1. Anadolu Kamp Karavan Şenliği

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mycamper Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 74
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,529

mycamper

Kamp III
Yer
İstanbul
Web
www.anakamp.org
Anadolu Kamp Karavan Kulübü, ANAKAMP kuruldu...
Kurulur kurulmaz da ilk icraatını yapıyor:

Kulübe üye olsun olmasın, karavanı olsun olmasın, "kampçıyım" diyen herkesin katılabileceği bir buluşma organize ettik.
Karavanına atla, çadırını kap gel!
kampçılar buluşuyor, tanışıyor...

Tarih: 26-27 Mayıs 2007
Yer: Güzeldere Şelalesi (orman içi dinlenme yeri) / Gölyaka - Düzce
Katılım ücretsiz. Konaklama ücretlidir:

karavan yeri 20 YTL (kişi sayısı önemli değil)
çadır yeri 10 YTL (kişi sayısı önemli değil)
bungalov 10 YTL/kişi (4'er kişilik 4 adet bungalov var / rezervasyon gerekir)

İsteyen kendi yiyeceğini kendisi halledebileceği gibi, tesislerden de yararlanabilir:
alabalık 6 YTL
kasap köfte 7,5 YTL (ızgara etler de aynı)
pide 4 YTL
gözleme 3 YTL
isteyene sabah köy kahvaltısı

Daha fazla bilgi için sitemizi ziyaret edin.
www.anakamp.org

Etiketler
Ynt: 1. Anadolu Kamp Karavan Şenliği

Güzeldere Şelalesi ve parkına ait birkaç fotograflar:

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

vwT4_7_15.jpg

vwT4_7_03.jpg

vwT4_16_06.jpg

vwT4_16_21.jpg

vwT4_16_10.jpg

Vayy Rakip Cıktı Bana ;D 26-27 Mayıs Kontenjanını Ben Doldurdum Abi ;D

Valla karavana özellikle eşimde (keza bende) aşırı bir merak var ki, acaba diyorum bu organizasyona gidip karavan hayatını gözlemlesek mi...

Özdal bey, bungalow larda boş yer mevcut mudur acaba?

Görüşmek üzere...

Bence karavan hayatı hakkında fikir edinmek için güzel bir fırsat.
Zira ertesi gün kahvaltıdan sonra, ortalık kalabalıklaşmaya başlayınca Niva'ya atlayıp yukarıya yaylaya çıkma, gezme şansınız da var.

Şu an için bütün bungalovları kapattık. Rezervasyonu kendi içimizde yapacağız. Kesinleştirmek için bana haber verin.

Kampçılar buluştu, tanıştı...

Karavanına atlayıp, çadırını kapıp gelen herkese teşekkürler.

Ailesiyle gelip, ailece ilk çadır kamplarını bizimle yapanlara,
Yeni aldıkları motokaravanlarıyla ilk kamplarını bizimle paylaşanlara.
buluşmak için Ankara'dan kalkıp gelenlere,
İstanbul'da tanışmak varken o kadar yol yapıp Güzeldere Şelalesi'ne gelen herkese teşekkürler.

12 motokaravan (camper), 4 çadır , 2 bungalov, 1 günübirlikçi katılımıyla etkinliğimiz gerçekleştirildi.

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

GÜNCEL NOT (05 Nisan 2009) Fotograflar daha önceden anakamp.org adresinden link verilip yayınlanıyordu, ancak site kapanınca forum teknik alt yapısı gereği mesaja en fazla 5 fotograf yüklenebildiğinden, diğer fotograflar yeni mesaj olarak konunun sonuna eklenmiştir.

akmp_01_01.jpg

akmp_01_14.jpg

akmp_01_20.jpg

akmp_01_26.jpg

akmp_01_32.jpg

Sedat hocam,

Başka forum sayfasında hakkımızdaki olumsuz kampanyaya rağmen katılım bizim için iyiydi.
Katılanların birbirleriyle kısa sürede kaynaşmaları ve mutlu ayrılmaları bizi de sevindirdi.

Daha fazla bilgi ve resim için sitemizi ziyaret ediniz.
http://www.anakamp.org

Özdal abi dün msn'den bahsettiğinizden çok daha güzel olmuş...Fotoğrafları ilk fırsat bulduğumda yükleyeceğim bakarsın dediğinizde açıkcası bu kadar kalabalık bir ortam beklemiyordum...Gerçi katılımla ilgili sayısal değerleri söylemiştiniz bana ama ben kafamda canlandıramadım...Gerçekten çok güzel bir etkinlik olmuş...Bence katılımda çok süper olmuş...Fotoğraflara söylenecek birşey yok zaten...Hepsi birbirinden güzel fotolar...Teşekkürler...

(Sedat hocam ve off-road'cu arkadaşlar duymasınlar, dün konuştuğumuz gibi bundan sonra bende ANAKAMP'çıyım ;) )

Harika fotoğraflar, muhteşem bir haftasonu geçirdiğiniz buradan bile belli oluyor :smiley: İnsan bazen ikiye bölünmek istiyor ama olmuyor işte :smiley: Bu arada karalama kampanyasını anlamadım?

Sedat hocam ben dün Özdal abi ile konuştum...Eğer disco alırsam, zaten öyle ileri derece off-road falan düşünmüyorum...Bunu diğer arkadaşlarada söyledim...Benim düşüncem daha çok sizlerle dere tepe dolaşmak...Ayrıca bekar adam olduğum için disco'nun üstüne monte edilen çadırlar bana yeter (Bir yedekte bagaja atarım diğer eşyalarla birlikte)...Özdal abi'de sağolsun bu konuda yardımcı olurum dedi...Zaten onunda farklı ve benzer planları varmış...Ortamda çok hoşuma gitti...Aklı başında, olgun insanların oluşturduğu elit bir ortam...Birde sanırım yaşlanmaya başladığımdan olsa gerek daha çok böyle aile ortamları ve ileri yaş ortamları beni cezbediyor...Yani araç işini halledersem hem Nadir abi'ler ile piknik tarzı hafif parkurlara, hem sizlerle diğer her türlü gezilere, hemde ANAKAMP ile gezilere katılmayı düşünüyorum...(Gerçi dicso olmasada sizlerle gezilere ve etkinliklere geleceğim...O zaman sadece kamp ve off-road işi yatar...) Ayrıca dün Özdal abi'ye söyledim ben üye olmak istiyorum diye...

Gerçekten çok güzel bir faaliyet olmuş:smiley:
Böyle güzel fotoğrafları bizlerle paylaşmaya devam ederseniz, çok yakında katılımcıları kamp alanlarına sığdırmakta zorluk çekeceksiniz :smiley: Benden söylemesi ;)

Özdal abi harika bir etkinlik olmuş.Ellerine sağlık sedat hocamın dediği gibi insan ikiye bölünmük ve hr etkinliklere yetişmek istiyor.

Bu etkinliğin güzel geçeceğini zaten tahmin ediyordum. Gerçekten çok güzel olmuş.Hazırlayanların emeğine sağlık . Bizimde katılabildiğimiz gezilerde görüşmek üzere ....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR