1. Gezenbilir Land Rover Buluşması (17 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 511
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 60,463
Ynt: 1. Gezenbilir Land Rover Buluşması (17 Mayıs 2009)

tekrar görüşmek üzere...
557.png

Etiketler

Çok güzel ve özel bir geziydi...

İlk defa Defender kullandım, zaten seviyordum bu aracı ama kullandıktan sonra daha çok sevdim :smiley:
O kadar çok defenderi birarada görmek çok hoşuma gitti, "en karizmatik arazi aracı" olduğu görüşüne katılmamak mümkün değil (discolar da güzeldi ve hatta RRC, onlar da alınmasın ;) )

Gezinin organizasyonunu ve gerçekleştirilmesini sağlayan Mert'e ve Mesut'a, bizi misafir eden, ağırlayan ve defenderini kullanmama izin veren Yunus - Meriç Bager kardeşlere ve arkadaşlarına çok teşekkür ederim :smiley:

Birbirinden güzel fotoğraflarıyla defender hastası olmamı sağlayan ve beni fahri Lavd Rover kardeşi olarak kabul eden Yavuz'a ve birlikte güzel bir gün geçirdiğimiz tüm katılımcılara teşekkür ederim :smiley:

Umarım yakında "fahri" üyelikten asil üyeliğe geçmeyi başarabilirim ;D ;D

Duman bey,
Fotoda, Lr buluşması sırasında, arkanızdaki Land Rover' ın yeni modelimi....? :?
Daha Lansmanı bile yapılmadı Land Rover Unlimited' ın Türkiye' deki Lr buluşmasına gitmiş, bide çamura batıp Duman yanında poz vermiş :smiley: Vay be...
[attachment=1]

LandRoverUnlimited.jpg

hsbasar' Alıntı:
........Bu arada poorbaby nin avatarına bayıldığımı söylemeden geçemeyeceğim........
Evet, poorboy' un avatarı çok hoş...
Sedat bey, bana çok tanıdık geldi bu fotoğraf.. Yoksa... inanmıyorum... :smiley:

alpaslanepli' Alıntı:
Estağfirullah hayatta yanlış anlamam. Ben bütün mesajlarımı yüzümde koca bir tebessümle atıyorum. Tabi mesajlarda mimiklerimiz gözükmediği için ne maksatla yazdığımız belli olmuyor. Bor katkısıyla ilgili bir konu başlığına yazdıklarım hariç (onda çok kızgındım) hep keyifle yazdım keyifle okudum.
.............................

Senin ve benim ruh sağlığımız için sildiler konuyu külliyen canım zatende, emeğimiz boşa gitti, bor gerçekleride dağa kaçmış oldu, yazık oldu, sadece kilitlenmesi daha mantıklıydı... Şimdi bunuda silecekler, bak seyret, deniyorum, umarım taraf tutan bi zihniyet çıkmaz karşımıza, şüphe ettim konu tamamiyle silinince zaten. Kaygı duydum. Bizide severler mi? görcez, bakcez :smiley:

discovery-V8' Alıntı:
Kazasız belasız anlımızın akıyla tamamladığımız bu tanışma gezisine, katılan, destek veren, organize eden tüm dostlarıma teşekkür ediyorum, ama Mert e organizasyon ve Mesut kardesime konukseverliği, bizler için çırpınma derecesinde gösterdiği ilgi için ayrıca teşekkür ediyorum.

Bager kardeşlerin çayını içemeden ayrılmak zorunda kaldığımız için özür diliyorum ;)

komando edasıyla, kah tırmanan , kah sürünen , kah koşan , en zor şartlarda Fotoğraf çeken arkadaşlarıma ayrıca çok teşekkür ediyorum.

Fahri Landrover kardeşimiz Sevtap a, Şartlarını zorlayıp aramıza katılan Cüneyt e , "Ördek" ;D in sahibi Naci bey ve ailesine, Domatesli pilav ve muhteşem aracını kullanmam izin verdiği için Naci kardeşime, RRC V8 in tatlı homutularını bana dinleten Hakan Bastoncuya, Tam techizat (hatta bir ara RRC in ıslanan ıslanan distribütörünü hava tabancasıyla gelip kurutunca beni dumur eden) MKG abimize herşey için çok teşekkür ederim.

En önemlisi bizi orada dostça karşılayan, elimizi sıkan, sarılan herkese ama herkese (adlarını hatırlayamadığım kim varsa) en içten şekilde "işte Landrover kardeşliği budur" diyorum, yüreğinize sağlık. Sayenizde harika bir gün geçirdik.

Selamlar
Ben nolcam Yavuz abi.... aşkolsun... :smiley: Bahçende bi nescafeye çalıştırıp ağaç dibi çapalattırırken iyiydi, bi teşekkürü çok gördün garibe....
Ben garibim, sen de garip sever, biliyorum :smiley:

Yavuz Abi,
Bişey sorcam, çok merak ettim...
Hani bu fotoda, lokumlarını yediğin fotoda, Dumanın üzerinde bi T-Shirt var... Bi bardak, içi antifiriz dolu galiba :smiley:
[attachment=1]
Sen Duman' ın üstündeki o T-Shirt' e bakınca "bardağın dolu tarafını mı görüyorsun, boş tarafını mı?" :smiley:

Teşekkür ederim...
Sağlıcakla....

Not: Çok beğendim ve kare avatarımdır artık, Yavuz abi ve Cüneyt, müsadenizle :smiley:

SDC' Alıntı:
.....................
İlk defa Defender kullandım, zaten seviyordum bu aracı ama kullandıktan sonra daha çok sevdim :smiley:
O kadar çok defenderi birarada görmek çok hoşuma gitti, "en karizmatik arazi aracı" olduğu görüşüne katılmamak mümkün değil (discolar da güzeldi ve hatta RRC, onlar da alınmasın ;) )

Birbirinden güzel fotoğraflarıyla defender hastası olmamı sağlayan ve beni fahri Lavd Rover kardeşi olarak ilan eden Yavuz'a ve birlikte güzel bir gün geçirdiğimiz tüm katılımcılara teşekkür ederim :smiley:

Umarım yakında "fahri" üyelikten asil üyeliğe geçmeyi başarabilirim ;D ;D
L R Group Stickeri sahibi olmak oldukça zahmetli....
Bana verdiler bitane. Karar almışlar aralarında, Onursal üye oldum...:smiley: Ciddiyim bende var....da... Jeep' e yapıştırsam mı acaba, ben çok istiyorum yapıştırmayı ama seslerle uğraşmak işime gelmiyor :smiley:
karar verdim anket açıcam :smiley:
karar verdim anket açmıcam :smiley:

Bize bu sıcak havada serin yayla havası, kar, ve bol çamur imkanı sağlayan Mesut beye ve sıcak misafirperverlikleri için İzmit ekibine teşekkürler.

IMG_5668.jpg

Bizi ziyaret eden diğer dostlara da teşekkürler.

IMG_5682.jpg

Biraz da vesikalık resim koyalım :D

IMG_5685.jpg

Yavuz'un 35" lastikli V8 Disco I'i

IMG_5661.jpg

Naci'nin 35" lastik V8 Defendir'i

IMG_5653.jpg

Mustafa abi'nin 300Tdi Defender'i. Arabada yok yok :eek:

IMG_5647.jpg

Grup fotoğrafını çeken Reha beye ve ekibine teşekkürler...

IMG_5693.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR