1. Gezenbilir Land Rover Buluşması (17 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 511
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 60,466
Ynt: 1. Gezenbilir Land Rover Buluşması (17 Mayıs 2009)

alp bey,

bizimkiler resmini çekene kadar herşeyi silip süpürdükleri için resim olmaması çok doğal...

Etiketler

HakanBastoncu' Alıntı:
Hoşbulduk Ateş Baba,

Kazasız belasız bir gezi oldu. Darısı sizlerin ve tüm Gezenbilir ailesinin başına....

Sevgiler, selamlar

sağol hakan, herkesin kazasız belasız dönmesi çok sevindirdi bizleri .

alpaslanepli' Alıntı:
Marka muhabbeti işin latifesi tabi. Bizi o aşık olduğumuz araziye götürme yetisine sahip olan her araç başımızın tacı.
Aldığımız ve sahip olduğumuz araca göre taraftarlık minvalinde espriler yapıyoruz. Kızmış bozulmuş gibi yaptığımız JEEP'in üzerindeki Land Rover yazısının orada o güzel ortamda nasıl güzel ve eğlenceli bir konu oluşturduğu daha öemlidir. Gezilere ne maksatla gittiğimiz ortadadır ve sonucuna ulaşmasına katkısı olmuş güzel bir anıdır elbette..

Eğer avatardaki araç size aitse ben aylarca aradım ve bütçeme uygununu bulamadım kader beni ZJ sahibi yaptı. Şimdi aracıma aşığım ama bu gezide sizlerle olup bu sataşma latifelerini Jeep gezisi sayfasında yapıyor olabilirdim.

Netice itibariyle harika bir gezi yapmışsınız İnşallah haftaya aynı tadı bizlerde yakalarız..

Bu arada konuyu unuttum zannetmeyin. Hala tatmin edici bir yeme içme resmi göremedik. :smiley::smiley::smiley:

Vallaha utandım :(

Karşı atak gibi yazmış gibi oldum yanlış anlamayın. Aracınızı iyi günlerde kullanın ve bunu davet olarak kabul ediyorum :smiley: Mümkünse yakın bir zamanda beraber yiyip içelim :smiley:

Sevgiler

Estağfirullah hayatta yanlış anlamam. Ben bütün mesajlarımı yüzümde koca bir tebessümle atıyorum. Tabi mesajlarda mimiklerimiz gözükmediği için ne maksatla yazdığımız belli olmuyor. Bor katkısıyla ilgili bir konu başlığına yazdıklarım hariç (onda çok kızgındım) hep keyifle yazdım keyifle okudum.

Teklifiniz mutluluk verici ikimizde İstanbul'da yaşıyoruz görüşelim elbet. Yiyelim içelim. Ama yakın zamanda olsunda bu sayfa güncelken bir iki yeme içme resmi atayım buraya :D sizin atacağınız yok :D

Arkadaşlar geziyi düzenlemekte önayak olan Mert beye

Gezi rotasını belirleyen bizede ev sahipliği yapan Mesut abiye

Geziye katılan bütün land rover kulanıcısı olan yada olmayan dostlara

Gezide benim mısafirim olan sevtap ve Hakana

Bu gezinin güzel ve keyifli geçmesini saglayan bütün dostlara

Teşekkür ederim
Selamlar Saygılar
yunus.....

naci.png

Kazasız belasız anlımızın akıyla tamamladığımız bu tanışma gezisine, katılan, destek veren, organize eden tüm dostlarıma teşekkür ediyorum, ama Mert e organizasyon ve Mesut kardesime konukseverliği, bizler için çırpınma derecesinde gösterdiği ilgi için ayrıca teşekkür ediyorum.

Bager kardeşlerin çayını içemeden ayrılmak zorunda kaldığımız için özür diliyorum ;)

komando edasıyla, kah tırmanan , kah sürünen , kah koşan , en zor şartlarda Fotoğraf çeken arkadaşlarıma ayrıca çok teşekkür ediyorum.

Fahri Landrover kardeşimiz Sevtap a, Şartlarını zorlayıp aramıza katılan Cüneyt e , "Ördek" ;D in sahibi Naci bey ve ailesine, Domatesli pilav ve muhteşem aracını kullanmam izin verdiği için Naci kardeşime, RRC V8 in tatlı homutularını bana dinleten Hakan Bastoncuya, Tam techizat (hatta bir ara RRC in ıslanan ıslanan distribütörünü hava tabancasıyla gelip kurutunca beni dumur eden) MKG abimize herşey için çok teşekkür ederim.

En önemlisi bizi orada dostça karşılayan, elimizi sıkan, sarılan herkese ama herkese (adlarını hatırlayamadığım kim varsa) en içten şekilde "işte Landrover kardeşliği budur" diyorum, yüreğinize sağlık. Sayenizde harika bir gün geçirdik.

Selamlar

ndoganci' Alıntı:
........o derin kanallar, daha da derin su geçişleri ve diğer birbirinden zorlu etaplardan oluşan parkurumuzdaki..................
sevgiler

naci

Abi nerdeydi parkurlar ???

Biz farklı bir yoldanmı geldik yoksa ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Bager kardeşlerin çayını içemeden ayrılmak zorunda kaldığımız için özür diliyoru

;) bugün olmaz yarın olur LR kardeşliği sürdükçe çok çay içeriz

bu arada iddayıda kaybettim sevtaba borçluyum :smiley: ;)

discovery-V8' Alıntı:
Kazasız belasız anlımızın akıyla tamamladığımız bu tanışma gezisine, katılan, destek veren, organize eden tüm dostlarıma teşekkür ediyorum, ama Mert e organizasyon ve Mesut kardesime konukseverliği, bizler için çırpınma derecesinde gösterdiği ilgi için ayrıca teşekkür ediyorum.

Bager kardeşlerin çayını içemeden ayrılmak zorunda kaldığımız için özür diliyorum ;)

komando edasıyla, kah tırmanan , kah sürünen , kah koşan , en zor şartlarda Fotoğraf çeken arkadaşlarıma ayrıca çok teşekkür ediyorum.

Fahri Landrover kardeşimiz Sevtap a, Şartlarını zorlayıp aramıza katılan Cüneyt e , "Ördek" ;D in sahibi Naci bey ve ailesine, Domatesli pilav ve muhteşem aracını kullanmam izin verdiği için Naci kardeşime, RRC V8 in tatlı homutularını bana dinleten Hakan Bastoncuya, Tam techizat (hatta bir ara RRC in ıslanan ıslanan distribütörünü hava tabancasıyla gelip kurutunca beni dumur eden) MKG abimize herşey için çok teşekkür ederim.

En önemlisi bizi orada dostça karşılayan, elimizi sıkan, sarılan herkese ama herkese (adlarını hatırlayamadığım kim varsa) en içten şekilde "işte Landrover kardeşliği budur" diyorum, yüreğinize sağlık. Sayenizde harika bir gün geçirdik.

Selamlar

Abi selam ve sevgiler İstanbul'dan

duman' Alıntı:
tatlı yiyelim tatlı konuşalım ama... ;D ;D
551.png

ahahahahah

yahu nasıl unuttum ben bunu, jeep lokumuydu diilmi o ;D Teşekkür ederim Cüneyt ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR