Arama sonuçlarınız

1. koray_fu

Gezenbilir Whatsapp Grubu ? [only Jeep :)]

Merhabalar, Koray Kuşat 4.7 WJ 5073339897

2. koray_fu

Benzin Canavarı Nasıl Terbiye Edilir

DPF iptali ile de düşüş sağlayabilirsiniz. Ben chip+dpf iptali ile 15 litreden 12 litreye düştüm, istanbul şehir içi.
  3. koray_fu

Yeni Kasa Grand Vitara İcin Yukseltme Seti - 7 Cm

Merhaba, Sattigim eski aracımın ustunden cikarttigim, 10000 Km kullanılmis, 2006 ve ustu model Grand Vitara icin Aksiyon Murat Usta'nın hazırladıgı yukseltme setini satiyorum. Fiyat 750 TL. iletisim: koray - 5073339897

4. koray_fu

Satılık Bf Goodrich Mud Terrain A/t Km2 245/70/17

Merhabalar, Yaklasık 2 sene once alıp 1000km kullandıktan sonra balkona kaldirdigim lastiklerim satilliktir. Sıfır lastıkten pek bir farkı yoktur. Fiyat 4 adet lastik icin 1800 TL'dir. Set olarak satılıktır, ayrı olarak satmayacagim. iletisim icin: 5073339897 - Koray
  5. koray_fu

2008 Grand Vitara Dizel

Ynt: 2008 Grand Vitara Dizel Oguz abi 50.000 biraz acımasiz olmus :) Ben senede 20.000 yapiyorum ortalama ve 10.000 bile yapacak olsam yine de dizel alirdim. 1. tup cok can sıkıcı,ayrı bir kontrol-ayar vs noktasi. Yok bu ariza lpgden yok benzinden. Servisle lpgci arasinda gidip gelmek cok can...

6. koray_fu

Birbirini sevmeyen ülkeye giden milletlerin ülkesine gitmek

Ynt: Birbirini Sevmeyen Ülkeye Giden Milletlerin Ülkesine Gitmek Arap ulkelerinin hemen hemen hepsine İsrail girisi varsa giremezsiniz. Kuzey Kıbrısa gittiyseniz Yunanistana giremezsiniz. yukarida belirtildigi gibi cift pasaport almalisiniz, biri emniyet emanetinde duruyor, ihtiyac durumunda...

7. koray_fu

Dünya'nın en tehlikeli ülkeleri hangileridir?

Ynt: Dünya'nın En Tehlikeli Ülkeleri Hangileridir? Aslinda cevabi hangi ulkenin neresine gittiginizle ilgili. Ornegin ben ABD-Atlantada sirf gercek ABD yi gorebileyim diye bir sacma sapan bir yerdeki bir bara gitmistim. Sokakta zenciler beni cevirdi, para istediler, turk oldugumu soyleyince bir...
  8. koray_fu

İlk Araç

Genelde cikmaz, malzemenin cinsi kalitesi farkli. Tabii ki burdan suzuki curumez anlami cikmasin, ayni yastaki niva ve suzuki kaportasi arasinda karsilastirma yapiyorum. Bu arada alacaginiz araci mutlaka uzman bir ustaya kontrol ettirin
  9. koray_fu

Bu da benim Samurai'm

Koraydan aldiysaniz -sozum meclisten disari- bulabileceginizin en iyisini aldiginiza emin olabilirsiniz. Iyi gunlerdr camurlanin :)

10. koray_fu

Bayburt Doğa Ve Offroad Şenliği

3 sene yasadim bayburtta, coruhun nasil aktigini bilirim ;) eglenceli olacaga benziyor. Bir de o kadar pist hazirlamak yerine sehit osmana cikis yarisi yapsaydiniz da olurdu :) Selamlar

11. koray_fu

Windows Hata Çözüm Ortağı

Bunlari google'a yazinca zaten yuzlerce cozum/forum cikiyor. Sizin yapacaginiz sistemin ne ayirtedici ozelligi var?
  12. koray_fu

Ses Yalitim

Arkadaslar merhaba, Arac icindeki tekerlek sesi, cukur gecisi sesler, dusuk devirdeki motor titresiminin yarattigi ses vs gibi seyler icin iyi bir yere ihtiyacim var. temiz iscilik cok onemli, sokup takarken klipseleri kirmamali ornegin. bu konuda istanbul icinde onerebileceginiz yerleri...

13. koray_fu

Tavsiyesinde Siz Bulunur Musunuz?

Ynt: Tavsiyesinde Siz Bulunur Musunuz? merhaba, o butceyle almanızı tavsiye edecegim arac en temizinden 3 kapı jlx olacaktir. eger duzgun bakilmissa sizi memnun eder. 120'ye kadar rahat rahat gider, 120den sonra hafiften bagirti duyabilirsiniz. bu arada kar ve buzda gidecekseniz aracin 4 ceker...
  14. koray_fu

Son Nokta Vitara

Ynt: Son Nokta Vitara Merhaba, bu araclari lpg ile kullanan bircok arkadasimiz mevcut. magnezyum hikayesi de kismen dogru ama kac yil sonra bu sorun ortaya cikacak / lpg maliyeti gibi bir hesap yapip karar verin. Ya da hepsini bosverin dizel alın :)
  15. koray_fu

Yedek Parça

Ynt: Yedek Parça genc tokel - internetten bulabilirsiniz

16. koray_fu

İlk Araç

Ynt: İlk Araç birkac yil once sizinle aynı durumdaydim, niva baktim once, cok konforsuz geldi ve jlx aldim. 15000'e temiz durumda tek kapi/5 kapi jlx ler bulabilirsiniz. araziye girmemis, bakimi duzenli yapilmis bir model arastirmanizi tavsiye ederim.
  17. koray_fu

Grand Vitara Jlx-al Tavsiye

Ynt: Grand Vitara Jlx-al Tavsiye daha 10 gun once ddis olan modeli aldim. neden benzinli almadim diye soracak olursaniz, bu arac icin o motor biraz hantal kaliyor. tork yeterli degil. ama ben lastik buyutmeyecegim, standart kullancagim derseniz yeter. kontrol ettirmeniz gereken seyler; sanziman...
  18. koray_fu

2004-2005 Model Grand Vitara Ağır Devir Bahsi

Ynt: 2004-2005 Model Grand Vitara Ağır Devir Bahsi Sefa bey merhaba, 4H ile 4L arasindaki fark 1.83 idi yanlis hatirlamiyorsam. Yani arac neredeyse 2 kat daha guclu oluyor. Ama High oran yetmedi neden Low orana ihtiyac duyuluyor diye sorarsaniz agzina kadar yuklu bir aracla kumsalda 10 km...

19. koray_fu

Suzuki Vitara 2.0 V6 Çekiş Sorunu

Ynt: Suzuki Vitara 2.0 V6 Çekiş Sorunu Merhaba, 2000 v6 eger lastik buyultmediyse o kadar da bayilma yapmaz. avans ayarina baktirin mutlaka, avans ayarı arabanin hangi devirde guc uretecegini etkiliyor, bir de subap ayari mutlaka kontrol edilmeli. bogaz kelebegi temizlettirin. enjektorleri...
  20. koray_fu

Antalya Merkezden Başlayıp Otostopla Camp

Ynt: Antalya Merkezden Başlayıp Otostopla Camp Merhaba, olympos, kelebekler, kabak koyu antalya civari yerlerdir. egeye dogru ciktikca amazon kamping veya benzeri yerler.izmir tarafini bilmiyorum, ama daha da yukari cikariz derseniz kaz daglari.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri