130 Kasa 3,5 V8 Defender ile Yeniden Aranızdayım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan huseyinyilmaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 131
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,379

Etiketler

Ynt: 130 Kasa 3,5 V8 Defender ile Yeniden Aranızdayım

huseyinyilmaz' Alıntı:
Abi aşk mı saplantı mı bilmiyorum. Hiçbirşeye konsantre olamıyorum. Rüyamda defender görüyorum. Defender kelimesini gün içinde 500 kez kullanıyorum sanırım :smiley:
Senin de benim gibi tedaviye ihtiyacın var :smiley:

huseyinyilmaz' Alıntı:
Abi aşk mı saplantı mı bilmiyorum. Hiçbirşeye konsantre olamıyorum. Rüyamda defender görüyorum. Defender kelimesini gün içinde 500 kez kullanıyorum sanırım :smiley:
tahaozak' Alıntı:
Senin de benim gibi tedaviye ihtiyacın var :smiley:
abi aşk yada saplantı, tedavisi olmayan bir hastalığın içindeyiz işte. ;D
haftasonu arabayı kır haftaiçi tamir et sonraki haftasonu gene kır akıl işimidir bu yaa :D :D . iki gündür arka tarafa elektrik gitmiyor diye uyku uyuyamıyorum. sabah çalıtırır çalıştırmaz belki düzelmiştir diye inip bakıyorum. manyak oldum iyice. rüyamda sayısaldan çıkan parayla defender toplatıyorum. allah aramıza akıllı sokmasın. ;D kolaylıklar versin

dturan' Alıntı:
abi aşk yada saplantı, tedavisi olmayan bir hastalığın içindeyiz işte. ;D
haftasonu arabayı kır haftaiçi tamir et sonraki haftasonu gene kır akıl işimidir bu yaa :D :D . iki gündür arka tarafa elektrik gitmiyor diye uyku uyuyamıyorum. sabah çalıtırır çalıştırmaz belki düzelmiştir diye inip bakıyorum. manyak oldum iyice. rüyamda sayısaldan çıkan parayla defender toplatıyorum. allah aramıza akıllı sokmasın. ;D kolaylıklar versin

yalnız değilim
buna sevindim:smiley:

cümlemize :D
arkadaşlar takoser boya kaporta işlemleri için göğüsü söküyor. ben de madem ki sökülecek göğüs o halde ya yeni tip yada bir önceki tip göğüs takılsın istiyorum. yeni tip göğüsü uydurmakta sıkıntılar olduğunu biliyorum ama imkansız mı değil mi onu bilmiyorum. bir önceki tip göğüs de gayet yakışıyor. takoserden fiyat bekliyor ve bir taraftan ben de bakınıyorum. sizde yada çevrenizde göğüs var ve satmayı düşünüyor ise irtibata geçelim lütfen.

Link teki dashboard işinizi görebilir sanırım.
Panel elk tesisatı klima ısıtma düğmeler vsvsvs komple.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-land-rover-defender-konsol-puma-plus2007-77319493/detay

puma fotolar

puma 1.JPG

puma3.JPG

puma2.JPG

Şuan için satmıyor diye biliyorum ilan sahibi ama uygulamada vites kolu engel oluyor. Ya geri almanın bir yolunu bulmalı ya çarpan kısma

otomatik vites yap ;) yerine uymama gibi bir sıkıntısı olmaz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
ALISH

Çevrimiçi üyeler

Geri