DEĞERLİ DOSTLAR.
Bu konu farklı yerlere çekilmek istendi,mümkünloduğunca engellemeye çalıştım başarılı olabildimmi bilemiyorum
siz ne anlatırsanız anlatın karşı taraftaki, farklı algıları engelliyemiyorsunuz,ben herkesin fikirlerine saygı duyan,her kesimden arkadaşı ,dostu olan bir insanım.fakat görüldüğü gibi ,başta ömer altun ve bülent kök arkadaşım omak üzere(her ikisinide şahsen tanırım) sivaslı dosostlarımı istemedende olsa üzmüşüm
Sivastan evli olduğumu,sivası ve sivaslıları çok sevdiğimi belirtmeme rağmen, konu istenmeyen bir noktaya gidiyor,
bu yüzden lütfen bu konuya MESAJ ATMAYINIZ katılımı olan tüm dostlara canı gönülden tesekkür ederim
başka konularda görüşmek
EVET Orhan bey hiç konuşuşmasın hiç tartışılmasın hatta böyle bir olay olmamış farzedip hayatımıza devam edelim doğa gezi macera formu gezicez tozucaz eğlenicez ama zamanı geldiğinde konuşmasını düşünmesinide bileceğiz kimsenin gücenmesine gerek yok bu bizim geçmişimiz hata ve doğrularıyla tarih hep yapılan doğruları yazmaz yanlışlarıda yazar ders almak için orhan bey siz konuyu açan kişi olarak eğer konudan kimi kişiler alınıyor deyip mesaj yazmayın derseniz en başta bu konuya mesaj atan okuyan tüm arkadaşları ve düşünceleri doğru yada yanlış haksızlık etmiş olmazmısınız siz konuyu açıp sonra konuyu bazı arkadaşlar alınıyor burası gezi formu diye kapatırsanız