Benim Karavanım VW T5 Reimo- Nevzat

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nevzat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 447
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 228,017

Etiketler
Ynt: Benim Karavanım Vw T5 Reimo- Nevzat

çok teşekkür ederim, eşimle yazılarınızı ilgiyle takip ettik, 74 model vos arabamızdan sonra T3 mü alsak derken sizin maceralarınıza kapıldık :smiley: Bütçeyi toparlayıp parayı cebimize koyduktan sonra sizi hemen arıyorum , bu arada Karadeniz turu yaparsanız Samsuna her zaman beklerim, ilk durağınız burası olsun , evimiz sizin gibi güzel bir aileye her zaman açık... En kısa zamanda görüşmek dileğiyle :smiley:

tromboncu' Alıntı:
çok teşekkür ederim, eşimle yazılarınızı ilgiyle takip ettik, 74 model vos arabamızdan sonra T3 mü alsak derken sizin maceralarınıza kapıldık :smiley: Bütçeyi toparlayıp parayı cebimize koyduktan sonra sizi hemen arıyorum , bu arada Karadeniz turu yaparsanız Samsuna her zaman beklerim, ilk durağınız burası olsun , evimiz sizin gibi güzel bir aileye her zaman açık... En kısa zamanda görüşmek dileğiyle :smiley:

Nevzat kardeşim,hemşehrim sizi bekliyor.en azından Karadeniz gezisi!

Misi kamping BURSA

ImageUploadedByTapatalk1394826022.933384.jpg

Saol Halil abi,artık bizimde Almanya standartlarında bir campingimiz var ama aramızdaki fark almanlar kendi başlarına sessiz sessiz kahvaltı ederkerken bir hep birlikte muhabbet , şamata kahvaltı ediyoruz .Bizden de selamlar.

nevzat' Alıntı:
Saol Halil abi,artık bizimde Almanya standartlarında bir campingimiz var ama aramızdaki fark almanlar kendi başlarına sessiz sessiz kahvaltı ederkerken bir hep birlikte muhabbet , şamata kahvaltı ediyoruz .Bizden de selamlar.
Nevzat bey, keyfiniz daim olsun. Akdeniz insanının sıcakkanlılığı başka toplumlarda yok, bu bence bizim güzel bir yönümüz, afiyet olsun ;)

nevzat' Alıntı:
nevzat' Alıntı:

gercekden güzel kamp yerlerimiz var izine geldiğimde görüyorum inşallah dahada iyi olacak ve Türkiyemizde her daim sıcak kanlı misafir perver insanlarımız var gittiğim yerlerde görüyorum aynı Maltepe buluşmasındaki gibi ben çok memnun kaldım arkadaşlara almanya'dan selamlar

Ynt: Benim Karavanım VW T5 Reimo- Nevzat

Abi aparatımız var ama kışın çıkartmıştık takamadık henüz .Boş vaktim yok.genede teşekkür ederim.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim de T5 im var ve içinde sağ cam önüne arkaya dek dolap yaptırdım..Dolabın enini kullanışlı olması için net 40 cm tutunca yatak eni max 118 cm e düştü. Bu genişlik sıcak yaz gecelerinde biraz dert oluyor.

Reimo'nun web sitesinde gördüğüm başka bir yapılandırma daha fonksiyoneldi ama artık yaptırdığım için geriye dönüş mümkün değil.
Reimo şöyle bir proje uygulamış.
Dolapları 70 cm yükseklikte tutup , arka bagajı komple işgal edecek tarzda yapılandırmış.Dolap setinin öne doğru genişliği 60 cm kadar. Yani T5 in komple genişliği olan 160/165 cm yi tümüyle kullanmış , böylece 165x70x60 cm ebatta bir mobilya takımı oluşturmuş.
Set içinde pişirme için tek gözlü ocağa 1 çekmece ; plastik bulaşık evyesi+hareketli başlıklı musluk için 1 çekmece ; gıdalara 1 çekmece ; buzluk için 1 çekmece ; yemek takımlarına 1 çekmece ve diğer ihtiyaçlara da 2 çekmece olmak üzere 7 çekmeceli bir set oluşturmuş.
Tabi burada tek sıkıntı dolabı kullanabilmek için mutlaka araçtan inilmesi ve arkaya geçilmesi gerekiyor.
Buna karşılık yatağın eni tam araç eni kadar yani 160 cm olarak kalmış. Burada anne/baba ve bir küçük çocuk yatabilir.

mutfak 6.jpg

mutfak 1.jpg

mutfak 8.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR