Ynt: 10. İsoff Off-Road Oyunları - Tekirdağ, Kartaltepe (23-24-25 Ekim 2009)
O konuya yönlendirme yapmamın sebebi o linkte konu ile ilgili herşeyin söylenmiş olduğu, burada yazacaklarımın tekrardan öteye gidemeyecek boş bir uğraş olduğunu görüyor olmamdan kaynaklanıyor...
Boş bir uğraş dedim çünkü öyle önyargılısınız, bunu yapanın kim olduğundan öyle eminsiniz ki...
Bu noktada konuyu uzatmak bana da anlamsız geliyor...
Anlaşma sağlamaktan kastınız yaptığınız suçlamanın kabul görmesi ise evet, anlaşmayacağız...
ualkan' Alıntı:Sevtap Hanım,
Sürekli mesajları daha önceki konuya yönlendirerek. Kirliliğin off-road etkinliğinde yapılmadığını belirtmek istiyorsunuz. Ancak bizim buralarda diğer konudaki gibi öyle yaylada geleneksel aile toplantıları yapılmaz. Bölgede bariz şekilde etkinlik sırasında oluşmuş kirlilik var. Biz o bölgeye yıllardır gideriz. İlk defa böyle bir durum ile karşılaşıyoruz.
Konuyu çok uzatmanın anlamı yok, sanıyorum anlaşma sağlamak mümkün olmayacak. Ben bir şekilde doğaya çıkan herkesin elinden gelen dikkati göstermesini istiyorum.
O konuya yönlendirme yapmamın sebebi o linkte konu ile ilgili herşeyin söylenmiş olduğu, burada yazacaklarımın tekrardan öteye gidemeyecek boş bir uğraş olduğunu görüyor olmamdan kaynaklanıyor...
Boş bir uğraş dedim çünkü öyle önyargılısınız, bunu yapanın kim olduğundan öyle eminsiniz ki...
Bu noktada konuyu uzatmak bana da anlamsız geliyor...
Anlaşma sağlamaktan kastınız yaptığınız suçlamanın kabul görmesi ise evet, anlaşmayacağız...