airboat
0 506 747 33 33
Ynt: Benim Karavanım Vw T5 Reimo- Nevzat
ülkemizde gerçekleştirmek zor biraz. 6000 serisi aliminyum zor bulunan bir ürün hemde pahalı,karbon esaslı malzeme bildiğim kadarı ile zaten yok.
Bu tür aparatların hafif yapılması -Ülkemizde ince malzeme kullanılır- gereklidir.Hem sağlam hem hafif istendiğindenevzat' Alıntı:Levent abi; bisikletler sırtta 230 km gittim. Yol çok kötü, kötü ötesi berbattı. Yer yer yağmur çukurlar açmış, rampası, inişi derken 4 saat mücadele sonrası Demirciye ulaştım. Rota bursa-Karacabey-Balıkesir-Bigadiç-Sındırgı-Demirci. Özellikle son 60 km Sındırgı -Demirci arası yol yapım çalışmaları nedeniyle asfalt yoktu. Sonuç olarak taşıyıcıda bisikletler düşmesede bir takım yamulma- eğilmeler oldu bi kaç vidası gevşedi. Özellikle ağırlık merkezi sol tarafa bisikletler ortalya konduğu için sağ kısmın altı desteksiz kaldığı için ağırlığa dayanamayıp eğrildi. Şimdi o kısımlara destekleyici önlemler düşünüyorum
ülkemizde gerçekleştirmek zor biraz. 6000 serisi aliminyum zor bulunan bir ürün hemde pahalı,karbon esaslı malzeme bildiğim kadarı ile zaten yok.