jeep' Alıntı:Aslında aynı zamanda aynı mekana denk gelecekti. Şu seçim zamanı ayrı partilere tek meydan verdikleri gibi. O zaman zevkli olurdu diye düşünüyorum. Düşünsenize onlarca jeep LR aynı ormanda ;D
jeep' Alıntı:Aslında aynı zamanda aynı mekana denk gelecekti. Şu seçim zamanı ayrı partilere tek meydan verdikleri gibi. O zaman zevkli olurdu diye düşünüyorum. Düşünsenize onlarca jeep LR aynı ormanda ;D
alpaslanepli' Alıntı:Valla ben Düzce gezisinden sonra yıkamacıya 50 lira verdim çamurlar için. Oda yalvar yakar lifti olan yıkamacı bulmak ayrı dert.. Yaz gezisi iyidir iyi
HakanBastoncu' Alıntı:Alp Bey Selam,
Anadolu yakasına yakınsanız, Küçükyalı E-5 üzerinde (karayolları lojmanlarının önünde) Petrol Ofisi var. Adamlar aracı lifte kaldırıp cillop gibi yapıp birde gresörlükle tüm mafsallı parçaları yağlıyorlar. Bu işleme toplam 15 TL para ödüyorsunuz. Elemanla iyi muhabbet yapıp, kafalarsanız sıcak su sabunla alt yıkama yapıyor
Hayırlı, bol çamurlu gezileriniz olsun
nkurtkaya' Alıntı:20-21 Haziran'da olur inşallah.
Uğur bey "Büyük Festival" için bi ön duyuru açsanız da şimdiden yaz planı yapmaya başlayanlar da haberdar olsa iyi olur diye düşünüyorum.
nkurtkaya' Alıntı:20-21 Haziran'da olur inşallah.
Uğur bey "Büyük Festival" için bi ön duyuru açsanız da şimdiden yaz planı yapmaya başlayanlar da haberdar olsa iyi olur diye düşünüyorum.
MK51' Alıntı:Festival programı önümüzdeki hafta netleşir arkadaşlar...