1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi Duyurusu (24 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeep34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 946
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 82,854
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi Duyurusu (24 Mayıs 2009)

ooo gel abim sırf senin araç için geliyorum zaten , yolda gördüm 1-2 sefer doyamadım . en şıkda benim no bu arada :smiley:

Etiketler

mirkan' Alıntı:
ooo gel abim sırf senin araç için geliyorum zaten , yolda gördüm 1-2 sefer doyamadım . en şıkda benim no bu arada :smiley:
Bana mı dedim Mirkan?
Teşekkür Ederim de, neyine doyamadın anlamadım. Std Zj işte.....
Senin bi garaj sayfan var mı...
Nerede gördün beni 1 2 sefer. Sen istanbulda değilmisin....?

Alfonse' Alıntı:
Bana mı dedim Mirkan?
Teşekkür Ederim de, neyine doyamadın anlamadım. Std Zj işte.....
Senin bi garaj sayfan var mı...
Nerede gördün beni 1 2 sefer. Sen istanbulda değilmisin....?

abim ekv 01 sizin aracanız değilmi ? . sizin değilse kimin ? ona yağ çekeyim biraz :smiley: :smiley: ( karıştırdımmı ne ) :smiley:

mirkan' Alıntı:
abim ekv 01 sizin aracanız değilmi ? . sizin değilse kimin ? ona yağ çekeyim biraz :smiley: :smiley: ( karıştırdımmı ne ) :smiley:
Hayır...
Karıştırdınız....

Sağlıcakla....

Arkadaşlar, Üsküdar - Şile otoyolunun 35.km.sinde Ömerli ilçesi var. Aynı yol üzeride buluşacağımız alan yaklaşık 10 km. daha ileride.(Gözlemeciler). Ömerli yakıt ikmalinin yapılacağı son yerdir demiştim. Fakat buradaki benzincilerde kahvaltı yok. Sıradan konaklamasız benzinciler.Gidiş yönünün solunda Petrol ofisi var oradada LPG bulunur. Yolun sağında ise adını şimdi hatırlamadığım benzincide de LPG var. LPG harici yakıt kullananlar İstanbul'da yakıt aldıktan sonra burada durmalarına bile gerek yok. Topu topu yapacağımız km.Üsküdar' dan baz alınırsa tüm gezi dahil 150 km.(Dönüş Hariç)

Kahvaltı için en uygun yer buluşacağımız alandır. Burayı seçmemizin nedeni toplanma alanının geniş olması ve 30 adet civarı gözleme evinde köy kahvaltısı verilmesi.
Benim korkum kahvaltıdan sonra ağırlık çöküp yerlerde sürünmeyelim :D

mirkan' Alıntı:

Tamam, tamam benim arabam EKV 01 ;D ;D ;D
Yoksa bütün gün o üye senin bu üye benim kapı kapı dolaşıp soracaksın "EKV 01 sizinmi? " diye ;D ;D ;D
Hadi çek ayarı bakalım.... ;) ;) ;) :D :D

dsc03550b.png

"21 araç olduk bile, bir an gözümün önüne şöyle bir görüntü geldi bakarmısınız görsel güzelliğe "

Ateş o adamlar bu konuda çok şanslı.....!
Benzin sudan ucuz, arabalar bizim hurdalardan ucuz, üstelik ucsuz bucaksız bir ülke....!

Offroad konusunda yanlış ülkede yaşıyoruz....!
Allahtan hayatta herşey offroad demek değil....!

Hani belki ihtiyacınız olur,adettir görevli aracı olarak gelsem sakıncası olurmu. ;D

tugsan75' Alıntı:
Hani belki ihtiyacınız olur,adettir görevli aracı olarak gelsem sakıncası olurmu. ;D

Aslında gerekmiyorda değil hani, konvoyu yabancı markalardan korumak için koruculara ihtiyaç olabilir...
Zaten bir şekilde yüzlerini arabalarını boyamış, çalıların arasına kamufulajmış izleyeceklerdir bizi.....

alpaslanepli' Alıntı:
Yaa değil mi? bir gezenbilir üyesine bile görüntü sistemimi gösteremedim. İki hafta önce olsaydı gösterecektim ama. Artık hangi namussuzun elinden hangi namussuz satıcının eline geçti kim bilir! Şimdi Şile'de size bak buda konsolu bile olmayan ZJ diye tanıtırım artık :'(

geçmiş olsun. iyi geziler diliyorum. kazasız belasız, eğlenip gelin.

wranglercem'in maydonoz olmadığı marka gezisi kalmamaıştı. Sonunda kendi gezisini bulmuş :smiley::smiley::smiley:

Alfonse' Alıntı:
Ben her rakamı beğenmiyorum....
Şık bi sıra bekliyorum.... :smiley:

Çözdüm bu işi!..

00-Alfonse G.cherokee Z.J 5.2 Ankara
01- Uğur Kalaycı (Jeep34) G.Cherokee WK 3.0 İstanbul
02- Yüksel Uysal (yuysal) Cherokee Country XJ 4.0 İstanbul
03- Mustafa Kemik (MK51) Cherokee Sport XJ 4.0 İstanbul
04- Fatih Yazıcı (metehan41) G.Cherokee ZJ 5.9 Kocaeli
05-.........................v.s v.s ;D ;D ;D

Jeep34' Alıntı:
Gidiş yönünün solunda Petrol ofisi var oradada LPG yok.

Uğur Abi Ömerli'ye girişte ki solda kalan PO.de LPG var artık, pazar günü aldım ordan ;)

beatrix' Alıntı:
Aslında gerekmiyorda değil hani, konvoyu yabancı markalardan korumak için koruculara ihtiyaç olabilir...
Zaten bir şekilde yüzlerini arabalarını boyamış, çalıların arasına kamufulajmış izleyeceklerdir bizi.....
biri benden bahsetti galiba..valla söz yaklaşmıyacagım..öyle uzaktan uzaga ;D ;D ;D

Jeep34' Alıntı:
Arkadaşlar, Üsküdar - Şile otoyolunun 35.km.sinde Ömerli ilçesi var. Aynı yol üzeride buluşacağımız alan yaklaşık 10 km. daha ileride.(Gözlemeciler). Ömerli yakıt ikmalinin yapılacağı son yerdir demiştim. Fakat buradaki benzincilerde kahvaltı yok. Sıradan konaklamasız benzinciler.Gidiş yönünün solunda Petrol ofisi var oradada LPG bulunur. Yolun sağında ise adını şimdi hatırlamadığım benzincide de LPG var. LPG harici yakıt kullananlar İstanbul'da yakıt aldıktan sonra burada durmalarına bile gerek yok. Topu topu yapacağımız km.Üsküdar' dan baz alınırsa tüm gezi dahil 150 km.(Dönüş Hariç)

Kahvaltı için en uygun yer buluşacağımız alandır. Burayı seçmemizin nedeni toplanma alanının geniş olması ve 30 adet civarı gözleme evinde köy kahvaltısı verilmesi.
Benim korkum kahvaltıdan sonra ağırlık çöküp yerlerde sürünmeyelim :D

Murat'cım bilgi için sağol .Düzelttim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

SON KONULAR

Geri