gerçekten çok zor ben çok jip topladım sizi bilmiyorum ama...motor dizel mersedes ..şanzıman enter.arazi cj5.defransiyel jip sanıyorum kupada çok iş var..üstünü aç ustacım..onu muayeneden geçirmek bile ömür yer kolay gelsin
Öncelikle benim, sizin gibi maharetli bir usta olmadığımı, ufak tefek anahtar tutmabilen, biraz meraklı , yağ ve pislik kokusundan zevk alan sade bir vatandaş olduğumu belirteyim.
Sorunuza gelince motor aynısı ama yeni model olacak, şazıman mercedes, arazi şanzımanı ve diffler orjinale dönecek.
Diferansiyel ve arazi şanzımanını orjinalleri ile değiştireceğimi belirtmiştim. Bu parçaları bir zamanlar İstanbul semalarında fırtına gibi esen GazRover isimli aracın sahibi Nurullah Bey den almıştım. GazRover in de ilginç bir hikayesi var.
Sahibi Nurullah Bey sanırım bir alacağına karşılık Gaz69 marka bir araç sahibi olmuş, ne yapacağını bilmeden Gezenbilir in Gaz sayfasına mesaj yazmıştı, orada tanıştık kendisi ile. Kısa bir süre bindikten sonra satmaya karar verdi. Epey uğpraş ve tel görüşmesinden sonra satmaktan vazgeçirdik. Bir süre daha bindi ,bu esnada araçtan gittikçe zevk almaya başladı ,aracı modifiye etmeye karar verdi. Ankara dan şasi ,mototr , dşanzıman dif komple bir Land Rover Defender alt takımı aldı, bu takımın üzerine Gaz69 kupasını monte etti ve böylece bizim Gaz69 oldu meşhur GazRover.
Ustam, projenin süresi ile ilgili bir tarih var mı? Tam anlamı ile bir çuval vidadan topluyorsun.
Bu aracın bitmişini yakından görmeden ölürsem gözüm açık giderim
Ustam, projenin süresi ile ilgili bir tarih var mı? Tam anlamı ile bir çuval vidadan topluyorsun.
Bu aracın bitmişini yakından görmeden ölürsem gözüm açık giderim
Kendime bir zaman sınırı koymuyorum, zira baştada belirttiğim gibi olabildiğince kendim yapmaya çalışıyorum.
Tadına vara vara yapmak daha zevkli oluyor. Zamanla yarışıp kendimi kasmaya niyetim yok.
Aracın bitmesine gerek yok bu haliylede görebilirsiniz. Hem bu bahaneyle tanışır, size bir Maraş Dondurması yediririz. (Bu teklifim sadece Numan Bey için değil, tüm dostlar için geçerlidir.
Dediğim gibi şanzımanı kendim için değil, kuzen için almıştık. Ama sökmeden önce takıp bir görmek istiyordum. Çünkü aynı şanzımandan daha önce Kayseri den kendim için almak istemiştim, ama yeterli mesafe olmadığı sonucuna vardığımız için almaktan vazgeçmiştim, fakat aklım o şanzımanda kalmıştı, şayet olsa idi, tam hayalimdeki şanzıman olacaktı.
Kayseriden Necmettin Boya arkadışımız, bakın bakalım sizin şanzımana çok benziyor değil mi?
Öncelikle motor kulaklarını değiştirdim, Allah tan onların bağlantı yerlerinde bir fark yoktu. Aluminyım olanlar Mercedes kulaklar, paslı olan bizim eski motordakiler.
İleride bana başka bir problem çıkarack konu yağ filitresi idi. Önceki motorda yağ filitresi motor kulağının ön tarafında idi. Bu modelde ise motor kulağının arkasında ve geriye doğru eğimli idi. Burası tam pedalların olduğu bölgeye geliyordu. Bunu ne yaparım bilemiyorum.