10. İsoff Off-Road Oyunları - Tekirdağ, Kartaltepe (23-24-25 Ekim 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan UFUKK Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 199
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,782
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 10. İsoff Off-Road Oyunları - Tekirdağ, Kartaltepe (23-24-25 Ekim 2009)

gol dedınız su bırınkıtısı ıdı gol farklı bırsey içinde balık yasar genelde botla gezılır arabaylan degıl sogucaktada bırtane çop bırakılmamıstır orada beledıye ısını yapmamıstır alıcam deyıp almamıstır

Etiketler

arwin' Alıntı:
Abi bayramda zaman ayırmak oldukça güç ama 4.günü sizin içinde uygunsa ben gelebilirim..
Gezenbilirin; en azından bu etkinliğe katılan yönetici ve üyeleri destek verir diye umuyorum..

SDC' Alıntı:
Bu forumda herkes fikrini yazabilir ama kimse ispatsız suçlamada bulunamaz...

Cevap vermekte tıkandığınız noktada size uygun olanı yapmışsınız, bence de yazmaya devam etmeyin....

Bir şey ıspatlamak durumunda değilim...Sizden başka herkez anladı.. Siz de lütfen Algıda Yetersizlik durumunuzu..Bir Uzmanla paylaşın..çevrenize rahatsızlık vermeyin..

Bende off road cı olarak diğer gurupların bizi çekemdiğini kanaat getirerek karalama kampanyası başlatmalarını kınıyorum

bu iş kişileri elemekle olmaz . bu tip organizasyonlara liderlik yapan kişi yada kurumların çabasıyla yapılacak birşeydir, etkinlik alanından ayrılmadan önce son kontroller yapılmalıdır ,bu tekirdag etkinliginde belediye araçları gelecek çöpleriniz ortak bir yerde toplayın deyip yer gösterildi,herkez ona uydu,yoksa piknikçilerin yaptıgı herşeyi ortada bırakıp kimse gelmez.bu aranızdaki tartışmalar siz orda bu sözlerin söylendigini bilmediginiz için oluyor, yoksa offroad çıların hepsi maganda degil .bizde ormanların içine girip dogayı bozalım diye ugraşmıyoruz .sizler ne kadar seviyorsanız bizde o kadar deger veriyoruz ,arada kopukluk olunca bu tartışmalar oluyor bir az daha birbirinize hitaben saygılı olursak daha iyi olur düşüncesindeyim
ualkan' Alıntı:
Ben dikkat ederseniz mesajımda direk olarak kimseyi suçlamadım. Özellikle de Gezenbilir' i. Burada çevreye duyarlı bir çok Off-Roadçı olduğunu da biliyorum. Ancak bu işi çevreye duyarlı olarak yapmak ve aranızda bu bilince ulaşmamış kişileride elemeniz gerektiğini düşünüyorum.

Ayrıca bu etkinliğin sorumlusu İSOFF ise önümüzdeki günlerde oralara bir daha gitsinler ve bıraktıklarını toplasınlar. İsterlerse oraların eski durumunun fotoğrafları bende var. Karşılaştırmak isterseniz buraya yükleyebilirim...

hakan.kavakli' Alıntı:
Doğru söylüyorsunuz.. korumak benim tekelimde değil.. Ama anladığım kadarıyla kirletmek sizin tekelinizde..
Ben burda boş politik yazılar yazarak..vakit geçirmiyorum..mevzuyuda uzatmaktan yana değilim..Siz dahil herkes işini yapsa iyi olur..Bu forumda moderatörmüsünüz yoksa..Faaliyet organizatörümüsünüz anlamadım.. Ben fikrimi..söylerim.. Her sorumluluğun sınırları vardır..Sizde kendi sorumluluğunuzu bir gözden geçirin isterseniz.. Son defa size yazıyorum.. Hiç yormayın kendinizi cevap yazmak için.. Çünki yazdıkça saçmalıyorsunuz..
Görüşmemek dileğiyle..

Hakan bey herkes gibi sizde fikrinizi söylemekte ve savunmakta özgürsünüz ama bunu bu dost ortamında saygı çerçevesinde yaparsanız bizleride huzursuz etmemiş olursunuz.

hasan bey katılıyorum size, buradaki moderatör arkadaşların bu konudaki suçunuda anlamak mümkün değil.bu konuyu uzatmanında kimseye faydası bulunmamakta, organisazyonu yapanların adresleri belli ise hatayı onlarda aramak gereklidir. gezenbilir bu konunnun neresinde yer alır tartışılır
saygılar

yunus bager' Alıntı:
Bende off road cı olarak diğer gurupların bizi çekemdiğini kanaat getirerek karalama kampanyası başlatmalarını kınıyorum

Başkalarının sizi karalama ihtiyacı duyması kanaatiniz..sanırım kuruntu..Arkanız da bıraktıklarınızla..ne kadar duyarlı bir oluşum olduğunuz görünüyor..

hakan bey ben sizin mesajlarınızı okuduktan sonra konunun doğa dışına çıktığını görmekteyim, ne yapmak isteğinizi tekrar inceleyin çünkü istediğiniz olmadı
saygılar

hakan bey , hitap şeklinizi biraz kırıcı boyutlarda ,yapıcılıktan çıkmış ,sizin ne demek istediğinizi ,anlayan anlamıştır , organizsayonu düzenleyen kurum yada kurumlardaki dostlarımız ile irtibata geçseniz çok daha mantıklı olmazmıydı ???,

Arkadaşlar..
Amacım bu platformda birilerine sataşıp rahatsızlık vermek değil..Bir şekilde o mekan zarar görmüş..Her ne şekilde olursa olsun bu durumu kabul etmeyip savunma yapma pozisyonuna geçmek asıl beni üzen..Beklerdimki, olan olmuş nasılsa bu durumu ortadan kaldırmak için birlikte birşeyler yapabilirmiyizi konuşalım..Bana kızsanızda konu ile ilgili bir hareket başlamış olmasına sevindim..

Teşekkürler..

hakan.kavakli' Alıntı:
Arkadaşlar..
Amacım bu platformda birilerine sataşıp rahatsızlık vermek değil..Bir şekilde o mekan zarar görmüş..Her ne şekilde olursa olsun bu durumu kabul etmeyip savunma yapma pozisyonuna geçmek asıl beni üzen..Beklerdimki, olan olmuş nasılsa bu durumu ortadan kaldırmak için birlikte birşeyler yapabilirmiyizi konuşalım..Bana kızsanızda konu ile ilgili bir hareket başlamış olmasına sevindim..

Teşekkürler..

esasında başlık açsaydınız çok daha fazla ilgi görürdü ,bu kadar sözden önce , çok daha kolay olurdu , :-\

evet bence bir başlık açın cok daha mantıklı olur. evet cihan bey cok zekisiniz

hakan.kavakli' Alıntı:
Bir şey ıspatlamak durumunda değilim...Sizden başka herkez anladı.. Siz de lütfen Algıda Yetersizlik durumunuzu..Bir Uzmanla paylaşın..çevrenize rahatsızlık vermeyin..

hakan.kavakli' Alıntı:
Başkalarının sizi karalama ihtiyacı duyması kanaatiniz..sanırım kuruntu..Arkanız da bıraktıklarınızla..ne kadar duyarlı bir oluşum olduğunuz görünüyor..

Olayın nasıl olduğu anlatılmış hala polemik yaratma peşindesiniz, o görüntülere herkes üzülmüştür, Gezenbilir içindeki herkes

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=10587.0

altına imzasını atmıyorsa bizden değildir.

Organizasyonun bizimle ilgisi yok , hem gezenbilire hem isoff a üye olan arkadaşlarımız bu başlığı açmış ama orada olan bitenden haberimiz yokken neden bizleri suçluyorsunuz.

"Ispatlamaya ihtiyacım yok" nedemek ? siz kimsinizki bu gücü kendinizde görüyorsunuz? Suçu ıspatlanıncaya kadar herkes suçsuzdur.

Madem doğaya bukadar değer veriyorsunuz bir başlık açıp "arkadaşlar şöyle bir halt edilmiş kim etmişse etmiş, Gidip bu pisliği temizlemeye nedersiniz?" deseydiniz şimdi o fotoğraftaki çöpler orada olmazdı. Doğa severlik budur çıkıp olaydan haberi bile olmayan insanları ıspatsız, kanıtsız suçlamak polemiğe girmek değildir. Bu olsa olsa "doğa sever insan sevmezlik" tir.

Bu konuyu araştırıp gerçekleri öğreninceye kadar başka polemiğe izin vermemek için konuyu kilitliyorum.

Saygılarımla.

hakan.kavakli' Alıntı:
Ufuk bey,
Bu konuya müdahilmisin neresinde yer alıyorsun mevzunun bilmiyorum..Biz neden bahsediyoruz..Sen valilik izni, yok belediye..masalları anlatıyorsun pişkinliğin bu kadarına pes..Biz orada yaşıyoruz..ve hep doğanın içindeyiz yıllardır. Hiç böyle bir görüntüyle karşılaşmadık.. sözcülüğünü yapıtığınız topluluğun bilinçlenmesi için uğraş verin..Yavuz hırsız rolüne soyunmayın..
sizin bu konuyla ilgili bilgi noksanlığınız var tekirdağın içindeki kortej iznini veren senmisin.2 incisi off-road yapılırken gelip ziyaret eden vali değildide senmiydin.sen ne biliyorsunki sevgili arkadaşım zıplıyorsun konuya bunları açıkla bana,bu babamızın izniyle yapılmadı valilik izni ve jandarma,polis refakatı ile bizi etkinlik alanına kadar götürdüler sen sallama düşüncelerle konuya atlamışın sevgili arkadaşım önce bilgi kültürünü sonra yazı diline çeki düzen ver sonra konuya müdahil ol.ok.do you understand me,belki türkçeden anlamıyorsundur. ;)saygı sınırını aşma,sevgili arkadaşım hele bu forumda sakın sakın.etrafındakilere recon kesip durma yani kalavye kahramanlığına soyunma,sınırını bil hele bayanlarla konuşurken. :mad:

Bu başlıkta çöpler ve doğa katliamı konusunda çözüm arayan arkadaşlar, konunun çözülmesi için bir adım atıldı, nekadar "doğasever" olduğunuzu görelim.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=43309.0

Bu konunun kilidini şimdilik kaldırıyorum , Eğer aynı şekilde kanıtsız suçlama ve hakaretler devam ederse, hem bu türden mesajların silineceğini, hem de tekrar kilitlemek zorunda kalacağımı belirtmek isterim.

Saygılarımla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,612
Kaydolan Son Üyemiz
erdemkiramer

Çevrimiçi üyeler

Geri