Ynt: 1966 Model Gaz69, K.maraş'tan
Debriyaj üst merkezini yerine bağladıktan sonra , söktüğümüz sol motor kulak bağlantısı için motoru tekrar yerine koyduk. Bundan önce 2 tane sıfır moor kulağı aldım ve yerine bağladımki, eski kulaklarda meydana gelen kalıcı deformasyonlara göre pozisyon ayarlamayalım diye. Kestiğim motor kulak bağlantısını da kulağın altına civataladım ,şanzıman bağlantısını yükseklik ayarlarını tam yerin getirdikten sonra motor kulağınının altındaki bağlantıyı şasiye puntaladım, kulağın civatalarını söküp yukarı kaldırdım ve komple şasiye kaynatıp sabitledim. Eğer kulağı sökmeseydim kaynağın sıcaklığından kauçuk malzeme yanardı.
Motoru yerine tam sabitleyince bir çalıştıralım dedik, motorun üzerinde devirdaim ve radyatör olmadığı için bahçe hortumunu kalorifer çıkışına bağlayıp, su verdik ve termostat yerinden tahliye ederek bir soğutma sistemi yaptık, bir bidona mazot koyup havalarını da aldık ve uzun bir aradan sonra ilk defa marşa bastık. Hep beraber izleyelim.
http://www.dailymotion.com/video/x2gqrsr_gaz69-ve-om616-motor_auto
İlkinde bayağı zorlandık motor uzun süre yattığı için ama ondan sonraki tüm seferlerde tek marşta tık diye çalıştı maşallah. Bundan sonra her 15-20 günde bir 5-10 dk çalıştıracağım, zira yatan motor kendi kendine deforme olurmuş, sanırım yağlar kartere iniyor ve korozyon başlıyor.