zedzestion
Kamp III
Bu arada suan Yunanistandayim burada daha uygunsa fiyatları buradan da alabilirim
ben +2 yükseltme ile 33 lastik kullanıyorum şuan. 32 de bişey değiştirmeden kullanabilirsiniz.zedzestion' Alıntı:Peki 32" de ilave bişey yapmam gerekir mi.yoksa bu haliyle direk koyabilir miyim üzerine.
Yada su sekilde sorayım bu haliyle koyabileceğim max 15" ve 16" lastik çapı nedir ve sizin onereceginiz lastik hangisi
Pardon düzeltiyorum bendeki lastikler 32" 265/75. orjinal ebatlarıda 235/85 dir o da 32" ye denk gelir ancak daha incedir. lastikle ilgili sıkıntı yok şimdilik. tavsiye edecek kadar tecrübe sahibi değilim ancak asfalt ağırlıklı kullandığım için bf at aldım. toprakta iyi tutunuyor. haftasonu çamurda denedim L modunda kullanmazsan spin atıyor koca araç. yani biraz gaza yüklendiğinde çamurda hiç tutmuyor.dturan' Alıntı:ben +2 yükseltme ile 33 lastik kullanıyorum şuan. 32 de bişey değiştirmeden kullanabilirsiniz.
Öyle yada böyle puma diyorsunuz yanibigbass1985' Alıntı:ne kadar pişman olacağınızı az çok kestire biliyorum bende aynı öyle tam takım değiştim motoru sıfır hale getirdim (blok hariç) ama gel görki performans vasat 1 yıl kullanamadım bile 120 hp puma herderde deva motorda öyle duruyo satmak bile satamadım 4000 tl sadece masraf yaptım 1000 tl veriyorlar yani motorda elimde kaldı
Bilgiler icin cok teşekkürler 265x75x16 iyi bir secim olacak gibi peki Goodyear duratrac fazlamı lux olurdturan' Alıntı:Pardon düzeltiyorum bendeki lastikler 32" 265/75. orjinal ebatlarıda 235/85 dir o da 32" ye denk gelir ancak daha incedir. lastikle ilgili sıkıntı yok şimdilik. tavsiye edecek kadar tecrübe sahibi değilim ancak asfalt ağırlıklı kullandığım için bf at aldım. toprakta iyi tutunuyor. haftasonu çamurda denedim L modunda kullanmazsan spin atıyor koca araç. yani biraz gaza yüklendiğinde çamurda hiç tutmuyor.
Cok yakınız ozelden mesaj attım telefonumu..huseyinyilmaz' Alıntı:hayırlı olsun aracınız. fotografları yada aracınızın kendisini görmek ve fikir alışverişinde bulunmak isterim. ben altınşehirde oturuyorum