110 ile tekrar aranizdayim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan oguzhan3434 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 95
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,572
Ynt: 110 ile tekrar aranizdayim

Sizce koltuklara biraz daha sunger ekleyip konforlu hale getirmek mi ? Yoksa cikma uygun koltuk alip onlari takmak mi ? 150-200 lira butce ayirdim koltuk isine

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ynt: 110 İle Tekrar Aranizdayim

Sizce koltuklara biraz daha sunger ekleyip konforlu hale getirmek mi ? Yoksa cikma uygun koltuk alip onlari takmak mi ? 150-200 lira butce ayirdim koltuk isine

Üzerlerine 10 liralık bi minder bulup koymak yeter fazla kurcalamaya gerek yok ;D

sakyuz' Alıntı:
Üzerlerine 10 liralık bi minder bulup koymak yeter fazla kurcalamaya gerek yok ;D
hahaha cok negatif yaklasiyosun :smiley: yaris koltuklarina bakiyorum da bu sefer iyice kicimizi basimizi morarticaz carpip

şimdi o koltukların vida yerleri tutmaz şaseye yeni delikler delmek gerekir vs... negatif yaklaşım bu yüzden. öte yandan takma kılıflar da 2 aya kalmaz abuk durmaya başlar tipleri kayar.. buna muhalefet te bu yüzden..

Defender kullanan herkes bilir.degisim sart :smiley: 87 yilindaki bir koltukla gunumuz koltugunu ayni tutamayiz rahat biseyler lazim.25-30 kilometrelik yol sonradi hafif uyusma basliyo malum yerde :smiley:

sakyuz' Alıntı:
şimdi o koltukların vida yerleri tutmaz şaseye yeni delikler delmek gerekir vs... negatif yaklaşım bu yüzden. öte yandan takma kılıflar da 2 aya kalmaz abuk durmaya başlar tipleri kayar.. buna muhalefet te bu yüzden..
+1000 Ayrıca Defendera yakışan en güzel koltuk Defender XS koltuğudur:smiley:)

hak vermedim desem yalan olur o açıdan 3 kapılı kuzuki bile pek rahat değil günümüz koltuklarıyla. ön-arka aks mesafesinin kısalığından mıdır nedir bilemedim bazen bozuk yollarda kamyonet hissi veriyor.

oguzhan3434' Alıntı:
Uzun bir suredir 110 kasa kullandim bazi sebeplerden sattik.simdi tekrar kamyonetle aranizdayim sahibinin dedigine gore orjinal ingiliz.tentesi sokulmus yerine sac yapilmis yazlari acip gezebiliriz sabit degil :smiley: bu araci taniyan bilen varmi aranizda ?
bide yapilabilicek onerilere acigim.yandaki stickerler hosuma gitmedi mesela altinda da biraz iz yapmis boyamadan baska sekilde kurtarma sansimiz varmidir acaba ? Ben renk degistirmeden yesil kahve siyah tonlari ile tekrar askeri arac gibi yapmaya calisicam.arka kasaya yat malzemesinden ahsap kaplaticam kis kamplari icin bi tente yaptirip kullanabilirim bir sure.kasa icine elektrik gidiyor cift aku sistemi icin baglanmis oraya ufak bi isitici bulursam gecelik kamplarda arac kasasinda bile yatabilirim diye dusunuyorum

Güle güle kullanın. Allah kaza bela vermesin.

Orijinal İngiliz olup olmadığını şase no ile aşağıdaki linkten sorgulayabilirsiniz.

http://www.clifton.nl/index.html?calvin.html

Kutucuğa şase no' yu yazıp "GO" ya tıklayın.

Açılan pencerenin en alttan ikinci satırı size;

Assembly location: Completely Knocked Down (CKD), non-UK location - Yazarsa Orijinal değildir.

Assembly location: Solihull , UK (veya başka bir İngiliz şehri)- Yazarsa orijinaldir.

Tekrar hayırlı uğurlu olsun.

Selamlar,
Murat

Bu iyi haber :smiley:

ImageUploadedByTapatalk1413050857.341500.jpg

Ama bi ingiliz degil :smiley: non-uk diyor :smiley:)) yinede bi defender

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,904
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
Ayhnn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR