Evet, poorboy' un avatarı çok hoş...hsbasar' Alıntı:........Bu arada poorbaby nin avatarına bayıldığımı söylemeden geçemeyeceğim........
alpaslanepli' Alıntı:Estağfirullah hayatta yanlış anlamam. Ben bütün mesajlarımı yüzümde koca bir tebessümle atıyorum. Tabi mesajlarda mimiklerimiz gözükmediği için ne maksatla yazdığımız belli olmuyor. Bor katkısıyla ilgili bir konu başlığına yazdıklarım hariç (onda çok kızgındım) hep keyifle yazdım keyifle okudum.
.............................
Ben nolcam Yavuz abi.... aşkolsun...discovery-V8' Alıntı:Kazasız belasız anlımızın akıyla tamamladığımız bu tanışma gezisine, katılan, destek veren, organize eden tüm dostlarıma teşekkür ediyorum, ama Mert e organizasyon ve Mesut kardesime konukseverliği, bizler için çırpınma derecesinde gösterdiği ilgi için ayrıca teşekkür ediyorum.
Bager kardeşlerin çayını içemeden ayrılmak zorunda kaldığımız için özür diliyorum![]()
komando edasıyla, kah tırmanan , kah sürünen , kah koşan , en zor şartlarda Fotoğraf çeken arkadaşlarıma ayrıca çok teşekkür ediyorum.
Fahri Landrover kardeşimiz Sevtap a, Şartlarını zorlayıp aramıza katılan Cüneyt e , "Ördek" ;D in sahibi Naci bey ve ailesine, Domatesli pilav ve muhteşem aracını kullanmam izin verdiği için Naci kardeşime, RRC V8 in tatlı homutularını bana dinleten Hakan Bastoncuya, Tam techizat (hatta bir ara RRC in ıslanan ıslanan distribütörünü hava tabancasıyla gelip kurutunca beni dumur eden) MKG abimize herşey için çok teşekkür ederim.
En önemlisi bizi orada dostça karşılayan, elimizi sıkan, sarılan herkese ama herkese (adlarını hatırlayamadığım kim varsa) en içten şekilde "işte Landrover kardeşliği budur" diyorum, yüreğinize sağlık. Sayenizde harika bir gün geçirdik.
Selamlar
L R Group Stickeri sahibi olmak oldukça zahmetli....SDC' Alıntı:.....................
İlk defa Defender kullandım, zaten seviyordum bu aracı ama kullandıktan sonra daha çok sevdim![]()
O kadar çok defenderi birarada görmek çok hoşuma gitti, "en karizmatik arazi aracı" olduğu görüşüne katılmamak mümkün değil (discolar da güzeldi ve hatta RRC, onlar da alınmasın)
Birbirinden güzel fotoğraflarıyla defender hastası olmamı sağlayan ve beni fahri Lavd Rover kardeşi olarak ilan eden Yavuz'a ve birlikte güzel bir gün geçirdiğimiz tüm katılımcılara teşekkür ederim
Umarım yakında "fahri" üyelikten asil üyeliğe geçmeyi başarabilirim ;D ;D