Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu
Selamlar Arkadaslar,
Oncelikle İlgi ve guzel Temennileriniz icin Tesekkur ederim, inanin bende enaz Sizler kadar heyecanli ve sonucunda nasil bir makina olacak diye merakliyim cunki yaptigimiz hic 1 seyi onceden planlamadik, herseyi yaptikca sunuda yapabilirmiyiz diye isin basina gecerek guzel seyler yapmaya calisiyoruz, aslinda yapilan seylerin birazda mahrumiyet bolgesinde oldugumuz ve malzeme sıkıntısınin olusundan birazda CJ lerde cogunuzda farkina varmissinizdir ne almak istesek ates pahasi bu nedenden dolayida biz neden bunu daha ucuza ve daha kalitelisini yapamayalim diyerek koyuluyoruz is basina bilmiyorum biz cikan sonuclardan suana kadar cok memnunuz, Sizlerinde yapilan ve yapilabilecek her ne olursa iyi veya kotu tirnak icersinde cunki fikirde kotu yoktur sadece kotu uygulama vardir diyerek Fikirlerinize arti elestiriyede acik oldugumuzu buradan belirtmek isterim.
Kaldigimiz yerden Snurkel yapimina devam.
Genel olarak dis gorsellik bitmis durumdadir sadece snurkelen yan tarafindaki on cam cerceveye takilacak baglanti bolumlerinin civata delikleri acildiktan sonra snurkel antipas ve boyanmaya hazir durumdadir.
Boyacimiz Celil Ustamiz dayanamayip Kaportacimiz Nuri Ustayi biran once CJ yi bitirmesini ateslemek icin aldi tel kaynagi eline kaynak yapmaya basladi ama nafile cunki Nuri Ustamiz malzeme gelmedigi muddetce elinden 1 sey gelmiyor ama İns. yarin Nasipse malzemelerimiz gelecekmis Sabirla beklemekteyiz yinede gelmeyecek olursada durmak yok yeni sis lamba citalasini yapmayi planliyorum.
not:
cicocum nickli Arkadas yazmis ( arabanın kupası hala yamuk onu ne zaman duzelteceksiniz. )
Kupa yamuk derken ne demek istediginizi anlayamadim cunki kupa yamuk degildir ha kaportada 1 kac yerin tam olmadigini vurgulamak istediyseniz dogrudur hala yapilmayan yerler vardir nedenine gelince yeri geliyor kaporta uzerinde durmamiz gerekiyor ve haliyle yapilan bolumler yamulup egilmesede baska bolumlerde bombe olma ihtimali olabilmektedir komple hardtopun ve kapilarinda bitmesiyle birlikte butunuyle yeniden ele alinacaktir.
Uygun fiyatlarda cikma veya yeni; egri pitman kolu, rot kollari, direksiyon amortisoru ve Hi - Lift jacks jeep kriko aranmaktadir.
Saygilarimla,
Ali Gulcer.