Arama sonuçlarınız

1. halilo11

Gezenbilir Almanya Grubu

Ynt: Gezenbilir Almanya Grubu Hoş geldin Ahmet bey bende Fiat Ducato 2.2L Diesel 2008 Model Knaus var

2. halilo11

Www.kampingturkiye.com İnternet Sitesi

Ynt: Www.kampingturkiye.com İnternet Sitesi emeyi geçenlere teşekkürler çok güzel bilgiler
  3. halilo11

Hollanda Kaçamağı - Temmuz 2012 (www.duinrell.nl)

Ynt: Hollanda Kaçamağı - Temmuz 2012 (www.duinrell.nl) çok Teşekkür edrim COZ

4. halilo11

Yurt dışında karavancı arkadaşlarımız

Ynt: Yurt Dışında Karavancı Arkadaşlarımız selam arkadaşlar ben Halil bende 7.ayın 10 nunda nasipse yola cıkıyorum ben Grevenbroich'da Yaşıyorum Düsseldorf bana 30km uzaklıkda ve ailemle arada sırada nehir kenarına gidiyoruz gecende Hollanda'daydım Ahmet bey Hollanda'nın neresindensin?
  5. halilo11

Avrupa'dan Türkiye'ye Ilk Defa Karavanla...

Ynt: Avrupadan Türkiyeye İlk Defa Karavanla.. Süleyman bey nasılsınız iyimisiniz gezileriniz nasıl gecdi resimleride bizler merak ediyoruz burda ;D :)

6. halilo11

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? M.Karavanparkını bilgilendirdiğiniz için teşekkürler Ercument bey sağolun

7. halilo11

Benim Karavanım VW T5 Reimo- Nevzat

Ynt: Benim Karavanım Vw T5 Reimo- Nevzat süper bir gezi olmuş Nevzat bey ve kahvaltıyıda çok şahane gördüm elinize sağlık
  8. halilo11

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları sahilde olmak vardı sizlerle gecen seneki gibi özledim vallahi
  9. halilo11

Samsun Karavan Parkı

Ynt: Samsun Karavan Parkı 2010 yaz tatilinde ordaydaım çok memnun kalmışdım tekrar nasip olursa inşallah gideceğim

10. halilo11

Gezenbilir Almanya Grubu

Ynt: Gezenbilir Almanya Grubu Almanyada Karavancı arkadaşlar nerdesiniz ;D

11. halilo11

Hollanda Kaçamağı - Temmuz 2012 (www.duinrell.nl)

Ynt: Hollanda Kaçamağı - Temmuz 2012 (www.duinrell.nl) Haşmet Bey benim karavanım 2.2 dizel 2008 model otobanda giderken eksozdan çok miktarda duman atmaya başladı kenarıya cekdi ve istop etmeye çalıştım ama birtürlü istop etmedi yüksek devirde çalışdı yağ kalmayasıya kadar birbucuk dakika...
  12. halilo11

Yunanistan 2013 “bir Deneme Gezisi”

Ynt: Yunanistan 2013 “bir Deneme Gezisi” çok güzel gezi kareleri olmuş bilgi için teşekkürler devamını dilerim sağlıklı kalın

13. halilo11

Ynt: Benim Karavanım Vw T5 Reimo- Nevzat gercekden güzel kamp yerlerimiz var izine geldiğimde görüyorum inşallah dahada iyi olacak ve Türkiyemizde her daim sıcak kanlı misafir perver insanlarımız var gittiğim yerlerde görüyorum aynı Maltepe buluşmasındaki gibi ben çok memnun kaldım...
  14. halilo11

Ynt: Benim Karavanım Vw T5 Reimo- Nevzat muhabbetiniz bol olsun almanya´dan selamlar
  15. halilo11

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? çok güzel yer uludağ, gene cıkmak isterdim

16. halilo11

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları afiyet olsun arkadaşlar muhabbetiniz bol olsun almanyadan selamlar
  17. halilo11

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz iyi muhabbetler diliyorum
  18. halilo11

Yeni Bir Yıla 2014'e ''merhaba'' Derken

Ynt: Yeni Bir Yıla 2014'e ''merhaba'' Derken tüm Gezenbilir üyelerinin ve ailelerinin yeni yılını kutlar nice sağlıklı geziler dilerim almanya'dan selamlar Halil Buruk

19. halilo11

Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

Ynt: Kutsal Mekanımız ''poyrazlar Gölü'' herşey gönlünüzce olsun çok şeyler kacırıyoruz buralardan resimler için teşekkürler elleriniz dert görmesin
  20. halilo11

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? hayırlı eylenceler diliyorum çok güzel kareler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123