maşşallah maşşallahSentinel' Alıntı:Eyvallah ;D
Sabah işe gitmek için yanından geçerken selam veriyorum abime
malum 4 yaş büyük benden...![]()
ayt07' Alıntı:Fırat Bey hayırlı olsun, güzel günlerde kullanmanız dileklerimle. Murat
Üstadım güle güle kullan,CatRot' Alıntı:Tekrar tekrar hayırlı olsun ama biliyorsun ben de seninle aynı zamanlarda aldım aracı fakat ciddi sorunlarım var bugün yine onun peşindeydim ama bir türlü tam bir sonuca ulaşamadım. Araç 80'den fazla gitmiyor (o da yokuş aşağı) hadi buna da eyvallah diyecektim ki araba gazda 90 kuruş yakıyor. Bugün bujileri değiştirdim plantin meksefe bulamadım adam bu araçtan türkiye'de 100 tane var 10 yıldır bunun platin meksefesini hiç satmadım diyor (istanbul yedpa'da lan rover distibütörü) karbürötörcüye götürdüm platin meksefe iyi dedi. karbürotöre bakmadı gazla alakası yok ki dedi. Gaz ayarına gittim o da hem gazda hem benzinde ne kadar yakıyor ikisi arasında gaz %40 tasarruflu olması lazım eğer böyle değilse senin başka şeylere bakman lazım gazda sorun yoktur dedi vs. vs. hiç bir usta adam gibi ilgilenemedi. İşleri de çoktu ellerinde. Bir usta da debriyaj baskı balatadan olabilir ona baktır dedi. Bir dahaki sefere baktırıcam bir de şu testeri yapayım da![]()
CatRot' Alıntı:Tekrar tekrar hayırlı olsun ama biliyorsun ben de seninle aynı zamanlarda aldım aracı fakat ciddi sorunlarım var bugün yine onun peşindeydim ama bir türlü tam bir sonuca ulaşamadım. Araç 80'den fazla gitmiyor (o da yokuş aşağı) hadi buna da eyvallah diyecektim ki araba gazda 90 kuruş yakıyor. Bugün bujileri değiştirdim plantin meksefe bulamadım adam bu araçtan türkiye'de 100 tane var 10 yıldır bunun platin meksefesini hiç satmadım diyor (istanbul yedpa'da lan rover distibütörü) karbürötörcüye götürdüm platin meksefe iyi dedi. karbürotöre bakmadı gazla alakası yok ki dedi. Gaz ayarına gittim o da hem gazda hem benzinde ne kadar yakıyor ikisi arasında gaz %40 tasarruflu olması lazım eğer böyle değilse senin başka şeylere bakman lazım gazda sorun yoktur dedi vs. vs. hiç bir usta adam gibi ilgilenemedi. İşleri de çoktu ellerinde. Bir usta da debriyaj baskı balatadan olabilir ona baktır dedi. Bir dahaki sefere baktırıcam bir de şu testeri yapayım da![]()