130 Kasa 3,5 V8 Defender ile Yeniden Aranızdayım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan huseyinyilmaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 131
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,378
110 defenderınız el emeği göz nuru olan bir aletti, ben genel olarak amerikan ve japonları severim. defender bana hep soğuk geliyordu. sizin 110luğun yapımında ve bitişindeki hallerinden sonra aslında hissettiklerimin yanlış olduğu kanaatine varıp defenderlara ısınmaya başladım ;)
(o kl71 li, spacerlı jantlar bittiğim noktalardı ;D )

ancak mazur görünüz ki 130daki ısrarı anlayamadım, v8 motoru tamam ama 110a göre çok daha uzun araç arazide fazlasıyla dezavantaj gibime geliyor. yanlış anlamaz iseniz 130 u seçme sebebiniz nedir?

bu arada aracınız hayırlı olsun işi var ama sizin ellerinizde adam olacaktır şüphe yok
kolaylıklar dilerim selamlar ;)

Etiketler
Beni onore eden mesajiniz icin cok tesekkur ediyorum. 130 ile araziye girmeyi dusunmuyorum. Hedefim orjinaline geri dondurmek. Sonrasinda kasasini kapatmak ve arac ustu cadir almak. Bolca raf cekmece, su tanki, belki ufak bir evye vs lerle kamp aracina cevirmek hayalindeyim. Haftasonlari ailemle kampa gitmek, yilda bir uzun yola gitmek icin toplayacagim yani hocam

Hüseyin bey hayırlı uğurlu olsun , kolaylıklar dilerim . Bence kesinlikle arka kasayı atmanız gerekli , hurdacıdan bir 110 luk kasa alıp arka çamurlukları değiştirmelisiniz , arka pikap şeklinde dahi olsa bombeli çamurluklarla çok daha güzel oluyor.

çok teşekkür ederim fikirlerinize ve yorumlarınıza çok ihtiyacım olacak.

MehmetTurk' Alıntı:
Hüseyin bey hayırlı uğurlu olsun , kolaylıklar dilerim . Bence kesinlikle arka kasayı atmanız gerekli , hurdacıdan bir 110 luk kasa alıp arka çamurlukları değiştirmelisiniz , arka pikap şeklinde dahi olsa bombeli çamurluklarla çok daha güzel oluyor.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-sifir-ayarinda-defender-101255220/detay

bu araçtaki gibi mi? siz söylemeden farketmemiştim :D arka kapak nasıl olacak peki?

Arkadaşlar bugun takoser otomotivden aracıma bakmasını rica ettim. Bakıp fiyat verdi. Metalik renk boya, kaporta işlemleri ve alt takımların tümünün kontrol edilmesi için fiyat verdi. Uzak olduğum için el sıkışamadık ama anlaştık. Kısmetse önümüzdeki hafta başlayacak ve toplamda yaklaşık 60 gün sürecekmiş başka bir aksilik çıkmazsa. İşlemler bitince motoruna da baktırıp trafige çıkarma işlemlerini ve tüv muaynesini ankarada yaptırıp sıfırlanmış şekilde sürerek getirecegim

Takoserin yaptıgı işleri takip ediyorum zaten uzun süredir. Defender konusunda uzman olmaları aracı a dan z ye tanıyor olmaları güzel. Bursa bu konuda çok iyi aslında. Adanadan hataydan klasik toplayanlar bursaya getiriyorlar araçlarını ama konu defender olunca takoser de karar kıldım

Bu tip Defender' i ilk gördüğümde (sizin gibi) düşündüğüm dere tepe gezen kamp aracıydı...

Örnekse;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-emsali-ve-benzeri-olmayan-7110-km-de-orjinal-hatasiz-103828155/detay

Kolay gelsin....

blank.gif

blank2.gif

Hayırlı olsun, dün yakından görmüştüm aracınızı. Takoser toplayacaksa hızlıca biter aracınız.Hayırlı olsun tekrar.

yeminle söylüyorum "hastasınız siz" : ))) o muhteşem 110 un ardından bu macerayı her gün sabırsızlıkla ve keyifle bekliyor olacağım : ))) şimdiden emeğinize sağlık ve umarım ilk kelimelerimdeki içten saygımı, dostane bakışımı hissettirebilmişimdir ve de beni mazur görürsünüz... : ))

euzlu' Alıntı:
yeminle söylüyorum "hastasınız siz" : ))) o muhteşem 110 un ardından bu macerayı her gün sabırsızlıkla ve keyifle bekliyor olacağım : ))) şimdiden emeğinize sağlık ve umarım ilk kelimelerimdeki içten saygımı, dostane bakışımı hissettirebilmişimdir ve de beni mazur görürsünüz... : ))

Sizinle tanışmak henüz kısmet olmadı ama forumdaki her mesajınızda samimi ve içten biri oldugunuz anlaşılıyor. Bu hastalık sizlerden bulaştı bana :smiley: hayallerimin peşinden koşmayı seviyorum.
kendi emeğim olsun çok isterdim ama bu kez beni fazlasıyla aşacak bir araç aldım. Degerli yorumunuz için teşekkür ederim. Daha iyisi sizlerin olsun inşallah

yavuz-çelikel' Alıntı:
Hayırlı olsun, dün yakından görmüştüm aracınızı. Takoser toplayacaksa hızlıca biter aracınız.Hayırlı olsun tekrar.

Üstad senin yorumun önemli benim için deger mi sence verdiğim para

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR