklemekten .. bence bu kadar demir yeter . cem yılmaz abimizin bir tabiri vardı hani türkler robot yapmışlar komple demir döküm . neyse yinede çok teşekkürler . heyecenımıza vesile olduğunuz için. umarım yazdıklarıma kızmazsınız .

Selamlar Arkadaslar,

Oncelikle Hepinizden; pc bozuldugundan dolayi, calismalarimizi Sizlerle paylasamadigim ve merakta biraktigim icin Ozur dilerim.

İlgi, Alaka ve Tavsiyeleriniz icin Tesekkur ederim.

Saygilarimla,
Ali Gulcer.

CJ yi kamyona yuklemeden onceki son temizleme ani.

img0905600x450.jpg

CJ yi Burdura goturen kanyonumuz ve soforumuz İlhan bey.

img0907600x450.jpg

Burdurdaki boya firini.

img0906600x450.jpg

not; heyecandan fotograf makinasini sarj etmeyi unutmusum bu nedenle kisitli resim cekmek zorunda kaldim.

Firina girmeden onceki hazirlik calismalari.

img0908600x450.jpg

Motor kaputuna acmis oldugumuz hava delikleri ve on cam cerceve ici puturleniyor.

img0909600x450.jpg

img0910600x450.jpg

CJ nin ek yerleri mastikleniyor.

img0911600x450.jpg

img0912600x450.jpg

Gece saat 1 de Tefenniye donebildik ve ne o gece bitmek bildi nede sabah olmak.
Sanayiye geldigimde geceleyin iceriye park ettigimiz CJ yi Usta cokta disari cikarmis gun isiginda Eserini seyrediyordu tum sanayidekilerde Heyecanli bekleyisin sonucunda merakli bakislarla orda olmasina ragmen hic 1ide resimlenmek istemedi.

img0917600x450.jpg

img0918600x450.jpg

CJ nin rengi her nekadar fotograflarda kirmizi gibi gorulsede asli turuncudur ( inferno orange), guneste sarimsi turuncu, az golgede ates kirmizi, koyu golgede curuk visne ve karanlikta kahverengi tonlarinda degisken ozel 1 boyadir, gunesli havada renk İnsanin gozunu aliyor.

Son resimde motor kaputu ve arka bolume bakarsaniz renk degisimini gorebilirsiniz.

Renk harika olmuş, çok yakışmış Cj ye.. Son halini sabırszızlıkla bekliyorum..

hayırlı olsun ali bey, sonunda boyandı ve kendini gösterdi, renk hoşuma gitti, şimdi sıra cj yi gösteren bir başka aşamad, jant ve lastik gerekecek.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR