10. İsoff Off-Road Oyunları - Tekirdağ, Kartaltepe (23-24-25 Ekim 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan UFUKK Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 199
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,530
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 10. İsoff Off-Road Oyunları - Tekirdağ, Kartaltepe (23-24-25 Ekim 2009)

acemi80' Alıntı:
Hakan bey herkes gibi sizde fikrinizi söylemekte ve savunmakta özgürsünüz ama bunu bu dost ortamında saygı çerçevesinde yaparsanız bizleride huzursuz etmemiş olursunuz.

mete bey çok güzel açıklamış doğru söze ne denir.
Birde dostlarıma sorarım bir bayan la nasıl konuşulur hitap edilir saygı ve sevgi kursu varsa burda paylaşsın birilerine lazım çünkü

Etiketler

ualkan' Alıntı:
Ben dikkat ederseniz mesajımda direk olarak kimseyi suçlamadım. Özellikle de Gezenbilir' i. Burada çevreye duyarlı bir çok Off-Roadçı olduğunu da biliyorum. Ancak bu işi çevreye duyarlı olarak yapmak ve aranızda bu bilince ulaşmamış kişileride elemeniz gerektiğini düşünüyorum.

Ayrıca bu etkinliğin sorumlusu İSOFF ise önümüzdeki günlerde oralara bir daha gitsinler ve bıraktıklarını toplasınlar. İsterlerse oraların eski durumunun fotoğrafları bende var. Karşılaştırmak isterseniz buraya yükleyebilirim...

ümit bey bu konudan bugün isooftan gelen telefonla haberim oldu şu an yeni bakabiliyorum siteye
şunu bilmenizi isterim organizasyondan sonra bütün herkes tek tek çöplerini topladı
bazı arkadaşlar yanında götürdü bazıları orada bıraktı.
isoofta görevli arkadaşlarımız 1 gece orada kaldılar 2traktör ve1 kamyonet çöp aşağıya indirildi (bize ait olmayan eski çöpler bile alındı)
haftaiçinde trakoff tan arkadaşlar gidip eski halinden daha temiz olduğunu size söyleyebilirler.
bu etkinliğin üzerinden neredeyse 1 ay geçti sizin elinizdeki fotoğraflar hangi tarihli?
orası herkese açık bir yer buraya atılan çöpleri orada etkinlik yapanlara ve hatta isoof gibi bu tür organizasyonları a dan z ye tam yapan bir kulübe yakıştırmanızı
hiç yakıştıramadım.

eksperoto' Alıntı:
ümit bey bu konudan bugün isooftan gelen telefonla haberim oldu şu an yeni bakabiliyorum siteye
şunu bilmenizi isterim organizasyondan sonra bütün herkes tek tek çöplerini topladı
bazı arkadaşlar yanında götürdü bazıları orada bıraktı.
isoofta görevli arkadaşlarımız 1 gece orada kaldılar 2traktör ve1 kamyonet çöp aşağıya indirildi (bize ait olmayan eski çöpler bile alındı)
haftaiçinde trakoff tan arkadaşlar gidip eski halinden daha temiz olduğunu size söyleyebilirler.
bu etkinliğin üzerinden neredeyse 1 ay geçti sizin elinizdeki fotoğraflar hangi tarihli?
orası herkese açık bir yer buraya atılan çöpleri orada etkinlik yapanlara ve hatta isoof gibi bu tür organizasyonları a dan z ye tam yapan bir kulübe yakıştırmanızı
hiç yakıştıramadım.

Ohh Serkan valla böyle bir açıklama bekliyordum, biraz geç oldu ama iyi oldu, Bu ara moda bu, bul bir çöp fotosu döşe altını, kanıtsız, ispatsız önüne geleni suçlu ilan et yetmedi hakaret et.

Sağolasın.

arkadaşlar İSOFF kulübünün çatısı altında ve yönetimde olan arkadaşlarımızın doğa ve çevre kirlliğine karşı ,yapılan organizasyon ,yarış vs etkinliklerde herzaman en üst düzeyde hassasiyet gösterdiğini ve bunun bir kulüp kuralından ziyade yaşam biçimi olduğunun bütün üyeleriyle kanıksanmış bir durumdur ve aksi düşünce ve eylemde olanlar kesinlikle isoff ta barınamazlar.

bull' Alıntı:
arkadaşlar İSOFF kulübünün çatısı altında ve yönetimde olan arkadaşlarımızın doğa ve çevre kirlliğine karşı ,yapılan organizasyon ,yarış vs etkinliklerde herzaman en üst düzeyde hassasiyet gösterdiğini ve bunun bir kulüp kuralından ziyade yaşam biçimi olduğunun bütün üyeleriyle kanıksanmış bir durumdur ve aksi düşünce ve eylemde olanlar kesinlikle isoff ta barınamazlar.

Çok güzel söylemişsin Tarıkcığım ama burada artık İSOFF a çamur atanlar değerli,haftalardır yazılanlar hakkında konuşmayayım dedim ama dayanamıdım.Şimdi Gezenbilir yöneticileri beni kulübe şikayet edeceklermiş.Niye;İSOFF a çamur atanlara laf söyledim diye.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=43309.0

Farkındamısınız çamur atıp iz bırakanlar ortadan yok oldular, biz halen bu konu üzerinden tartışıyoruz,Hemde hiç birisi,Serkan orada beraber sabahladık seninle,en iyisini biz biliriz. ;) Bu haberin için teşekkürler serkan. ;)

tugsan75' Alıntı:
Çok güzel söylemişsin Tarıkcığım ama burada artık İSOFF a çamur atanlar değerli

Tuğsan bey olayın boyutunu cidden saptırıyorsunuz.. Kendi sorunlarınızı bizimmiş gibi lanse etmeyi bırakın. İsoff a çamur atanları destekleyen yok.. bir iki sayfa önce İsoff u savunan arkadaşlarımıza hakaret edilirken neredeydiniz?
Sürekli uyarılıyorsanız bu kullanıcıların sürekli hakkınızda şikayette bulunmasından..

Yavuz bu polemikler sürecek gibi.. Daha tatsızlaşmasın olay bence..

Maalesef yine kilitlmek zorunda kaldım , Bu polemiği yaratanlar bana telefon numaralarını özelden atabilirlermi kendileyle görüşmek istiyorum, gerekirse yüzyüze görüşebilirim.

Özellikle "spawndruid" , "hakan.kavakli" ve "ualkan" .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri