1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi Duyurusu (24 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeep34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 946
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 83,074
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi Duyurusu (24 Mayıs 2009)

Tabiiki Cem sana katılıyorum. Özellikle ben kaya off-roadunu seviyorum. Veya kuru havalarda ormanın mis gibi kokulu yeşili bol manzarasında ;)

Etiketler

Şort, spor ayakkabı, şırıl şırıl dere geçişi, gölgede muhabbet, çamur yıkama derdi yok... :smiley:

Valla ben Düzce gezisinden sonra yıkamacıya 50 lira verdim çamurlar için. Oda yalvar yakar lifti olan yıkamacı bulmak ayrı dert.. Yaz gezisi iyidir iyi :smiley::smiley::smiley:

Aslında aynı zamanda aynı mekana denk gelecekti. Şu seçim zamanı ayrı partilere tek meydan verdikleri gibi. O zaman zevkli olurdu diye düşünüyorum. Düşünsenize onlarca jeep LR aynı ormanda ;D

Kumda keyifli oluyor ama, çok mücadele edince arabanın her yerine zımpara gibi giriyor.
Birde benim Grand kumda ciddi başarısız. Ağırlığının dezavantajını kumda sonuna kadar sunuyor .(2.800 kg.) Ama Cj'yide istesem kumda bile batıramıyorum.
Yani Grand ile kumda gidebiliyorum ama iş oynamaya geldiği zaman tırtt..Pilot aynı pilot :D

jeep' Alıntı:
Aslında aynı zamanda aynı mekana denk gelecekti. Şu seçim zamanı ayrı partilere tek meydan verdikleri gibi. O zaman zevkli olurdu diye düşünüyorum. Düşünsenize onlarca jeep LR aynı ormanda ;D

Neden olmasın.. 1. Jeep-LandRover Kardeşlik ve Tanışma Gezisi ( 30 Şubat 2050 ) ;D

jeep' Alıntı:

20-21 Haziran'da olur inşallah.

Uğur bey "Büyük Festival" için bi ön duyuru açsanız da şimdiden yaz planı yapmaya başlayanlar da haberdar olsa iyi olur diye düşünüyorum.

alpaslanepli' Alıntı:
Valla ben Düzce gezisinden sonra yıkamacıya 50 lira verdim çamurlar için. Oda yalvar yakar lifti olan yıkamacı bulmak ayrı dert.. Yaz gezisi iyidir iyi :smiley::smiley::smiley:

Alp Bey Selam,

Anadolu yakasına yakınsanız, Küçükyalı E-5 üzerinde (karayolları lojmanlarının önünde) Petrol Ofisi var. Adamlar aracı lifte kaldırıp cillop gibi yapıp birde gresörlükle tüm mafsallı parçaları yağlıyorlar. Bu işleme toplam 15 TL para ödüyorsunuz. Elemanla iyi muhabbet yapıp, kafalarsanız sıcak su sabunla alt yıkama yapıyor :D

Hayırlı, bol çamurlu gezileriniz olsun

Artık bütün araçları Hazirandaki şenliklerde görürüz,neyse napalım kendimize yer bulamadık gene,hani dedim jeep ci arkadaşların yardıma ihtiyacı olur ,ama artık cumartesinden kamp atarım bende tepelere biryere kuşbakışı seyrederim sizleri. :D :D

HakanBastoncu' Alıntı:
Alp Bey Selam,

Anadolu yakasına yakınsanız, Küçükyalı E-5 üzerinde (karayolları lojmanlarının önünde) Petrol Ofisi var. Adamlar aracı lifte kaldırıp cillop gibi yapıp birde gresörlükle tüm mafsallı parçaları yağlıyorlar. Bu işleme toplam 15 TL para ödüyorsunuz. Elemanla iyi muhabbet yapıp, kafalarsanız sıcak su sabunla alt yıkama yapıyor :D

Hayırlı, bol çamurlu gezileriniz olsun

Valla yakın değil ama git gel benzin parası aradaki farktan daha azdır hani :smiley: 15 liraya ben dış yıkama yaptıramıyorum buralarda bea :smiley:

nkurtkaya' Alıntı:

Uğur bey "Büyük Festival" için bi ön duyuru açsanız da şimdiden yaz planı yapmaya başlayanlar da haberdar olsa iyi olur diye düşünüyorum.

Nejat bey konu detaylanıyor. Resmi makamlar ile bu hafta kısmetse randevumuz var. Hemen devamında tabiiki duyuru..

nkurtkaya' Alıntı:

Herkesin dilinde bu haziran şenliği ama sayfası bir türlü açılmadı. Posta yoluyla evlere mi davetiye gönderilecek acaba :smiley:

Festival programı önümüzdeki hafta netleşir arkadaşlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,776
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

SON KONULAR

Geri