BBOYTED
MEKANİK DAHİ
Yap işlet devret kolay gelsin Hüseyin kardeş.
Araç guZel , on numara secim yaptınız.huseyinyilmaz' Alıntı:Üstad senin yorumun önemli benim için deger mi sence verdiğim para
Senin de benim gibi tedaviye ihtiyacın varhuseyinyilmaz' Alıntı:Abi aşk mı saplantı mı bilmiyorum. Hiçbirşeye konsantre olamıyorum. Rüyamda defender görüyorum. Defender kelimesini gün içinde 500 kez kullanıyorum sanırım
huseyinyilmaz' Alıntı:Abi aşk mı saplantı mı bilmiyorum. Hiçbirşeye konsantre olamıyorum. Rüyamda defender görüyorum. Defender kelimesini gün içinde 500 kez kullanıyorum sanırım
abi aşk yada saplantı, tedavisi olmayan bir hastalığın içindeyiz işte. ;Dtahaozak' Alıntı:Senin de benim gibi tedaviye ihtiyacın var
dturan' Alıntı:abi aşk yada saplantı, tedavisi olmayan bir hastalığın içindeyiz işte. ;D
haftasonu arabayı kır haftaiçi tamir et sonraki haftasonu gene kır akıl işimidir bu yaa . iki gündür arka tarafa elektrik gitmiyor diye uyku uyuyamıyorum. sabah çalıtırır çalıştırmaz belki düzelmiştir diye inip bakıyorum. manyak oldum iyice. rüyamda sayısaldan çıkan parayla defender toplatıyorum. allah aramıza akıllı sokmasın. ;D kolaylıklar versin