10. İsoff Off-Road Oyunları - Tekirdağ, Kartaltepe (23-24-25 Ekim 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan UFUKK Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 199
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,535
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 10. İsoff Off-Road Oyunları - Tekirdağ, Kartaltepe (23-24-25 Ekim 2009)

ualkan' Alıntı:
Sevtap Hanım,

Sürekli mesajları daha önceki konuya yönlendirerek. Kirliliğin off-road etkinliğinde yapılmadığını belirtmek istiyorsunuz. Ancak bizim buralarda diğer konudaki gibi öyle yaylada geleneksel aile toplantıları yapılmaz. Bölgede bariz şekilde etkinlik sırasında oluşmuş kirlilik var. Biz o bölgeye yıllardır gideriz. İlk defa böyle bir durum ile karşılaşıyoruz.
Konuyu çok uzatmanın anlamı yok, sanıyorum anlaşma sağlamak mümkün olmayacak. Ben bir şekilde doğaya çıkan herkesin elinden gelen dikkati göstermesini istiyorum.

O konuya yönlendirme yapmamın sebebi o linkte konu ile ilgili herşeyin söylenmiş olduğu, burada yazacaklarımın tekrardan öteye gidemeyecek boş bir uğraş olduğunu görüyor olmamdan kaynaklanıyor...

Boş bir uğraş dedim çünkü öyle önyargılısınız, bunu yapanın kim olduğundan öyle eminsiniz ki...

Bu noktada konuyu uzatmak bana da anlamsız geliyor...

Anlaşma sağlamaktan kastınız yaptığınız suçlamanın kabul görmesi ise evet, anlaşmayacağız...

Etiketler

hakan.kavakli' Alıntı:
Sayın hanımefendi,
Sizinde konuyu anlamama çabalarınıza inanamıyorum.. O görüntülerde savunulacak bir şey olmamasına rağmen.. müsebbibi kim olursa olsun.. Tasvip edilemez.. yapılan organizasyon sayısı 100 de olsa..kafaların değişmesi lazım.. Doğa elden gidiyor..siz çamur atacak yer arıyorsunuz..

Hakan Bey doğayı sevmek, korumak sizin tekelinizde değil...

Doğrusu ben de, Gezenbilir üyesi olarak bu yazdıklarınıza inanamıyorum. Bu grubun böyle birşeyi yapabileceğine inanıyorsanız, bu yapılanın da ortağı olmuyor musunuz?

Ben o görüntüyü savunmuyorum, sadece bunu arkadaşlarımın yapmış olamayacağını anlatmaya çalışıyorum...

Ama siz konuyu bir yerinden yakalayıp, tamamını bile okumadan "çamur atmakla" suçlıyorsunuz. Mesajlarımın neresinde, kime çamur attığımı gösterirseniz memnun olurum....

Madem o bölgede yaşıyorsunuz, madem durumdan haberdarsınız keşke daha önce burada bir başlık açıp, üzüntünüzü ve endişelerinizi dile getirseydiniz....

Belki o zaman "doğa elden gidiyor" cümleniz anlamını bulmuş olurdu...

SDC' Alıntı:
Hakan Bey doğayı sevmek, korumak sizin tekelinizde değil...

Doğrusu ben de Gezenbilir üyesi olarak bu yazdıklarınıza inanamıyorum. Bu grubun böyle birşeyi yapabileceğine inanıyorsanız, bu yapılana da suç ortağı olmuyor musunuz?

Ben o görüntüyü savunmuyorum, sadece bunu arkadaşlarımın yapmış olamayacağını anlatmaya çalışıyorum...

Ama siz konuyu bir yerinden yakalayıp, tamamını bile okumadan "çamur atmakla" suçlıyorsunuz. Mesajlarımın neresinde, kime çamur attığımı gösterirseniz memnun olurum....

Madem o bölgede yaşıyorsunuz, madem durumdan haberdarsınız keşke burada bir başlık açıp, üzüntünüzü ve endişelerinizi daha önce dile getirseydiniz....

Belki o zaman "doğa elden gidiyor" endişeniz daha inandırıcı olurdu...

Doğru söylüyorsunuz.. korumak benim tekelimde değil.. Ama anladığım kadarıyla kirletmek sizin tekelinizde..
Ben burda boş politik yazılar yazarak..vakit geçirmiyorum..mevzuyuda uzatmaktan yana değilim..Siz dahil herkes işini yapsa iyi olur..Bu forumda moderatörmüsünüz yoksa..Faaliyet organizatörümüsünüz anlamadım.. Ben fikrimi..söylerim.. Her sorumluluğun sınırları vardır..Sizde kendi sorumluluğunuzu bir gözden geçirin isterseniz.. Son defa size yazıyorum.. Hiç yormayın kendinizi cevap yazmak için.. Çünki yazdıkça saçmalıyorsunuz..
Görüşmemek dileğiyle..

Bu forumda herkes fikrini yazabilir ama kimse ispatsız suçlamada bulunamaz...

Cevap vermekte tıkandığınız noktada size uygun olanı yapmışsınız, bence de yazmaya devam etmeyin....

ispat ...
bu konunun ilk sayfalarını açıp bu konuya o etkinliğe katılıp fotoğraflarını bu forumda bu konuya paylaşan kişilerin fotoğraflarına bakmanız yeterlidir.
takdiri herkese bırakıyorum.

ben o çöplerin olduğu bölümü hatırlıyorum, çöplerin o noktaya bırakılması söylendiğini hatırlıyorum, çok büyük ihtimal belediye toplamamış

veya isoff toplamamış, yani çöp toplama görevi kime veriliyse o yapmamış

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
ben o çöplerin olduğu bölümü hatırlıyorum, çöplerin o noktaya bırakılması söylendiğini hatırlıyorum, çok büyük ihtimal belediye toplamamış

kesinlikle doğru hatırlıyorsunuz oradaki bütün çöpler çöp poşetlerine toplanarak bir noktada toplanıldı hatta indirme talebinde bunmuş olmamıza ragmen bize soylenen "belediyeden gelip bu çöpler toplanılacak " denmesi üzerine ortada bir noktada toplandı. Gezenbilir ailesi üstüne düşen görevi yaptı ! Bize çöplerin belediyece toplanmıca söylenseydi zaten her zaman yaptığımız gibi çöplerimizle oradan gitmesini bilirdik biliyoruz da . . .

aynen öyle oldu , öok iyi hatırlıyorum, kimse oraya doğayı kirletmeye gitmiyor,hep başımıza görev tanımlarının belirsizliği bela getiriyor

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
aynen öyle oldu , öok iyi hatırlıyorum, kimse oraya doğayı kirletmeye gitmiyor,hep başımıza görev tanımlarının belirsizliği bela getiriyor

Olayı açıkladığınız için teşekkür ediyorum arkadaşlar. Bu durumda organizasyonu yapanların bu tip etkinliklerde her türlü çöp vs. toparlandıktan ve ortam eski haline getirildikten sonra bölgeyi terk etmesi gerekir. Doğayı korumak zorundayız. Özellikle Tekirdağ çevresinde bulunan az sayıda güzel yerlerden birisi bu bölge. Şimdi sanıyorum burada faaliyet yapan kulüpler orada bırakılanları temizlemek için bir organizasyon yaparlar...

ualkan' Alıntı:
Olayı açıkladığınız için teşekkür ediyorum arkadaşlar. Bu durumda organizasyonu yapanların bu tip etkinliklerde her türlü çöp vs. toparlandıktan ve ortam eski haline getirildikten sonra bölgeyi terk etmesi gerekir. Doğayı korumak zorundayız. Özellikle Tekirdağ çevresinde bulunan az sayıda güzel yerlerden birisi bu bölge. Şimdi sanıyorum burada faaliyet yapan kulüpler orada bırakılanları temizlemek için bir organizasyon yaparlar...
Selam Ümit Abi
Kartaltepe deki etkinlikte bulunan birisi olarak kamp alanını terk ederken bütün çöplerimizi çöp poşetlerine doldurup ağzı bağlı bir şekilde çöplerin toplandığı alanda biriktirdik.Çöp araçları da kanp alanının girişinde bekliyordu ancak kamp alanında araç sayısı oldukça yoğun olduğundan alana girmediler. Burada ki eksiklik yada hata kesinlikle bizden kaynaklanmadı.Ancak ortada da böyle bir sıkıntı var ve bu sıkıntıyı ortadan kaldırmak için biz( arkadaşlarım adına da yazıyorum) elimizden geleni yapmaya gönüllüyüz.. :smiley:

arwin' Alıntı:
Selam Ümit Abi
Kartaltepe deki etkinlikte bulunan birisi olarak kamp alanını terk ederken bütün çöplerimizi çöp poşetlerine doldurup ağzı bağlı bir şekilde çöplerin toplandığı alanda biriktirdik.Çöp araçları da kanp alanının girişinde bekliyordu ancak kamp alanında araç sayısı oldukça yoğun olduğundan alana girmediler. Burada ki eksiklik yada hata kesinlikle bizden kaynaklanmadı.Ancak ortada da böyle bir sıkıntı var ve bu sıkıntıyı ortadan kaldırmak için biz( arkadaşlarım adına da yazıyorum) elimizden geleni yapmaya gönüllüyüz.. :smiley:

Ahmet merhaba,
Bayramda müsait isen ve bu taraflarda isen gidip tekrar orada inceleme yapabiliriz. Biz zaten gitmeyi düşünüyoruz. Burayı toparlamak için bir organizasyon yapmak istiyoruz.

ualkan' Alıntı:
Ahmet merhaba,
Bayramda müsait isen ve bu taraflarda isen gidip tekrar orada inceleme yapabiliriz. Biz zaten gitmeyi düşünüyoruz. Burayı toparlamak için bir organizasyon yapmak istiyoruz.
Abi bayramda zaman ayırmak oldukça güç ama 4.günü sizin içinde uygunsa ben gelebilirim..

bukadar güzel karelertden sonra bu görüntüler hoş olmamış arkadaşlar
burda muhtemelen çöp toplama işini üslenen belediye görevlilerinin ihmali olmuş onlarda araçlarıyla giremiyecekleri bi bölgeyi ya görmemiş yada es geçmişler eksik yapmış
ama sonuçda önemli biz özellikle alalımmı dedigimizde poşetlere konularak bi noktada toplanmasını söyledi görevli arkadaşlar

arwin' Alıntı:
Abi bayramda zaman ayırmak oldukça güç ama 4.günü sizin içinde uygunsa ben gelebilirim..

Bayramın 4. günü bizim için uygun. Haberleşiriz o zaman...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri