1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeep34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 915
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 110,926
Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009)

yine çok güzel bir organizasyona imza atmışınız , canıgönülden kutlarım.

Etiketler

ndoganci' Alıntı:
soru: jeep gezisinde nasıl toplu foto alınır
cevap : bakınız şekil 2
ajan'a bak sen... ;D

kadim dostum keyifadamı (Hüseyin abi) fotoğraflar çok güzel olmuş...ellerine sağlık

ndoganci' Alıntı:
soru: jeep gezisinde nasıl toplu foto alınır

cevap : bakınız şekil 2

''Öncelıkle yüksek bir yere (mümkünse bir LR nin üstüne) çıkılır'' manasına mı geliyor. :smiley:

.....

240520091031 [Masaüstü ÇözÃÂÂ

240520091035 [Masaüstü ÇözÃÂÂ

240520091036 [Masaüstü ÇözÃÂÂ

Nejat' Alıntı:
buna benzer birşey olmuş, direksiyonu geç toplayınca yamaca çıktım ve eğer gaza bassaydım devrilmek kaçınılmaz olacaktı

geçmiş olsun,

olay anı aynen budur,bunun yokuş aşşağı inişi.
gurup içinde ilk kez gördüğümüz arkadaşlarımız vardı, çoğuda standart araçtı.2. etapta benim arkamda beyaz bir ZJ vardı bir çok yerde ben veya misafirim olan offroad konusunda son derece tecrübeli çağlar arkadaşımıza yardım ettik ve etabı sorunsuz şekilde başarıyla bitirdi. hatta ben bir ara camdan ben nerelere basıyorsam lastikle sende beni takip et yol olarak dedim oda aynen devam etti etrafımızda tecrübeli arkadaşlar varsa onların yönlendirmeleri doğrultusunda düştüğümüz zor durumu çok daha kolay atlatırız.tekrar geçmiş olsun .

concrete' Alıntı:
''Öncelıkle yüksek bir yere (mümkünse bir LR nin üstüne) çıkılır'' manasına mı geliyor. :smiley:

güven o çekilen resim yayınlansın bırak LR yi, ağaç tepesine bile çıkardı oradaki LR ciler 200 tane jeepçinin arasında :D

aslında benim hatam aracın üç tekerinin bastığını bilmeme karşın heyecanlanıp ! hızlı geçiş yapmaya çalışmamdan kaynaklanıyordu

öğrendik netekim

çok güzel bir gün geçmiş.paylaşım için teşekkürler ama resimler niye bu kadar az yaaa :smiley: gelsin resimler.....

Benden de güne ait fotolar..
P5240447.JPG

P5240448.JPG

P5240449.JPG

P5240454.JPG

P5240457.JPG

P5240458.JPG

Yeri geldikçe ve fırsat buldukça Teşekkür etmek istediğim kişileri anmak istiyorum müsadenizle..

Sırada ki teşekkür Serkan bey'e (Düzce off-road team)

Neticede bu gezide görevli değildi aslında. Gezmeye geldi ve misafir sayılır neticede İstanbul dışından geldi. Ama tecrübesi, donanımlı aracı ve ruhunda ki yardımseverlikle geziyi güzel kılan emekçilerden oldu. Sağolasın abi.

Bir sonra ki ev sahipliğinde görüşmek üzere..

Bu arada biz Ergun abiyle birlikte döndük. Senin yeğen onun aracındaydı. ;)

ilker senin araç bomba,allah nazardan saklasın maşallah valla hepimizin sonu rubicon , şimdiden alışıyoruz yavaş yavaş ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

SON KONULAR

Geri