1. Gezenbilir Land Rover Buluşması (17 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 511
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 60,458
Ynt: 1. Gezenbilir Land Rover Buluşması (17 Mayıs 2009)

Reha bey, 70-200 ile bir-iki kare çekemedim ya, ona yanıyorum. Nazik teklifiniz bir sonraki seferde geçerli olur umarım ;D

IMG_5667.jpg

Etiketler

nkurtkaya' Alıntı:
Grup fotoğrafını çeken Reha beye ve ekibine teşekkürler...

Nejat bey,
asıl ben teşekkür ederim böyle bir kareyi çekme fırsatını sağlayan arkadaşlara..

ÖNEMLİ NOT:
Sevgili (!) Naci arkadaşımızın iddia ettiğinin tersine, fotoğraftan sonra yaptığım koşu başarılı olmuş ve kareye girmeyi başarmışım.. Yani, beni boşu boşuna geri yollamış ve daha önemlisi o kadar gezigini boşu boşuna bekletmiş.. Kendisini bu kanaldan KINIYORUM !

Benden son fotolar. Gördüğünüz gibi; biraz yiyenbilir biraz da vesikalıktan başka bişey yok. Esas fotoları Hakan'dan bekliyoruz. Sanırım üstad en son yükleyecek.

IMG_5648.jpg

IMG_5650.jpg

IMG_5651.jpg

IMG_5652.jpg

IMG_5654.jpg

IMG_5655.jpg

IMG_5656.jpg

IMG_5657.jpg

IMG_5658.jpg

IMG_5660.jpg

IMG_5662.jpg

IMG_5666.jpg

Benden bu kadar ...

Sn.Reha Bey

Kınamanızı görüyorum ve o yediklerinizden sonra biraz kilo vermeniz gerçeği ile potu arttırıyorum... Gezginler olsa olsa beraberliklerinin biraz daha uzaması üzerine mutlu olmuşlardır...

hadi bakalım, zayıflamaya devam...

Naci

çok güzel olmuş resimlerin devamını bekliyoruz 4x4 gözle

gezide derin kanallar ve çamur geçişleri yok diyenler jeep in üstündeki çamura baksında utansın :D
35 lik lastiklerle size ufak gelen çukurlarda biz standartlarla neler çektik bilmezsiniz tabi :D

Sevgili Arkadaşlar ;
17 mayıs buluşmasını sağlayan Mert beye, Ankara grubunu 16 mayısta karşılayıp gece, gündüz yalnız bırakmayan bize rehberlik eden Sevgili Mesut arkadaşıma ve saygıdeğer eşine teşekkür ederiz,

Neden Offroad gezilerimiz bölümüne yeni konu açıp resimleri ve videoları oraya yüklemiyorsunuz. Hep öyle olmuyor mu? Bu kuralı hatırlamamanız çok ilginç..

Jeep34' Alıntı:
Hoş geldiniz arkadaşlar. Gezinin çok güzel geçtiğini Mert'ten öğrendim.
Siz fotoğrafları buraya şimdilik yükleyin. Ben yarın konu başlığına taşırım. Cepteyim.

[/quote
jeep' Alıntı:
Neden Offroad gezilerimiz bölümüne yeni konu açıp resimleri ve videoları oraya yüklemiyorsunuz. Hep öyle olmuyor mu? Bu kuralı hatırlamamanız çok ilginç..

Göktuğ bey,
bu kuralı unutmuyoruz, forum yöneticisi Uğur bey'in bu konudaki talimatı aşağıdadır, iyi günler, reha

Jeep34' Alıntı:
Hoş geldiniz arkadaşlar. Gezinin çok güzel geçtiğini Mert'ten öğrendim.
Siz fotoğrafları buraya şimdilik yükleyin. Ben yarın konu başlığına taşırım. Cepteyim.

Yine baktım bulamadım ama esas sormak istediğim o değil di. Gezi başlığına özel bir giriş mi olacak ya da ne bileyim konu açmak için kimse cesaret edemiyor mu, anlamadığım birşey var onu merak ettim. Ama avatarda jeep resmi olunca cevaplar şartlı gibi geliyor nedense..

Selamlar,
yeni konu açılması konusunda hassasiyetinizi emin olun anlıyorum. Şöyle ki, ilk mail'ler de hepimiz fotoğraf vermekte "çekingen" davrandık.. Ancak, Uğur beyin mail'i gelince... hepimiz beğendiğimiz fotoğrafları boca ettik ;-)

Ayrıca, lütfen samimiyetime güvenin... ben avatarınıza dikkat etmedim ve avatarınıza uygun cevap vermek de bizlere yakışmaz görüşüm.. iyi günler dilerim, reha

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR