1. Gezenbilir Land Rover Buluşması (17 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 511
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 60,458
Ynt: 1. Gezenbilir Land Rover Buluşması (17 Mayıs 2009)

Sn. Jeep
bu linke foto koyma olayını ben başlattım.. kuralları bilmediğim için fotoları bir an önce katılımcı arkadaşlarımla paylaşmak istedim.. sanırım bu olayın ardından herkes bu güzel günün coşkusunu paylaşmaya devam etmek istedi..
teşekkürler, selamlar..

Etiketler

buraya fotografları geçici olarak yüklediğimizi düşünün, yeni başlığın adminlerce açılmasını bekliyoruz istedikleri gibi bir başlık altında fotograflar ve videolar toplansın diye.
yeni başlık açıldığında oraya yükleriz tekrar hepsini burdakilerde silinir. amacımız sadece gezi heyecanını bir an önce paylaşmak. insanların fotografları paylaşmakdaki iyi niyetli hevesini başka türlü algılamamak lazım.

Göktuğ bey konuyu birinci sayfadan itibaren sürekli takip ediyorum. Reha beyin dediği gibi herkes fotoları nereye atacağız ne zaman sayfa açılacak diye gezi sonrası gün boyu sordu. En son yetkili ağızdan şimdilik buraya atın biz sabah gerekli düzenlemeyi yaparız cevabı gelince arkadaşlar paylaşmaya başladı burada.
Avatara göre cevap yok emin olabilirsiniz. Zira ben günlerdir bir Jeep'ci olarak arkadaşlarla o kadar çok uğraştım ki laf deseler hakettim kabilinden.
:smiley::smiley::smiley:
Ayrım asla yok. Buna emin şahit ve kefilim..
Selamlar...

poorbaby' Alıntı:
Sn. Jeep
bu linke foto koyma olayını ben başlattım.. kuralları bilmediğim için fotoları bir an önce katılımcı arkadaşlarımla paylaşmak istedim.. sanırım bu olayın ardından herkes bu güzel günün coşkusunu paylaşmaya devam etmek istedi..
teşekkürler, selamlar..

Tam olarak öyle olmadı. Ben tüm gün online sayfayı takip ettim. Evet doğrudur siz kimse bu konuyla ilgili cevap vermeyince bir kaç tane paylaşma kararı alıp eklediniz. Eğer başka sayfa açılırsa oraya taşınır nasılsa diyerek. Ardından gece 12 civarı forum admini jeep34 böyle devam edin ben sabah düzenlerim manasında bir mesaj attı. Akabinde resim yükleme işlemi hız kazandı.

İyide oldu benim gibi gece oturup forumda olanlar bu güzel paylaşımı doya doya takip etti..

Tekrar hepinize bu vesile ile teşekkürler..

Yahu boşverin allahaşkına :smiley:
Bu seferlik böyle olsa, ki olmayacakmış, ne farkeder... :smiley:

Alfonse' Alıntı:
Yahu boşverin allahaşkına :smiley:
Bu seferlik böyle olsa, ki olmayacakmış, ne farkeder... :smiley:

Jeep'cinin biri geziye gider, biri avatar resmine o günden bir kare koyar, biri Land'cılardan daha iyi takip etmiş sayfaları neyin ne olduğunu açıklamaya çalışır bu ne bea.. JEPP'ciler kendinize gelin :smiley: 6 gün kaldı kendi sayfanıza yoğunlaşın aRRRRkadaşım!! ;D ;D ;D

çok güzel bi gün geçirmişsiniz, ah ah orada olamak vardı, kader utansın

Tüm arkadaşlara

Merhaba

Önce Mert Bey ve MEsut Bey'e organizasyondan dolayı çok teşekkür ederiz. Çok güzel bir organizasyon oldu. Güzel bir tanışma faslı geçirdik.

Ama en ayrı teşekkürü Nejat Bey'e ediyoruz. Nejat abim bize gösterdiğim misafirperverlik için, güzel yol arkadaşlığı ve araç paylaşımı için ne kadar teşekkür etsek azdır.

Sevgili Sinan ve güzel yol arkadaşlığı için ayrıca teşekür ederim.

Atıf abi, Güven Abi, sıcak kanlı abiliğiniz için ayrıca teşekkürler.

Bunun dışında tüm tanıştığımız geziye katılan arkadaşlara da bu geziyi çok güzel bir gezi yaptıkları için ayrıca çok teşekkür ederiz.

Reha Abicim heyecanla KAfkas gezi notlarını ve detaylarını bekliyoruz.

Herkese En içten Saygı ve Sevgilerimizle En kısa zamanda tekrar görüşmek üzere.

Ender & Nihan

Reha Bey bu fotografmınızı çok beğendim, geziyi çok iyi anlatan bir fotograf, affınıza sığınarak biraz değiştirip yolluyorum umarım sizde beğenirsiniz.

saygılarımla

img_3913_std_std.jpg

Tempus' Alıntı:
Reha Bey bu fotografmınızı çok beğendim, geziyi çok iyi anlatan bir fotograf, affınıza sığınarak biraz değiştirip yolluyorum umarım sizde beğenirsiniz.

saygılarımla

Selamlar,
çok daha vurgulu olmuş, elleriniz dert görmesin.. ben de çok şanslı idim.. Ördek derdine en arkada kalarak bu kareyi yakaladığım için ;-) reha

reha' Alıntı:
Selamlar,
çok daha vurgulu olmuş, elleriniz dert görmesin.. ben de çok şanslı idim.. Ördek derdine en arkada kalarak bu kareyi yakaladığım için ;-) reha
gerçekten güzel bir fotograf olmuş.en iyisi belki de :D

Kod Adı : ÖRDEK 007
Mesleği : ÖZEL AJAN
Görevi : Landover ların arasına sızarak jeepciler için istihbarat toplamak. ;D ;D

100_4369.jpg

100_4375.jpg

Ama sonunda saf değiştirip Land Lovel oldu ;D ;D
100_4384.jpg

yavuz

resimler mükemmel...

ördek sayemde dün gece meşhur oldu, şu anda tüm xxxx camiası Naci'nin peşinde... hahahahahaha

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR