10. İsoff Off-Road Oyunları - Tekirdağ, Kartaltepe (23-24-25 Ekim 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan UFUKK Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 199
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,789
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 10. İsoff Off-Road Oyunları - Tekirdağ, Kartaltepe (23-24-25 Ekim 2009)

valilik izni alınmış belediye aracları konuya dahil olup orada olmuşlar,duyarlı arkadaşlar çöplerini alıp götürmüşler.duyarsız olanlarda çöplerini bırakmışlar orada birazda belediye işini yapsın. :smiley:

Etiketler

yanlız bu etkinlik gezenbilir in degildi , isoff etkinligiydi, karışık guruplar vardı ,bizim enson düzce etkinligimizde bu manzaralar yoktu ,onun için üstümüze almıyoruz yorumlarınızı

Bence Belediye işini yapsın diyerek işin içinden sıyrılmak doğru bir yaklaşım değil. Organizasyonu yapan kulüp faaliyet sonrasında ortalığı bir kontrol etmeli ve bulduğu şekilde bırakmalıydı. Sadece çöpler olsa. Doğal bitki örtüsü bozulmuş. Heryerde ateşler yakılmış. Kartalkaya' nın tepesine kadar araçlar ile çıkılmış. En azından bundan sonrakilerde dikkat edilsin.

Ben dikkat ederseniz mesajımda direk olarak kimseyi suçlamadım. Özellikle de Gezenbilir' i. Burada çevreye duyarlı bir çok Off-Roadçı olduğunu da biliyorum. Ancak bu işi çevreye duyarlı olarak yapmak ve aranızda bu bilince ulaşmamış kişileride elemeniz gerektiğini düşünüyorum.

Ayrıca bu etkinliğin sorumlusu İSOFF ise önümüzdeki günlerde oralara bir daha gitsinler ve bıraktıklarını toplasınlar. İsterlerse oraların eski durumunun fotoğrafları bende var. Karşılaştırmak isterseniz buraya yükleyebilirim...

Evet ekinliği düzenleyen İsoff ama bu klübün ilk etkinliği değil bu, sayıya dikkat ederseniz 10. yarış organizasyonu yapılmıştır.

Evet isim vermiyorsunuz ama "Bu çöpler hakkında bilgisi olan var mı" sorusunun cevabını sitemizde arıyorsunuz :smiley:

Kısa bir süre önce aynı sorunla karşılaşmıştık, linki incelerseniz sorunuza cevap bulabilirsiniz...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=42561.0

Selamlar

İsoff'u savunduğumdan değil biçbir bağım yok vs,
Ama 9. Ercova isoff off road oyunları etkinliğinde alanı en son terkeden bendim ve tabiri caizse etrafta sigara izmaritlerini bile topladılar
Fotolardaki ğibi bir mazraraya şahit olsaydım yoksa bunu ilk dile getiren ben olurdum
Zannedersem koordine sorunu yaşanmış inşanlah birdaha böyle bişeyle karşılaşmayız helede Gezenbilir ailesine hiç yakışmaz

SDC' Alıntı:
Evet ekinliği düzenleyen İsoff ama bu klübün ilk etkinliği değil bu, sayıya dikkat ederseniz 10. yarış organizasyonu yapılmıştır.

Evet isim vermiyorsunuz ama "Bu çöpler hakkında bilgisi olan var mı" sorusunun cevabını sitemizde arıyorsunuz :smiley:

Kısa bir süre önce aynı sorunla karşılaşmıştık, linki incelerseniz sorunuza cevap bulabilirsiniz...

Selamlar

Kaçıncı yarış organizasyonu olduğunun konu ile ne alakası olduğunu anlayamadım.

Evet bu çöpler ile ilgili bilgiyi burada arıyorum. Çünkü bu etkinliğe katılanların bir kısmı burada bu konuyu açarak paylaşmışlar.

Ekli linki biliyorum. Takip ettiğim ve sonrasında umarım bizde böyle bir manzara ile karşılaşmayız dediğim bir konudur.

Amacım kimseyi suçlamak kırmak değil
uzun süredir dağcılıkla uğraşmaktayım pek çok bölgede tırmanışlar ve doğa yürüyüşleri yapıyorum bunun gibi manzaralara çok rastlıyorum
kimse yapılan kötü birşeyi sahiplenmez
off road yapan arkadaşlardan ricam kendi faaliyetlerinden çektikleri fotoları incelesinler faaliyete başlarken o bölgeler ne haldeydi ve giderken ne halde
bu muhakemeyi herkes bir yapsın
dağcılıkta bir felsefe vardır ayak izinden başka hiçbir iz bırakma fotoğraftan başka bir şey alma
off road un felsefesini bana bu konuda ehli olan arkadaşlar yazarsa sevinirim
herkesin doğayı koruma konusunda hassas davranmasını istiyorum
özellikle bu forumda güzel aktiviteler paylaşan duyarlı kişilerden bunu istiyorum

ualkan' Alıntı:
Kaçıncı yarış organizasyonu olduğunun konu ile ne alakası olduğunu anlayamadım.

Evet bu çöpler ile ilgili bilgiyi burada arıyorum. Çünkü bu etkinliğe katılanların bir kısmı burada bu konuyu açarak paylaşmışlar.

Ekli linki biliyorum. Takip ettiğim ve sonrasında umarım bizde böyle bir manzara ile karşılaşmayız dediğim bir konudur.

10. organizasyon olduğunu belirtmem bu konuda tecrübeli olduklarını vurgulamak içindir...

Doğruyu aramanız normal ama siz de üyesiniz, mutlaka biliyorsunuzdur Gezenbilir "Off-road Klübü" değildir...
Oyunlara katılıp forumda fotoğraflarını paylaşan arkadaşlarımızın olması, adında "Doğa Sporları ve Gezi Kültürü" ifadesini taşıyan bir topluluğa bu şekilde yaklaşmanızı haklı kılmıyor...

Bir doğasever olarak sorularınızın cevaplarını forumda arayıp iyice araştırdıktan sonra genele açmanız daha doğru bir yaklaşım olurdu...

Selamlar

spawndruid' Alıntı:
uzun süredir dağcılıkla uğraşmayım pek çok bölgede tırmanışlar ve doğa yürüyüşleri yapıyorum bunun gibi manzaralara çok rastlıyorum
off road yapan arkadaşlardan ricam kendi faaliyetlerinden çektikleri fotoları incelesinler faaliyete başlarken o bölgeler ne haldeydi ve giderken ne halde
dağcılıkta bir felsefe vardır ayak izinden başka hiçbir iz bırakma fotoğraftan başka bir şey alma
özellikle bu forumda güzel aktiviteler paylaşan duyarlı kişilerden bunu istiyorum

Aşağıdaki linki incelemiş olsaydınız bu mesajı yazmazdınız bence :smiley:

Bu konuda herkesin düştüğü en büyük yanılgı, doğayı en çok kendinin koruduğunu ve sevdiğini düşünmesidir ;)

Gezenbilir'de dağcılıkla ilgilenen arkadaşlar da var, onlar doğayı sizin kadar korumuyor ve sevmiyorlar mı acaba ::smiley:

Lütfen siz de bu muhakemeyi yapın :smiley:

İyi geceler

spawndruid' Alıntı:
uzun süredir dağcılıkla uğraşmaktayım pek çok bölgede tırmanışlar ve doğa yürüyüşleri yapıyorum bunun gibi manzaralara çok rastlıyorum

Gezenbilir yada gerhangi bir gurup off road gezilerinde mutlaka kendiliğinden yada bilinçli olarak bir lider bulunur bu liderler genelde doğaya saygılı kişilerden oluşur bu sayede kimse liderin dediğinden dışarıya çıkamaz eğer doğaya zarar verirsde guruptan çıkarılır
benim gördüğüm yaşadığım budur olumsuz şeylerle buğune kadar hiç raslamadım
kimse aksini idda edemez
benim düzenlediğim ve katıldığım gezilerde arkamdan butür çırkinlikler görebilen varsa konuşsun yüzüme vursun ben bu hobiyi bırakırım
herhangibir bir guruba dahil olan off roadcıları piknikcilerle karıştırmayalım

Bu etkinlik için burada etkinliğe katılan kişilerin çektikleri paylaştıkları fotoğrafları incelediğimde farklı yerlerde bir sürü ateş yakıldığını gördüm
yine bu fotoğraflarda kampalanı haricinde hareket halinde çekilmiş bir fotoğrafta yol kenarına atılmış bir bira kutusu gördüm
yine bu fotoğraflarda faaliyetin başındaki fotoğraflarda bir göl var güzel bir manzara faaliyet sonuna doğru ise o göl fotoğraflarda gözükmüyor
yunus bey yazımı yanlış anlayıp savunmaya geçmiş herkes kişisel muhakemesini yapsın arkadaşlar birbirimizle laf dalaşına girmeyelim muhakemenizi kişisel olarak yapın
herkesin istediği güzel aktiviteler yapmak, doğayı korumak
ve bu faaliyetleri güzel bir doğada yapmak istiyorsak doğayı korumak için herkes kendisini ilk olarak sorgulamalı
sevgiler saygılar

Kim ne derse desin
9, isoff oyunlarındada aynı şeyler söylenmiş ama alanı terkeden en son bendim boşyere kimseye iftira atmaya gerk yok
he 10. festivalde ne olduğu beni ilgilendirmez çunkü ben katılmadım ama gene aynı arkadan karalama diye düşünüyorum
yada doğruysada gezenbiliri off road cılarını ilğilendirmez isoff off roadcılarına sormak gerekir

Sevtap Hanım,

Sürekli mesajları daha önceki konuya yönlendirerek. Kirliliğin off-road etkinliğinde yapılmadığını belirtmek istiyorsunuz. Ancak bizim buralarda diğer konudaki gibi öyle yaylada geleneksel aile toplantıları yapılmaz. Bölgede bariz şekilde etkinlik sırasında oluşmuş kirlilik var. Biz o bölgeye yıllardır gideriz. İlk defa böyle bir durum ile karşılaşıyoruz.

Konuyu çok uzatmanın anlamı yok, sanıyorum anlaşma sağlamak mümkün olmayacak. Ben bir şekilde doğaya çıkan herkesin elinden gelen dikkati göstermesini istiyorum.

UFUKK' Alıntı:
valilik izni alınmış belediye aracları konuya dahil olup orada olmuşlar,duyarlı arkadaşlar çöplerini alıp götürmüşler.duyarsız olanlarda çöplerini bırakmışlar orada birazda belediye işini yapsın. :smiley:

Ufuk bey,
Bu konuya müdahilmisin neresinde yer alıyorsun mevzunun bilmiyorum..Biz neden bahsediyoruz..Sen valilik izni, yok belediye..masalları anlatıyorsun pişkinliğin bu kadarına pes..Biz orada yaşıyoruz..ve hep doğanın içindeyiz yıllardır. Hiç böyle bir görüntüyle karşılaşmadık.. sözcülüğünü yapıtığınız topluluğun bilinçlenmesi için uğraş verin..Yavuz hırsız rolüne soyunmayın..

SDC' Alıntı:
10. organizasyon olduğunu belirtmem bu konuda tecrübeli olduklarını vurgulamak içindir...

Doğruyu aramanız normal ama siz de üyesiniz, mutlaka biliyorsunuzdur Gezenbilir "Off-road Klübü" değildir...
Oyunlara katılıp forumda fotoğraflarını paylaşan arkadaşlarımızın olması, adında "Doğa Sporları ve Gezi Kültürü" ifadesini taşıyan bir topluluğa bu şekilde yaklaşmanızı haklı kılmıyor...

Bir doğasever olarak sorularınızın cevaplarını forumda arayıp iyice araştırdıktan sonra genele açmanız daha doğru bir yaklaşım olurdu...

Selamlar

Sayın hanımefendi,

Sizinde konuyu anlamama çabalarınıza inanamıyorum.. O görüntülerde savunulacak bir şey olmamasına rağmen.. müsebbibi kim olursa olsun.. Tasvip edilemez.. yapılan organizasyon sayısı 100 de olsa..kafaların değişmesi lazım.. Doğa elden gidiyor..siz çamur atacak yer arıyorsunuz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri