16GY899 1992 LR Defender 110 2.5D

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan zedzestion Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 104
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 44,642
Ynt: 16GY899 1992 LR Defender 110 2.5D

.

must26.JPG

must27.jpg

Etiketler

sword7' Alıntı:
büyük geçmiş olsun.
Sevgili Umut,

Herseyde bir hayir vardir derler nezamandir erteledigimiz bir karari aldirdi bu kaza... Tabi sukurler olsun bizde bisey yok.Bir kac gun malum sitede satis icin yayinlayacagim satilmazsa Allah'in izniyle operasyona basliyoruz.Dodiklerimi ve kaput ustu yukseltmemi hazirla :smiley: Snorkel de duruyorsa ona da talibim :smiley:

Saygi ve sevgiler
Mustafa GULER

Geçmiş olsun çok üzücü bi kaza :/ umarız hayırlısı olur :smiley: şnorkel ve dodiklerde çok yakışır :smiley:

Gecmis olsun. Defender sandigimdan daha saglammis. Bence satmayin iki def bursada faaliyet yapalim :smiley:

Kafama gore ve senin topikte yazdigim kriterlere gore bir yer bulsam bi dakka dusunmeyecegim Huseyin..
Ama yok be kardesim koca Bursa'da inan bir tane defender ustasi tarif etmediler yahu..

Bu arada yalniz degiliz..Gecen bir tane 110 arka camlari kapatilmis, mat siyah kaplama yapilmis sanirim, Ozluce Saypa'nin onunde gordum.Cok guzel duruyordu arac.Kimin bilmiyorum ama sahibi ile tanismak isterdim.

Selam güle güle güllanın aracınızı aslında Bursa da epey defender var ama usta konusunda size katılıyorum
birçok işini kendim yapmak zorunda kalıyorum

Td5 bulunursa güzel makina...
Genişleme olanakları fazla,
yarın öbür gün otomatik şanzıman,
180 hp'ye kadar güç arttırımı mümkün...

Ancak elektrik tesisatı, radyatörü, beyni, iç gögüste kanal plakası vesaire bayağı oynamak gerekiyor.
Çok özel bir araba yapılmayacak ve kayıt edilebilirsin isteniyor ise 300TDI
Low cost işimi görsün denirse, Puma...
Az değişiklik, kolay adaptasyon, "zaten mevcut motoru da yapılmak istiyor" deniliyor ise BD30
:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
ALISH

Çevrimiçi üyeler

Geri