1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeep34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 915
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 111,058

Etiketler
Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009)

ndoganci' Alıntı:
Cüneyt ve diğer arkadaşlar

sıcak konukseverliğiniz için tekrar çok teşekkürler...
Bende tşkler diyorum ...
ve benden kareler..

http://picasaweb.google.com.tr/keyifadami110/24052009SileGezi?authkey=Gv1sRgCKvYxMD9mObW_gE#

http://picasaweb.google.com.tr/keyifadami110/24052009SileGezi1?authkey=Gv1sRgCJus1IeApb-DHg#

bendeki fotolar

Çok güzel bir gezi olmuş emeği geçen herkese teşekkürler bizlerde sizin gibi adana aladağ gezisini yapıyorduk fakat gönlümüz sizinleydi Sami (cj7v8) abininde kardeşinin sizinle birlikte olması sayesinde dakikası dakikasına bütün bilgileri aldık xj'deki arkadaşa çok çok geçmiş olsun yalnız bir sonraki gezinizi kaçırmayıp uçağa atlayıp geleceğim umarım arabanın birinde banada yer düşer:smiley:)

soru: jeep gezisinde nasıl toplu foto alınır

cevap : bakınız şekil 2

şile gezi resimleri 406.jpg

şile gezi resimleri 419.jpg

gezide emeği geçen,katılan ve hoş sohbeti ile eşlik eden bütün arkadaşlara bu güzel gezi için teşekkürler.

ndoganci' Alıntı:
soru: jeep gezisinde nasıl toplu foto alınır

cevap : bakınız şekil 2

Gönünen o ki sevgili Hakan yine büyük emek vermiş, üstadın resimlerini sabırsızlıkla bekliyorum, geziyi bir de onun deklanşöründen görmek ayrı bir keyif.

Organizasyonun büyüklüğünü ancak yaşayan bilir. Elliden fazla araç, en az yarısı standart donanımlı ve arazi tecrübesi hiç olmayan kişiler.

Bir ucundan bir ucuna gözükmeyen koca bir konvoy.

Saymak mümkün değil tabi, tahminen yaklaşık 200 kişi.. Ve koca güzel bir gün..

Mustafa bey başta olmak üzere (konvoyun başında olduğum için birebir onu gözlemledim çünkü) ve diğer tüm görevli abilerimize içten kocaman bir teşekkür. Biz eğlenelim ve güzel bir gün geçirelim diye resmen helak oldular. Bu işe gönül verdikleri o kadar belli ki. Çünkü gönül vermeseler yaptıkları iş çekilir tarzda değil.

Herkes eğleniyor, geziyor, tabir yerindeyse azıyor :smiley: ve onlar bir aksilik olmasın, tatsızlık yaşanmasın diye stres içinde çırpınıyor.

Ağzımızın tadını ciddi anlamda kaçırabilecek bir kazayı maddi hasarlı bir araç dışında sorun olmadan atlatmış olmaktan da ayrıca mutluluk duyuyorum..

Tekrar geçmiş olsun Dursun abi ve sevgili Alp.

Dursun ustaya ve alp beye geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.Alp bey sabah benim yeni xj nin üzerindeki sepeti soruyordu. Sepet size feda olsun size birşey olmasın :smiley: ... bana mesaj atarsanız detayları konuşuruz. Kalın sağlıcakla.

Ayrıca emeği geçen tüm kişilere ellerine sağlık diyorum..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
yasinturfanda

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR